Kinderfeestje Gelderland

ook voor Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede en omgeving

Kinderfeestje Gelderland

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kinderfeestje Gelderland? Gelderland is een provincie waar vele prachtige natuurlandschappen te vinden zijn. Met meer dan 150 natuurgebieden, oude kastelen en chique landgoederen is het de ideale provincie voor de echte natuurliefhebber die zijn wandelingen door de natuur graag combineert met een stukje geschiedenis. Wil je een echt spannend kinderfeestje Gelderland? Dan biedt deze provincie genoeg avontuurlijke plekken waar je bijvoorbeeld een speurtocht kan houden! Zo een plaats is bijvoorbeeld het kleinschalige landschap De Graafschap. Hier vind je prachtige natuur gecombineerd met authentieke boerderijen, fraaie parktuinen omgeven door landhuizen en zelfs een middeleeuws kasteel. De ideale setting voor een spannende zoektocht. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die deze mooie provincie rijk is.

Selecteer een stad in de buurt

Kinderfeestje Arnhem
Kinderfeestje Apeldoorn
Kinderfeestje Nijmegen

Springkussenverhuur Gelderland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Gelderland

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Gelderland opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Gelderland kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Manege Gelderland kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Gelderland kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Gelderland. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Gelderland.

Lasergame kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Gelderland

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Gelderland? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Glowgolf/midgetgolf Gelderland
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Gelderland

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Gelderland eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Gelderland? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Themakisten feestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Gelderland

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Gelderland? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Gelderland. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Pannenkoekenhuis Gelderland
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Gelderland

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Gelderland. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Gelderland
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Gelderland

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Gelderland de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Kinderfeestje bowlen Gelderland
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Gelderland

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Gelderland zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Gelderland? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Kinderboerderij Gelderland
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Gelderland

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Gelderland op de kinderboerderij in Gelderland? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Gelderland op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Gelderland heeft veel te bieden

Nog een spannend kinderfeestje Gelderland is Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Klauter door het park heen en klim tot wel 17 meter hoog. De klimroutes beginnen op ongeveer 2 meter hoog, maar dagen de kleintjes al snel uit om het avontuur aan te gaan en het hogerop te zoeken. Ook een leuk ideetje is een gps-spel midden in de stad. Laat de kinderen zelf de weg vinden in de bossen. Op weg worden ze uitgedaagd door middel van leuke spelletjes. Wie zal de eerste zijn die op de plek van bestemming aan komt…? Na al die spannende activiteiten kunnen we ons voorstellen dat de kinderen toe zijn aan wat ontspanning. Een hapje en een drankje is dan natuurlijk niet weg. Hebben jullie ook zo’n honger gekregen na het kinderfeestje in Gelderland? Bij de Pannenkoekenboot in Nijmegen kun je terecht voor een onbeperkt pannenkoeken buffet. Naturel, met spek of appel… Het is allemaal geen probleem voor de ervaren pannenkoekenbakkers op de boot. Terwijl de kinderen samen smikkelen van de heerlijke pannenkoeken, vaart de boot een klein tochtje over de Waal. Een super leuke afsluiter van een geweldig kinderfeestje! Kinderfeestje zijn er dus in alle soorten en maten… Bekijk daarom ons huidige aanbod kinderfeestjes in Gelderland eens. Er is voor ieder wat wils!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE GELDERLAND

Gelderland is één van de groenste provincies van ons land. Wist je dat het tevens de thuishaven is van de oudste stad van Nederland? Nijmegen is een stad die trots is op zijn rijke historie, er is dan ook veel op dit gebied te vinden; van musea tot monumentale panden en van kerken tot oude kastelen. Wellicht ook wat voor jouw kinderfeestje Gelderland? Menig geschiedenisliefhebber kan zijn lol niet op in Nijmegen. Een andere leuke stad in de provincie Gelderland is Arnhem. Arnhem ligt op wat kilometers afstand van Nijmegen. Het is dan wel minder groot dan zijn grote broer, maar doet zeker niet onder qua mogelijkheden op het gebied van winkelen, eten & drinken, bezienswaardigheden, cultuuruitingen en uitgaansmogelijkheden. Binnen Arnhem loop je binnen enkele minuten zijn drukke winkelstraat in. Maar er zijn veel meer dingen te zien, zoals de prachtige Eusebiuskerk, het Misis Sacrum, het Duivelshuis of Park Sonsbeek. Heeft Nijmegen of Arnhem jou al kunnen bekoren als stad voor jouw kinderfeestje Gelderland? Zo niet, zijn er nog genoeg andere leuke steden te vinden in deze groene provincie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Apeldoorn? Waar je keuze ook op gaat vallen, je kinderfeestje Gelderland gaat een top dag worden met veel plezier!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar