Kinderfeestje Gouda

ook voor Zoetermeer, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Schoonhoven, Nieuwerkerk aan de Ijssel of Woerden.

Kinderfeestje Gouda

Heb je binnenkort een kinderfeestje in Gouda of omgeving op het programma staan? En wil je graag wat inspiratie op doen om zo een onvergetelijke dag te organiseren? Moet het een stoer, actief, creatief kinderfeestje worden of wil je er graag een thema aan koppelen? Gouda is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt voor het organiseren van je kinderfeestje, maar onderschat het niet! De stad is een prachtige plek waar net zo prachtige activiteiten te vinden zijn voor je kinderfeestje Gouda. Zo zijn er genoeg leuke kinderfeestjes Gouda te vinden die te maken hebben met de natuur, aangezien Gouda midden in het Groene Hart van Nederland ligt. Ga bijvoorbeeld op avontuur door de vele groene parken die te vinden zijn in de omgeving. Ga na je kinderfeestje Gouda eens op pad om de bekende lekkernijen van deze stad te scoren. Gouda is natuurlijk bekend om zijn kaas, maar ook bepaalde kaarsen, pijpen en stroopwafels zijn producten van Goudse komaf. Laat alle leuke elementen samenkomen en maak er een onvergetelijk feest van. We wensen je alvast veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€8,50 p.p.

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Gouda

bezoek van 1 uur

Heb je binnenkort een kinderfeestje te vieren en heb je hulp nodig om dit tot een groot succes te maken? Kies dan voor een meet & greet met een prachtige prinses. Deze prinses komt speciaal voor de jarige en neemt alle tijd om samen te genieten van dit werkelijk magische moment. Tijdens dit prinsessen kinderfeestje komt de prinses een uur lang op visite. Ze heeft een cadeautje bij voor de jarige, vertelt een toverachtig verhaal en natuurlijk mag iedereen even op de foto met de prinses. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen een glitter tattoo. Wil je hulp bij het aansnijden van de taart? De prinses zal er een sprookjesachtige verjaardag van maken.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Gouda

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van Gouda en omgeving.

Paintball kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Gouda

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Piraat Chappie kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Gouda

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Lipdub maken kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Gouda

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Pofferparty kinderfeestje Gouda
incl. BTW vanaf
€15,95 p.p.

Pofferparty kinderfeestje Gouda

met glittertattoo en schmink (2 uur)

Wil jij tijdens dit kinderfeestje Gouda eens goed uitpakken? Zijn de kids tijdens dit kinderfeestje waarschijnlijk dol op poffertjes? Kies dan voor een super smakelijk kinderfeestje met poffertjes, glitter tattoos en schmink. Dit kinderfeest zal onvergetelijk worden met zoveel opties. De verschillende professionals zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken tijdens dit feest. Tijdens dit 2 uur durende feestje geniet je van heerlijke poffertjes terwijl je net een prachtige schmink versiering hebt laten zetten op je gezicht. Lijkt dit een perfect oplossing? Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€18,99 p.p.

Reptielen kinderfeestje Gouda

tot 10 personen 94,95 per feestje

Ben jij op zoek naar een buitengewoon bijzonder kinderfeestje? Heb jij altijd al een slang op je kinderfeestje willen hebben? Zoek dan niet verder! Een zeer speciaal en uniek kinderfeestje voor thuis waar je kennis maakt met echte reptielen. Alle deelnemers kunnen de dieren vasthouden en aaien en je kan er mee op de foto.

incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Gouda

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Kinderfeestje bowlen Gouda
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Gouda

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Gouda zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Gouda? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Gouda
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Gouda

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Gouda eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Gouda? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Gouda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Gouda

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Gouda opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Gouda kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Kinderboerderij Gouda
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Gouda

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Gouda op de kinderboerderij in Gouda? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Gouda op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Gouda heeft veel te bieden

Wil je iets speciaals meemaken tijdens je kinderfeestje in Gouda of omgeving en is je kind in december jarig? De stad is in deze maand namelijk op zijn mooist! Hier vind je dan de welbekende lichtjesavond. Dit geeft een prachtig aangezicht in het historisch centrum van de stad. Blijf je liever dicht bij huis met alle kinderen en de jarige job? We hebben ook vele tips voor je kinderfeestje Gouda als je dicht bij huis wilt blijven. Zo kunnen er op verschillende locaties verscheidene workshops georganiseerd worden, zoals een lekkere kookworkshop waar je achteraf al het lekkers zelf op mag eten, kan je een themafeestje houden, of kunnen jullie er een dag van maken met zelfbedachte spelletjes! Voor je kinderfeestje Gouda zijn er dus zoveel mogelijke opties, dat het nog wel eens moeilijk wordt om een keuze te maken. Weet jij het al? Of ben je nog in twijfel over de verdere invulling? Wanneer dit zo is, vraag dan meer informatie aan over een kinderfeestje Gouda. We hopen dat we je de juiste inspiratie hebben geboden om van je kinderfeestje Gouda een daverend succes te maken. Kom je volgend jaar weer terug voor een nieuw kinderfeestje? Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Gouda. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Gouda of teambuilding Gouda.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING GOUDA

Gouda is een gezellige stad in Zuid-Holland waar erg veel te beleven is. Maar Zuid-Holland is de thuishaven van nog veel meer mooie steden. Ook de omgeving van Gouda is zeker de moeite waard. Kom eens kijken in Zoetermeer, Waddinxveen, Boskoop en Woerden voor je kinderfeestje. Ook hier vind je genoeg kinderfeestjes om de verjaardag van je kind te vieren. Deze steden zijn net wat kleiner dan Gouda, ideaal dus als je op zoek bent naar een kleinere stad. Een erg leuke aanrader in de provincie Zuid-Holland is de Tulpenstreek. Tulpen zijn onlosmakelijk verbonden aan Nederland. De bollenstreek kenmerkt zich dan ook door haar prachtig uitgestrekt landschap aan tulpen in allerlei verschillende kleuren. Een erg mooi aangezicht. Een must see in Nederland! Ook voor kinderen is dit super, dus wellicht een leuke tussenstop tijdens je kinderfeestje Gouda? Hoe dan ook, het kinderfeestje Gouda gaat een super dag worden vol plezier en gelach. Ga na je kinderfeestje Gouda nog lekker een hapje eten in een van de vele leuke restaurantjes van de stad. Het zal een dag worden om niet snel te vergeten. Hulp nodig in het kiezen van je kinderfeestje Gouda? Vraag dan meer informatie aan over het desbetreffende kinderfeestje.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar