Kinderfeestje Rotterdam

ook voor Zuid-Holland, Vlaardingen,Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en Hellevoetsluis.

Kinderfeestje Rotterdam

Staat er binnenkort een kinderfeestje Rotterdam op het programma? Is jullie lieve zoon en/of dochter jarig? En willen jullie er een ongelooflijk spetterend kinderfeest in Rotterdam of omgeving van maken? Dan zijn jullie op deze pagina aan het juiste adres. We helpen jullie namelijk graag op weg bij het organiseren van een leuk kinderfeestje Rotterdam met alle vriendjes van jullie zoon en/of dochter. Rotterdam is ook een stad die bruist. De stad van de ‘rollende r’. Bij uitstek geschikt voor allerlei activiteiten. Van kinderfeestje tot popconcert; in Rotterdam gebeurt het!

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lipdub maken kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Rotterdam

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Rotterdam

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot Rotterdam. Tijdens het kinderfeestje in Rotterdam of omgeving gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van de regio.

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Rotterdam

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Kinderfeestje zeep maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Rotterdam

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Zilveren ring maken kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zilveren ring maken kinderfeestje Rotterdam

Heb je binnenkort een kinderfeestje en wil je een bijzonder kinderfeestje organiseren? Een feestje waarbij de jarige samen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes al hun creativiteit kwijt kunnen? Kies dan voor dit kinderfeestje zilveren ring maken. Bij het kinderfeestje ga je stap voor stap werken aan een prachtig en uniek sieraad met je eigen kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld door je eigen naam (of die van iemand anders) in de ring te graveren. Tijdens dit kinderfeestje staat creativiteit, plezier en je eigen ring centraal. Je gaat sowieso naar huis met een mooie herinnering. Veel plezier toegewenst.

Paintball kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Rotterdam

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Kinderfeestje parfum maken Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Rotterdam

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Piraat Chappie kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Rotterdam

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Schminkparty kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wil je een onvergetelijke verjaardag vieren? Dan hebben we de ideale mogelijkheid voor je. Stap in de wereld van het schminken en laat je omtoveren tot een ware prins, prinses of een ander betoverend figuur! Maar niet alleen schmink is mogelijk…glittertatoeages, workshops, modellenparty’s en nog veel meer. Tijdens deze speciale dag zal er aan alles worden gedacht. Een kinderfeestje dichtbij Sinterklaas of kerst? Ook de Schminkpiet of Schminkkerstvrouw maakt een verjaardag tot een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

Ranger Kevin kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Rotterdam

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Lasergame kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Rotterdam

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Rotterdam? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Kinderfeestje bowlen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Rotterdam

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Rotterdam zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Rotterdam? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Rotterdam
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Rotterdam

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Rotterdam eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Rotterdam? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Rotterdam

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Rotterdam opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Rotterdam kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Ridder themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Rotterdam

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Rotterdam zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Rotterdam
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Rotterdam

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest Rotterdam spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Rotterdam heeft veel te bieden

Op het gebied van uitgaan en feesten vervult Ahoy uiteraard een grote rol. Artiesten van wereldformaat maken hier hun opwachting. Daarnaast is Ahoy ieder jaar het toneel van het ABN AMRO tennistoernooi. Voor het vieren van je verjaardagspartijtje kun je uitstekend in Rotterdam terecht. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op vrijgezellenfeest Rotterdam. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Rotterdam of teambuilding Rotterdam. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je verjaardagsfeestje in Rotterdam is slechts 1 van de mogelijkheden. De stad Rotterdam biedt jong en oud vertier. Wil je bijvoorbeeld weten hoe het eraan toe gaat in de havens? Dan is Port Experience, aan de voet van de Erasmusbrug, een uitkomst. Of ga je liever zelf het water op? In dat geval maak je tijdens je je kinderfeestje in Rotterdam een rondvaart door de havens van Rotterdam. De grootste en belangrijkste haven van Europa. Het Manhattan aan de Maas, zoals Rotterdam ook wel genoemd wordt, is Multi-cultureel. Bijna de helft van de bevolking van Rotterdam is van allochtone afkomst. Met zo’n 175 nationaliteiten in de stad is het zelden saai en gebeurt er altijd wel iets. Straatmuzikanten, dansgroepen, ze sieren de binnenstad en zorgen voor veel gezelligheid! Bij mooi weer is een partijtje pas geslaagd als je in Plaswijckpark bent geweest. Spelen met water, klauteren als een aap of ravotten in de speeltuin. De ultieme locatie voor een geslaagd en onbezorgd kinderpartijtje in Rotterdam! We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie kinderfeestje Rotterdam.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PRACHTIG ROTTERDAM

Op zoek naar een kinderfeestje Rotterdam? Ook de omgeving van Rotterdam heeft op kinderfeestjes gebied enorm veel te bieden. Misschien woon je wel zelf in de omgeving van Rotterdam en zoek je juist buiten Rotterdam een leuk kinderfeestje. Vlakbij Rotterdam aan de Nieuwe Maas (een hele belangrijke rivier voor de grote haven in Rotterdam) ligt Vlaardingen. Wist je dat Vlaardingen 1 van de gebieden is in Nederland waar mensen gingen wonen? Vlaardingen staat in ons land ook beter bekend als de haringstad. Ben jij een visliefhebber? Misschien leuk om tijdens jullie kinderfeestje Vlaardingen een haring te eten of hebben frietjes toch de voorkeur? Maar ook een kinderfeestje Capelle, kinderfeestje Spijkenisse, kinderfeestje Schiedam, kinderfeestje Ridderkerk of Hellevoetsluis is een mogelijke optie. Waar je ook woont, er zijn diverse opties voor een leuk programma. Bekijk de hoogste windmolens van de wereld in Schiedam, bezoek Stadion Feyenoord in Rotterdam, de marine geschiedenis in Hellevoetsluis en/of 1 van de andere opties. Elk kinderfeestje is natuurlijk anders en toch wil je als ouders een enorm bijzonder evenement neerzetten waar de kids helemaal van door het dolle gaan. Een indoor speelparadijs, een lekkere pannenkoek in een tof pannenkoekenhuis en/of 1 van de andere opties. Of je nu vanuit thuis start en vanuit daar doorgaat naar 1 van deze leuke steden in de omgeving van Rotterdam we wensen jullie met een kinderfeestje Rotterdam en/of omgeving enorm veel plezier.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar