Kinderfeestje Utrecht

ook voor Houten, Ijsselstein, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist, Breukelen, Culemborg, De Bilt en Nieuwegein.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Utrecht

Heb je binnenkort een kinderfeestje Utrecht op het programma staan? Een bijzondere dag voor de jarige job organiseren? Schrijf de uitnodigingen maar alvast want ze kunnen binnenkort de deur uit. Maar voordat het zover is moet er nog een hoop worden geregeld. Een kinderfeestje Utrecht of omgeving organiseren is toch nog een uitdaging. Hoe gaat de dag eruit zien, gaan jullie zwemmen, wat eten jullie, hoe doe je het met vervoer. Het organiseren van een kinderfeest in Utrecht is zoals je ziet geen walk in the park. Laat je dus meenemen met ons inspirerende aanbod aan kinderfeest opties in Utrecht. Van creatieve kinderfeest activiteiten, actief of enorm sportief. We wensen je alvast veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Boerderij kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€20,95 p.p.

Een magisch kijkje achter de schermen op de boerderij in Baarn

Ook mogelijk met leuke speurtocht

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij een boerderij? Tijdens een magisch bezoek aan deze Hoeve bezoek je onder begeleiding van een educatief medewerker allerlei plekken die je normaal nooit zou zien. Heb jij ooit een kraamkamer gezien waar kalfjes worden geboren? Een silo of een loods van dichtbij gezien? Wil je nog wat extra spanning tijdens je kinderfeestje? Op aanvraag kan er ook een educatieve speurtocht worden georganiseerd. Tijdens de speurtocht is het één grote ontdekkingstocht over het erf, langs de stallen en weilanden terwijl je aan de slag gaat met vragen en leuke opdrachten. Je vindt sporen, de hoefafdrukken van een geitje of een paard, maar je ontdekt ook kippenveren en raadselachtige schoenafdrukken. Los jij alles op en ontvang jij het diploma voor geslaagd boerenhulpje? Veel plezier toegewenst!

Let op: de prijs is gebaseerd op het minimum aantal kinderen. Bij 10 kinderen bent u €13,45 per kind kwijt.

Mozaïek kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Mozaïek kinderfeestje Utrecht

Ben je op zoek naar een bijzonder maar vooral ook onvergetelijk kinderfeestje? Kies dan voor een mozaïek maken kinderfeestje. In een prachtig mozaïek atelier in Utrecht ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een creatieve, duurzame en vooral leerzame middag tegemoet. Met scherven en tegeltjes ga je namelijk werken aan een kleurrijk resultaat. Porselein, serviesgoed en tegels gaan ervoor zorgen dat geen kunstwerk hetzelfde is. Maak de allermooiste dingen tijdens dit leuke kinderfeestje en geef het een prachtig plekje in huis. Vraag snel meer informatie aan.

Archery tag kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Utrecht

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Utrecht? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Prinsessen themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Utrecht

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Utrecht zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje cupcakes maken Utrecht
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Kinderfeestje cupcakes maken Utrecht

Hou jij van de lekkerste cupcakes, kan het niet zoet genoeg en is creativiteit ook wel aan jou besteed? Combineer deze drie elementen tijdens een geweldig en vooral smaakvol kinderfeestje cupcakes maken in Utrecht. Tijdens de workshop staan de voorgebakken cupcakes al klaar. Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes onder professionele begeleiding werken aan de decoraties van deze mini kunstwerkjes. Probeer jij tussendoor er niet alvast van te snoepen? Tijdens een leuk cupcakes maken kinderfeestje zul je alles leren om je cupcakes schitterend te maken. Je begint met het gezamenlijk versieren van 1 cupcake waarna je zelf los mag gaan en 3 eigen unieke cupcakes mag maken. En als toetje mag je deze ook nog eens mee naar huis nemen. Zo kun je nog even genieten van deze onvergetelijke dag.

Let op: de feestjes kunnen geboekt worden van maandag tot vrijdag

Voetbal themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Utrecht

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist in Utrecht bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Utrecht

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Utrecht. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Piraten themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Utrecht

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Utrecht leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Lasergame kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Utrecht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Utrecht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Paarden themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Utrecht

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Utrecht

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Disco themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Utrecht

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje in Utrecht. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Utrecht

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest Utrecht gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Graffiti kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Utrecht

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Kinderfeestje taarten maken Utrecht
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Kinderfeestje taarten maken Utrecht

Ben je dol op zoetigheid, snoepjes en is een verjaardag niet af zonder een prachtige taart? Tijdens dit kinderfeestje taarten maken ga je onder begeleiding werken aan een eigen unieke taart. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kijken jullie op basis van het thema wat het moet gaan worden. Je leert alle kneepjes van het vak op weg naar de ultieme taart. Wie weet kun je er wel een bekende wedstrijd mee winnen? Alle taarten zullen alvast voorgebakken worden zodat je direct aan de slag kan. Een ontspannen, vrolijke, smakelijke en vooral zoete middag vol creativiteit. En ben je super tevreden met het eindresultaat? Iedereen mag zijn eigen gemaakte taart mee naar huis nemen om daar nog even na te genieten van dit geweldige kinderfeestje taarten maken in Utrecht.

Let op: de feestjes kunnen geboekt worden van maandag tot vrijdag

Ranger Kevin kinderfeestje Utrecht
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Utrecht

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Ridder themakist kinderfeest Utrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Utrecht

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest Utrecht. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Utrecht heeft veel te bieden

Gelukkig is Utrecht wel een hele bijzondere stad en heeft het veel te bieden. Utrecht, de op 3 na grootste stad van ons land, centraal gelegen en goed bereikbaar met het OV, staat bekend om haar gemoedelijke en intieme sfeer. De vele terrasjes en knusse restaurants aan de grachten, zorgen voor het nodige vertier. Maar ook voor de jongsten heeft Utrecht het nodige te bieden. Niemand hoeft zich tijdens een kinderfeestje in Utrecht te vervelen. Wat denk je van het beklimmen van de Domtoren? Deze hoogste middeleeuwse toren is maar liefst 112 meter hoog. Kom maar op als je durft! Heb je hoogtevrees? Geen punt. De klokken in de Domtoren mag jij bespelen. Nadat je een rondleiding hebt gehad en alles te weten bent gekomen over de klokken, het carillon, het luiden en het beieren, mag je zelf aan de slag. Uit het carillon klinken de mooiste klanken als jij en je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan tijdens jouw verjaardagspartijtje in Utrecht! Of ga je liever op ontdekkingstocht? Ga dan op zoek naar Sint Maarten, de beschermheilige van Utrecht. Je ziet wel dat een kinderfeestje Utrecht zoveel verschillende opties kan geven waardoor jullie verzekerd zijn van een hele dag vol spanning en/of sensatie. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan. We wensen jullie alvast een dag vol plezier toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Utrecht. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Utrecht of teambuilding Utrecht.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING UTRECHT

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is een kinderfeestje Utrecht enorm divers qua mogelijkheden. Bijvoorbeeld De Dom heeft voor ieder kinderfeestje in Utrecht wel iets leuks in petto. Beklim met je vriendjes en vriendinnetjes deze enorme toren. Hou je meer van het theater? In het Beatrixtheater zijn het hele jaar door diverse kindervoorstellingen en musicals te zien. Jij en je vriendinnen eerste rij bij de Musical The Little Mermaid? Je jongsten op schoot bij Woezel en Pip? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het theater voor een geslaagd kinderpartijtje en een onvergetelijke dag! Wanneer het mooi weer is kun je per kano of roeiboot het water op. Maak een mooie tocht door bijvoorbeeld natuurgebied Amelisweerd. Leg onderweg aan voor een heerlijke picknick. Moe en voldaan zal iedereen huiswaarts keren en nog lang napraten over jouw kinderpartijtje in Utrecht. Maar misschien hebben jullie liever een kinderfeestje omgeving Utrecht. Met Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein heeft Utrecht een aantal plaatsen waar je ook je kinderfeestje kunt organiseren. Bezoek bijvoorbeeld slot Zeist tijdens een kinderfeestje Zeist, het mooie centrum tijdens een kinderfeestje Houten of mediastad Hilversum tijdens een leuk kinderfeestje. Waar jullie kinderfeestje ook naar toe zal gaan, we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar