Kinderfeestje thuis

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht, Eindhoven en andere steden.

Kinderfeestje organiseren

Ga je binnenkort een kinderfeest organiseren? Dan ben je bij ideeën-kinderfeestje.nl aan het juiste adres. Thuis je kinderfeestje vieren. De afgelopen jaren kon het niet op… Met vriendjes naar de bios, het zwembad, karten en natuurlijk moest er ook buiten de deur gegeten worden. Er werd ontzettend veel geld uitgegeven aan een kinderfeestje. Maar soms is het ook even belangrijk om gas terug te nemen en een kinderfeestje thuis te organiseren en zo op de kleintjes te letten. Letterlijk en figuurlijk. Maar zijn er genoeg leuke ideeën om een kinderfeest thuis te organiseren? Die zijn er voldoende in alle diverse steden van Nederland! En wie zegt dat een kinderfeestje thuis saai is? Je kunt een themafeest organiseren waarbij iedereen verkleed moet komen en je allerlei activiteiten doet die bij het thema horen. Een kinderfeest met fotoshoot of je kunt zelfs kant en klare kisten bestellen zodat alle ingrediënten voor je feestje bij je thuisbezorgd worden, inclusief verkleed kleren. Een kinderfeestje organiseren is nog nooit zo leuk geweest. Of wat dacht je van een speurtocht door het bos, marshmallows maken boven een kampvuur en/of hutten bouwen…? Een nachtelijke dropping voor de oudere kinderen of een pyjama party voor de meiden…Zomaar een paar ideeën om je kinderfeest thuis te vieren. Helemaal niet saai dus! Wij hebben een aantal betaalbare alternatieven per stad voor je op een rijtje gezet. Wil je meer weten? Klik dan op één van de onderstaande kinderfeest steden links. We wensen jong en oud graag heel veel inspiratie toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

incl. BTW vanaf
€18,99 p.p.

Reptielen kinderfeestje

tot 10 personen 94,95 per feestje

Ben jij op zoek naar een buitengewoon bijzonder kinderfeestje? Heb jij altijd al een slang op je kinderfeestje willen hebben? Zoek dan niet verder! Een zeer speciaal en uniek kinderfeestje voor thuis waar je kennis maakt met echte reptielen. Alle deelnemers kunnen de dieren vasthouden en aaien en je kan er mee op de foto.

Piraat Chappie kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Springkussen op je kinderfeestje thuis
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussen op je kinderfeestje thuis

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussen verhuur opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in de buurt kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Lasergamen kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergamen bij jou in de buurt

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden door je vriendjes of vriendinnetjes? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen bij jou in de buurt? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Kinderfeestje bowlen
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf bij jou thuis in de buurt
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf bij jou thuis in de buurt

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeestje

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje thuis de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege kinderfeestje in de buurt
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege kinderfeestje in de buurt

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in de buurt. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage.

Kinderboerderij feestje in de buurt
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij feestje in de buurt

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje op de kinderboerderij in de buurt? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis in de buurt. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Prinsessen thema kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen thema kinderfeest

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Er zijn ook kinderfeestje voor alle leeftijden. Kijk bijvoorbeeld eens op kinderfeestje 5 jaar, kinderfeestje 6 jaar, kinderfeestje 7 jaar, kinderfeestje 8 jaar voor diverse ideeën in deze leeftijdscategorieën. Zijn de kinderen net iets ouder? Ook hiervoor zijn leuke ideeën beschikbaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Kijk eens op: kinderfeestje 9 jaar, kinderfeestje 10 jaar, kinderfeestje 11 jaar of  kinderfeestje 12 jaar. Kinderen vermaken zich vaak met de meest eenvoudige dingen. Flessenvoetbal is ontzettend leuk en kost niets…of neem iedereen mee naar de speeltuin. Dekens, drinken en een picknickmand vol met lekkers mee en jullie hoeven nergens meer naar toe. Laat een clown komen die samen met jullie een voorstelling voorbereidt die jullie, na heel veel geoefen, gelach en gebrul, gaan vertonen aan alle ouders? Een suikerspin mag zeker niet ontbreken. Denk je handen te kort te hebben? Nodig een paar ouders uit om te helpen. Ook gezellig voor je eigen ouders! Ook de kinderfeestje meisje 9 jaar of kinderfeestje jongen 10 jaar zijn ideale pagina’s met mogelijke opties voor de leeftijd die past bij de jarige. Nog een tip; vier je feestje samen met een vriendje of vriendinnetje. Je kunt dan alle vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen en je ouders kunnen de kosten delen! Zo zie je maar dat een verjaardagsfeestje thuis net zo tof kan zijn als een partijtje buitenshuis!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar