Kinderfeestje Rotterdam

ook voor Zuid-Holland, Vlaardingen,Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en Hellevoetsluis.

Kinderfeestje Rotterdam

Staat er binnenkort een kinderfeestje Rotterdam op het programma? Is jullie lieve zoon en/of dochter jarig? En willen jullie er een ongelooflijk spetterend kinderfeest in Rotterdam of omgeving van maken? Dan zijn jullie op deze pagina aan het juiste adres. We helpen jullie namelijk graag op weg bij het organiseren van een leuk kinderfeestje Rotterdam met alle vriendjes van jullie zoon en/of dochter. Rotterdam is ook een stad die bruist. De stad van de ‘rollende r’. Bij uitstek geschikt voor allerlei activiteiten. Van kinderfeestje tot popconcert; in Rotterdam gebeurt het!

Lasergame kinderfeestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Rotterdam

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Rotterdam? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Rotterdam
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Rotterdam

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Rotterdam? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Rotterdam. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Rotterdam
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Rotterdam

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Rotterdam zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Rotterdam? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Rotterdam
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Rotterdam

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Rotterdam eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Rotterdam? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Rotterdam
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Rotterdam

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Rotterdam de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Rotterdam kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Rotterdam kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Rotterdam. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Rotterdam.

Kinderboerderij Rotterdam
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Rotterdam

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Rotterdam op de kinderboerderij in Rotterdam? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Rotterdam op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Rotterdam
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Rotterdam

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Rotterdam. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Rotterdam heeft veel te bieden

Op het gebied van uitgaan en feesten vervult Ahoy uiteraard een grote rol. Artiesten van wereldformaat maken hier hun opwachting. Daarnaast is Ahoy ieder jaar het toneel van het ABN AMRO tennistoernooi. Voor het vieren van je verjaardagspartijtje kun je uitstekend in Rotterdam terecht. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je verjaardagsfeestje in Rotterdam is slechts 1 van de mogelijkheden. De stad Rotterdam biedt jong en oud vertier. Wil je bijvoorbeeld weten hoe het eraan toe gaat in de havens? Dan is Port Experience, aan de voet van de Erasmusbrug, een uitkomst. Of ga je liever zelf het water op? In dat geval maak je tijdens je je kinderfeestje in Rotterdam een rondvaart door de havens van Rotterdam. De grootste en belangrijkste haven van Europa. Het Manhattan aan de Maas, zoals Rotterdam ook wel genoemd wordt, is Multi-cultureel. Bijna de helft van de bevolking van Rotterdam is van allochtone afkomst. Met zo’n 175 nationaliteiten in de stad is het zelden saai en gebeurt er altijd wel iets. Straatmuzikanten, dansgroepen, ze sieren de binnenstad en zorgen voor veel gezelligheid! Bij mooi weer is een partijtje pas geslaagd als je in Plaswijckpark bent geweest. Spelen met water, klauteren als een aap of ravotten in de speeltuin. De ultieme locatie voor een geslaagd en onbezorgd kinderpartijtje in Rotterdam! We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie kinderfeestje Rotterdam.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION?

PARTNER WORDEN?

Onemotion partner worden?

PRACHTIG ROTTERDAM

Op zoek naar een kinderfeestje Rotterdam? Ook de omgeving van Rotterdam heeft op kinderfeestjes gebied enorm veel te bieden. Misschien woon je wel zelf in de omgeving van Rotterdam en zoek je juist buiten Rotterdam een leuk kinderfeestje. Vlakbij Rotterdam aan de Nieuwe Maas (een hele belangrijke rivier voor de grote haven in Rotterdam) ligt Vlaardingen. Wist je dat Vlaardingen 1 van de gebieden is in Nederland waar mensen gingen wonen? Vlaardingen staat in ons land ook beter bekend als de haringstad. Ben jij een visliefhebber? Misschien leuk om tijdens jullie kinderfeestje Vlaardingen een haring te eten of hebben frietjes toch de voorkeur? Maar ook een kinderfeestje Capelle, kinderfeestje Spijkenisse, kinderfeestje Schiedam, kinderfeestje Ridderkerk of Hellevoetsluis is een mogelijke optie. Waar je ook woont, er zijn diverse opties voor een leuk programma. Bekijk de hoogste windmolens van de wereld in Schiedam, bezoek Stadion Feyenoord in Rotterdam, de marine geschiedenis in Hellevoetsluis en/of 1 van de andere opties. Elk kinderfeestje is natuurlijk anders en toch wil je als ouders een enorm bijzonder evenement neerzetten waar de kids helemaal van door het dolle gaan. Een indoor speelparadijs, een lekkere pannenkoek in een tof pannenkoekenhuis en/of 1 van de andere opties. Of je nu vanuit thuis start en vanuit daar doorgaat naar 1 van deze leuke steden in de omgeving van Rotterdam we wensen jullie met een kinderfeestje Rotterdam en/of omgeving enorm veel plezier.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf