Kinderfeestje Rotterdam

ook voor Zuid-Holland, Vlaardingen,Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en Hellevoetsluis.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Rotterdam

Staat er binnenkort een kinderfeestje Rotterdam op het programma? Is jullie lieve zoon en/of dochter jarig? En willen jullie er een ongelooflijk spetterend kinderfeest in Rotterdam of omgeving van maken? Dan zijn jullie op deze pagina aan het juiste adres. We helpen jullie namelijk graag op weg bij het organiseren van een leuk kinderfeestje Rotterdam met alle vriendjes van jullie zoon en/of dochter. Rotterdam is ook een stad die bruist. De stad van de ‘rollende r’. Bij uitstek geschikt voor allerlei activiteiten. Van kinderfeestje tot popconcert; in Rotterdam gebeurt het!

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Themafeest versieringen kinderfeest

Themafeest versieringen voor kinderfeestjes in Nederland en België

Heeft u een speciaal thema in gedachten voor het kinderfeestje in Rotterdam? Wij helpen u graag met een flinke dosis inspiratie. Of u nu gaat voor frozen, Cars of Peppa pig, alles is mogelijk. Onderstaand hebben we diverse opties verzameld om uw zoektocht te vergemakkelijken. Met deze opties hopen we dat u een onvergetelijke dag tegemoet zult gaan!

1. Alle feestversiering thema's voor je kinderfeestje (van frozen tot piraten, van Cars tot Peppa Pig):  (bezorgen in Nederland €4,99 en België vanaf €5,99) - meer informatie

2. Leuke feestversieringen voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland vanaf €3,50 en België vanaf €5,50 - meer informatie

3. Heel veel feestversieringen voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland en België vanaf €4,95 - meer informatie

4. Diverse feestversieringen voor kinderfeestjes (bezorgen in Nederland vanaf €5,95 en België vanaf €6,95 (vanaf €49 gratis bezorgen) - meer informatie

Ballonnen kinderfeestje

Ballonnen, slingers, piñatas en kinderfeestje versieringen in Nederland en België

Van ballonnen tot aan originele piñatas, het is tijd om een gruwelijk kinderfeestje neer te zetten. Laat u via onderstaande opties maximaal inspireren. De verschillende opties zorgen voor een enorm goede sfeer en zullen direct bijdragen aan dit onvergetelijke kinderfeestje. We willen u bij voorbaat ontzettend veel plezier toe wensen tijdens dit kinderfeestje.

1. Ballonnen, slingers, piñatas voor je kinderfeestje:  (bezorgen in Nederland €4,99 en België vanaf €5,99) - meer informatie

2. Leuke feestversieringen voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland vanaf €3,50 en België vanaf €5,50 - meer informatie

3. Heel veel feestversieringen voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland en België vanaf €4,95 - meer informatie

4. Diverse feestversieringen voor kinderfeestjes (bezorgen in Nederland vanaf €5,95 en België vanaf €6,95 (vanaf €49 gratis bezorgen) - meer informatie

Knutselpakketten kinderfeest

Knutselpakketten voor een kinderfeestje

in Nederland en België

Is uw zoon of dochter een echt creatief brein? Kunnen ze zich daarbij helemaal geven en de meest bijzondere dingen produceren? Ook tijdens dit kinderfeestje in Rotterdam of omgeving mag de creativiteit helemaal losgaan. Om dit te stimuleren hebben we diverse leuke knutselpakketten gevonden die hierbij kunnen helpen. Laat u inspireren en kies voor een onvergetelijk kinderfeestje.

1. Leuke knutselpakketten voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland vanaf €3,50 en België vanaf €5,50 - meer informatie

2. Kant en klare spellen voor kinderfeestjes  (geen verzendkosten) - meer informatie

3. Knutselen voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland en België vanaf €4,95 - meer informatie

Speurtocht kinderfeestje

Speurtochten en kant en klare spellen voor je kinderfeestje

in Nederland en België

Is uw zoon of dochter een echte speurneus? Kunt u al nooit de cadeautjes verstoppen omdat de kleine speurneus deze met alle gemak zal vinden? Kies dan voor dit speurtocht kinderfeestje. Deze leuke speurtochten zorgen voor een spannend kinderfeestje vol verrassingen. Laat uw dochter of zoon inclusief vriendjes zien dat ook deze speurtocht een makkie was? Veel plezier!

1. Leuke speurtochten voor kinderfeestjes  (bezorgen in Nederland vanaf €3,50 en België vanaf €5,50 - meer informatie

2. Kant en klare spellen voor kinderfeestjes  (geen verzendkosten) - meer informatie

Paintball kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Rotterdam

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Kinderfeestje cupcakes maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Kinderfeestje cupcakes maken Rotterdam

Ben jij letterlijk dol op taartjes, cakepops, cupcakes en andere heerlijke lekkernijen? Wil jij een ontzettend smakelijk kinderfeestje meemaken voor je verjaardag? Kies dan voor deze heerlijke workshop cupcakes versieren. Je krijgt een eigen cupcake en mag vervolgens samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes de cupcake gaan versieren. En het mooie is dat je na afloop dit kunstwerkje ook mee naar huis mag nemen. Proef de inspiratie en geniet van dit zoete kinderfeestje. Lijkt je dit leuk? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Roofvogel en uilen kinderfeest
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Roofvogel en uilen kinderfeest

Ben je dol op roofvogels, uilen en valkeniers? Wil jij tijdens je kinderfeestje een onvergetelijke indruk maken op je vriendjes en vriendinnetjes? Tijdens dit roofvogel en uilen kinderfeestje leer je alles over deze magische wereld. Samen met een ervaren valkenier ga je samenwerken om op de juiste manier om te gaan met de uilen en roofvogels. Van een kleine uil tot een enorme Amerikaanse zeearend. Durf jij deze op je arm te laten rusten? In een actieve en 2 a 3 uur durende workshop is het lachen, leren en vooral genieten. Een gegarandeerd succes voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Let op: vanaf 10 jaar

Bubbelvoetbal kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Rotterdam

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Rotterdam. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Archery tag kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Rotterdam

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Rotterdam? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Paarden themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist Rotterdam stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Rotterdam

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot Rotterdam. Tijdens het kinderfeestje in Rotterdam of omgeving gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van de regio.

Ridder themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Rotterdam

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Rotterdam

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Disco themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Rotterdam

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje Rotterdam ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje zeep maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Rotterdam

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Piraten themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Rotterdam

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Rotterdam leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje parfum maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Rotterdam

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Prinsessen themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Rotterdam zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Rotterdam

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Schminkparty kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Schminkparty kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wil je een onvergetelijke verjaardag vieren? Dan hebben we de ideale mogelijkheid voor je. Stap in de wereld van het schminken en laat je omtoveren tot een ware prins, prinses of een ander betoverend figuur! Maar niet alleen schmink is mogelijk…glittertatoeages, workshops, modellenparty’s en nog veel meer. Tijdens deze speciale dag zal er aan alles worden gedacht. Een kinderfeestje dichtbij Sinterklaas of kerst? Ook de Schminkpiet of Schminkkerstvrouw maakt een verjaardag tot een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

Voetbal themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest Rotterdam spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ranger Kevin kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Rotterdam

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Rotterdam heeft veel te bieden

Op het gebied van uitgaan en feesten vervult Ahoy uiteraard een grote rol. Artiesten van wereldformaat maken hier hun opwachting. Daarnaast is Ahoy ieder jaar het toneel van het ABN AMRO tennistoernooi. Voor het vieren van je verjaardagspartijtje kun je uitstekend in Rotterdam terecht. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op vrijgezellenfeest Rotterdam. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Rotterdam of teambuilding Rotterdam. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je verjaardagsfeestje in Rotterdam is slechts 1 van de mogelijkheden. De stad Rotterdam biedt jong en oud vertier. Wil je bijvoorbeeld weten hoe het eraan toe gaat in de havens? Dan is Port Experience, aan de voet van de Erasmusbrug, een uitkomst. Of ga je liever zelf het water op? In dat geval maak je tijdens je je kinderfeestje in Rotterdam een rondvaart door de havens van Rotterdam. De grootste en belangrijkste haven van Europa. Het Manhattan aan de Maas, zoals Rotterdam ook wel genoemd wordt, is Multi-cultureel. Bijna de helft van de bevolking van Rotterdam is van allochtone afkomst. Met zo’n 175 nationaliteiten in de stad is het zelden saai en gebeurt er altijd wel iets. Straatmuzikanten, dansgroepen, ze sieren de binnenstad en zorgen voor veel gezelligheid! Bij mooi weer is een partijtje pas geslaagd als je in Plaswijckpark bent geweest. Spelen met water, klauteren als een aap of ravotten in de speeltuin. De ultieme locatie voor een geslaagd en onbezorgd kinderpartijtje in Rotterdam! We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie kinderfeestje Rotterdam.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PRACHTIG ROTTERDAM

Op zoek naar een kinderfeestje Rotterdam? Ook de omgeving van Rotterdam heeft op kinderfeestjes gebied enorm veel te bieden. Misschien woon je wel zelf in de omgeving van Rotterdam en zoek je juist buiten Rotterdam een leuk kinderfeestje. Vlakbij Rotterdam aan de Nieuwe Maas (een hele belangrijke rivier voor de grote haven in Rotterdam) ligt Vlaardingen. Wist je dat Vlaardingen 1 van de gebieden is in Nederland waar mensen gingen wonen? Vlaardingen staat in ons land ook beter bekend als de haringstad. Ben jij een visliefhebber? Misschien leuk om tijdens jullie kinderfeestje Vlaardingen een haring te eten of hebben frietjes toch de voorkeur? Maar ook een kinderfeestje Capelle, kinderfeestje Spijkenisse, kinderfeestje Schiedam, kinderfeestje Ridderkerk of Hellevoetsluis is een mogelijke optie. Waar je ook woont, er zijn diverse opties voor een leuk programma. Bekijk de hoogste windmolens van de wereld in Schiedam, bezoek Stadion Feyenoord in Rotterdam, de marine geschiedenis in Hellevoetsluis en/of 1 van de andere opties. Elk kinderfeestje is natuurlijk anders en toch wil je als ouders een enorm bijzonder evenement neerzetten waar de kids helemaal van door het dolle gaan. Een indoor speelparadijs, een lekkere pannenkoek in een tof pannenkoekenhuis en/of 1 van de andere opties. Of je nu vanuit thuis start en vanuit daar doorgaat naar 1 van deze leuke steden in de omgeving van Rotterdam we wensen jullie met een kinderfeestje Rotterdam en/of omgeving enorm veel plezier.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar