Kinderfeestje Utrecht

ook voor Houten, Ijsselstein, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist, Breukelen, Culemborg, De Bilt en Nieuwegein.

Kinderfeestje Utrecht

Heb je binnenkort een kinderfeestje Utrecht op het programma staan? Een bijzondere dag voor de jarige job organiseren? Schrijf de uitnodigingen maar alvast want ze kunnen binnenkort de deur uit. Maar voordat het zover is moet er nog een hoop worden geregeld. Een kinderfeestje Utrecht of omgeving organiseren is toch nog een uitdaging. Hoe gaat de dag eruit zien, gaan jullie zwemmen, wat eten jullie, hoe doe je het met vervoer. Het organiseren van een kinderfeest in Utrecht is zoals je ziet geen walk in the park. Laat je dus meenemen met ons inspirerende aanbod aan kinderfeest opties in Utrecht. Van creatieve kinderfeest activiteiten, actief of enorm sportief. We wensen je alvast veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lasergame kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Utrecht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Utrecht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Utrecht

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Utrecht? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Utrecht. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Utrecht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Utrecht

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Utrecht zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Utrecht? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Utrecht
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Utrecht

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Utrecht eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Utrecht? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Utrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Utrecht

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Utrecht opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Utrecht kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Utrecht
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Utrecht

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Utrecht de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Utrecht kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Utrecht kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Utrecht. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Utrecht.

Kinderboerderij Utrecht
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Utrecht

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Utrecht op de kinderboerderij in Utrecht? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Utrecht op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Utrecht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Utrecht

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Utrecht. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Ranger Kevin kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Utrecht

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Utrecht

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Utrecht heeft veel te bieden

Gelukkig is Utrecht wel een hele bijzondere stad en heeft het veel te bieden. Utrecht, de op 3 na grootste stad van ons land, centraal gelegen en goed bereikbaar met het OV, staat bekend om haar gemoedelijke en intieme sfeer. De vele terrasjes en knusse restaurants aan de grachten, zorgen voor het nodige vertier. Maar ook voor de jongsten heeft Utrecht het nodige te bieden. Niemand hoeft zich tijdens een kinderfeestje in Utrecht te vervelen. Wat denk je van het beklimmen van de Domtoren? Deze hoogste middeleeuwse toren is maar liefst 112 meter hoog. Kom maar op als je durft! Heb je hoogtevrees? Geen punt. De klokken in de Domtoren mag jij bespelen. Nadat je een rondleiding hebt gehad en alles te weten bent gekomen over de klokken, het carillon, het luiden en het beieren, mag je zelf aan de slag. Uit het carillon klinken de mooiste klanken als jij en je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan tijdens jouw verjaardagspartijtje in Utrecht! Of ga je liever op ontdekkingstocht? Ga dan op zoek naar Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht. Je ziet wel dat een kinderfeestje Utrecht zoveel verschillende opties kan geven waardoor jullie verzekerd zijn van een hele dag vol spanning en/of sensatie. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan. We wensen jullie alvast een dag vol plezier toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Utrecht. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Utrecht of teambuilding Utrecht.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING UTRECHT

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is een kinderfeestje Utrecht enorm divers qua mogelijkheden. Bijvoorbeeld De Dom heeft voor ieder kinderfeestje in Utrecht wel iets leuks in petto. Beklim met je vriendjes en vriendinnetjes deze enorme toren. Hou je meer van het theater? In het Beatrixtheater zijn het hele jaar door diverse kindervoorstellingen en musicals te zien. Jij en je vriendinnen eerste rij bij de Musical The Little Mermaid? Je jongsten op schoot bij Woezel en Pip? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het theater voor een geslaagd kinderpartijtje en een onvergetelijke dag! Wanneer het mooi weer is kun je per kano of roeiboot het water op. Maak een mooie tocht door bijvoorbeeld natuurgebied Amelisweerd. Leg onderweg aan voor een heerlijke picknick. Moe en voldaan zal iedereen huiswaarts keren en nog lang napraten over jouw kinderpartijtje in Utrecht. Maar misschien hebben jullie liever een kinderfeestje omgeving Utrecht. Met Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein heeft Utrecht een aantal plaatsen waar je ook je kinderfeestje kunt organiseren. Bezoek bijvoorbeeld slot Zeist tijdens een kinderfeestje Zeist, het mooie centrum tijdens een kinderfeestje Houten of mediastad Hilversum tijdens een leuk kinderfeestje. Waar jullie kinderfeestje ook naar toe zal gaan, we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar