Kinderfeestje Gelderland

ook voor Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede en omgeving

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Gelderland

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kinderfeestje Gelderland? Gelderland is een provincie waar vele prachtige natuurlandschappen te vinden zijn. Met meer dan 150 natuurgebieden, oude kastelen en chique landgoederen is het de ideale provincie voor de echte natuurliefhebber die zijn wandelingen door de natuur graag combineert met een stukje geschiedenis. Wil je een echt spannend kinderfeestje Gelderland? Dan biedt deze provincie genoeg avontuurlijke plekken waar je bijvoorbeeld een speurtocht kan houden! Zo een plaats is bijvoorbeeld het kleinschalige landschap De Graafschap. Hier vind je prachtige natuur gecombineerd met authentieke boerderijen, fraaie parktuinen omgeven door landhuizen en zelfs een middeleeuws kasteel. De ideale setting voor een spannende zoektocht. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die deze mooie provincie rijk is.

Selecteer een stad in de buurt

Kinderfeestje Arnhem
Kinderfeestje Apeldoorn
Kinderfeestje Nijmegen

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Dans kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Dans kinderfeestje Arnhem

Ben je op zoek naar spetterend kinderfeestje waar je nog lang over zult napraten? Kies dan samen met je vrienden en vriendinnen een spetterend dansfeestje in Utrecht. Tijdens de swingende 1,5 uur durende workshop komen je beste dansmoves naar boven. Samen werken jullie aan een choreografie of een scene uit een bekend thema. Dit kunnen prinsen of prinsessen zijn, reis rond de wereld of piraten. Als klap op de vuurpijl gaan jullie aan het einde van de workshop dit prachtig ingestudeerde dansje vertonen aan jullie toeschouwers. Dit gaat een spetterend dans kinderfeestje worden!

Prinsessen themakist kinderfeest Gelderland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Gelderland

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest in Gelderland. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Je eigen musical kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Je eigen musical kinderfeestje Arnhem

Heb je altijd al willen schitteren in een eigen musical? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een prachtige show neerzetten? Kies dan voor deze onvergetelijke workshop. Tijdens een workshop van ongeveer 1,5 uur leer je alle kneepjes om een prachtige musical neer te zetten. Met een docent doorloop je de choreografie. Ook zul je mee worden genomen in de wereld van dans, zingen en acteren. Ga je voor prinsen, prinsessen of piraten thema? Liever het thema reis rond de wereld? Het is je eigen keuze! Het laatste kwartier mogen alle ouders komen kijken naar het optreden waar je zult optreden met mooie kostuums. Je eerste echte eigen musical!

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken kinderfeestje Nijmegen

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Paarden themakist kinderfeest Gelderland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Gelderland

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Klimpark kinderfeestje omgeving Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Klimpark kinderfeestje omgeving Nijmegen

Ben jij dol op klimmen en klauteren? Kan een kinderfeestje niet spannend genoeg wat jou betreft? Kies dan voor dit spannende klimpark kinderfeestje. Tijdens dit kinderfeestje vol adrenaline staan leuke en uitdagende klimroutes centraal. Maak een spannende val van 10 meter hoog of geniet van 1 van de andere coole attracties. Tijdens dit klimpark kinderfeestje mag je laten zien hoeveel spanning je aan kunt. Het zal een dag worden waar natuurlijk de veiligheid voorop staat! Naast dit zal het een kinderfeestje worden vol spanning, avontuur, actie en uiteraard veel plezier. Lijkt je dit leuk? Vraag snel onderstaand meer informatie aan!

Ridder themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Bij meer dan 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Graffiti kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Gelderland

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje Gelderland.

Kinderfeestje parfum maken Gelderland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Nijmegen

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Piraten themakist kinderfeest Gelderland
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Gelderland

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paintball kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Nijmegen

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Kinderfeestje zeep maken
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Voetbal themakist kinderfeest Gelderland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Gelderland

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Gelderland bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Gelderland
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Gelderland

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje in Gelderland met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Buikdans kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Buikdans kinderfeestje Gelderland

Ben jij altijd helemaal betoverd als je een prinses uit duizend en een nacht voorbij ziet komen? Wil jij graag dansen als Shakira? Samen met je vriendinnetjes stap je in de wereld van het buikdansen en ga je een onvergetelijk kinderfeestje in Gelderland tegemoet. Tijdens dit buikdans kinderfeestje leer jij namelijk alle belangrijkste bewegingen om jezelf ook even een prinses te voelen. Onder leiding van een prachtig verklede buikdanslerares leren jullie alle basisbewegingen. Na afloop komt er nog een demonstratie, zal er een mooie foto worden gemaakt, is er tijd voor een drankje en krijgen jullie natuurlijk een heus buikdans certificaat mee naar huis als prachtig aandenken. Lijkt dit buikdans kinderfeestje je nou onvergetelijk? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een werkelijk magisch kinderfeestje tegemoet.

Modellen kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Modellen kinderfeestje Gelderland

Ben jij dol op de mooiste kleding, sieraden en make-up? Voel jij je helemaal op je gemak op de catwalk met de juiste muziek? Komt in een fotoshoot al het beste in jou naar boven? Beleef dan tijdens een topmodel kinderfeestje een werkelijk magische dag samen met je vriendinnetjes. Nadat alle kinderen zijn omgetoverd tot een model is het tijd om alle fijne kneepjes van een model te leren. Hoe loop je als een model en hoe poseer je voor die ene mooie foto? Tijdens deze dag zal alles er bijzonder en vooral super stijlvol uitzien. En uiteindelijk mag jij met een eigen certificaat jezelf voor even model noemen! Ben jij klaar om tijdens dit modellen kinderfeestje Gelderland in het leven van een model te stappen? Vraag dan via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan en laat je verrassen.

Zomers dans kinderfeestje Gelderland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zomers dans kinderfeestje Gelderland

Ben jij dol op dansen? En bij voorkeur op leuke opzwepende en zomerse muziek? Sta jij letterlijk nooit stil wanneer je muziek hoort? Neem dan al je beste vriendjes en/of vriendinnetjes mee voor dit zomers dans kinderfeestje! Tijdens een workshop zal de zeer ervaren lerares jullie alle belangrijkste pasjes leren voor een super stoere zomerse dans. Nadat de pasjes onder de knie zijn is het tijd om er 1 mooi geheel van te maken tot een gave choreografie. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes zullen werkelijk geen moment stil staan tijdens dit gave dans kinderfeestje Gelderland. Ben jij al helemaal enthousiast en hoor je nu al de muziek waarop je wilt dansen? Vraag dan onderstaand snel meer informatie aan en laat je verrassen door een onvergetelijk dans kinderfeestje.

Gelderland heeft veel te bieden

Nog een spannend kinderfeestje Gelderland is Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Klauter door het park heen en klim tot wel 17 meter hoog. De klimroutes beginnen op ongeveer 2 meter hoog, maar dagen de kleintjes al snel uit om het avontuur aan te gaan en het hogerop te zoeken. Ook een leuk ideetje is een gps-spel midden in de stad. Laat de kinderen zelf de weg vinden in de bossen. Op weg worden ze uitgedaagd door middel van leuke spelletjes. Wie zal de eerste zijn die op de plek van bestemming aan komt…? Na al die spannende activiteiten kunnen we ons voorstellen dat de kinderen toe zijn aan wat ontspanning. Een hapje en een drankje is dan natuurlijk niet weg. Hebben jullie ook zo’n honger gekregen na het kinderfeestje in Gelderland? Bij de Pannenkoekenboot in Nijmegen kun je terecht voor een onbeperkt pannenkoeken buffet. Naturel, met spek of appel… Het is allemaal geen probleem voor de ervaren pannenkoekenbakkers op de boot. Terwijl de kinderen samen smikkelen van de heerlijke pannenkoeken, vaart de boot een klein tochtje over de Waal. Een super leuke afsluiter van een geweldig kinderfeestje! Kinderfeestje zijn er dus in alle soorten en maten… Bekijk daarom ons huidige aanbod kinderfeestjes in Gelderland eens. Er is voor ieder wat wils!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE GELDERLAND

Gelderland is één van de groenste provincies van ons land. Wist je dat het tevens de thuishaven is van de oudste stad van Nederland? Nijmegen is een stad die trots is op zijn rijke historie, er is dan ook veel op dit gebied te vinden; van musea tot monumentale panden en van kerken tot oude kastelen. Wellicht ook wat voor jouw kinderfeestje Gelderland? Menig geschiedenisliefhebber kan zijn lol niet op in Nijmegen. Een andere leuke stad in de provincie Gelderland is Arnhem. Arnhem ligt op wat kilometers afstand van Nijmegen. Het is dan wel minder groot dan zijn grote broer, maar doet zeker niet onder qua mogelijkheden op het gebied van winkelen, eten & drinken, bezienswaardigheden, cultuuruitingen en uitgaansmogelijkheden. Binnen Arnhem loop je binnen enkele minuten zijn drukke winkelstraat in. Maar er zijn veel meer dingen te zien, zoals de prachtige Eusebiuskerk, het Misis Sacrum, het Duivelshuis of Park Sonsbeek. Heeft Nijmegen of Arnhem jou al kunnen bekoren als stad voor jouw kinderfeestje Gelderland? Zo niet, zijn er nog genoeg andere leuke steden te vinden in deze groene provincie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Apeldoorn? Waar je keuze ook op gaat vallen, je kinderfeestje Gelderland gaat een top dag worden met veel plezier!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar