Kinderfeestje Amersfoort

ook voor Baarn, Soest, Veenendaal, Lunteren, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden, en Bussum.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Amersfoort

Zijn jullie op zoek naar een kinderfeestje Amersfoort? Een dag met jullie jarige job in deze centraal gelegen stad. Amersfoort ligt in het oosten van de provincie Utrecht. De binnenstad heeft een middeleeuws kern met grachten. Helaas zijn de daarbij behorende wallen niet behouden gebleven. Deze moesten plaats maken voor parken, singels en rondwegen. In het centrum vinden we de Onze Lieve Vrouwetoren, ook wel ‘lange Jan’ genoemd. Deze toren is de op 2 na hoogste kerktoren van ons land. Ben jij er klaar voor om deze toren met al je vriendjes en vriendinnetjes te bezoeken? Koppel de leukste elementen van deze leuke stad aan je kinderfeestje. Ga voor een actief, creatief of juist sportief feestje. Liever een flink verkleedfeestje? Laat je inspireren. We wensen jullie alvast veel plezier toe met jullie kinderfeestje Amersfoort.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Boerderij kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€20,95 p.p.

Een magisch kijkje achter de schermen op de boerderij in Baarn

Ook mogelijk met leuke speurtocht

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij een boerderij? Tijdens een magisch bezoek aan deze Hoeve bezoek je onder begeleiding van een educatief medewerker allerlei plekken die je normaal nooit zou zien. Heb jij ooit een kraamkamer gezien waar kalfjes worden geboren? Een silo of een loods van dichtbij gezien? Wil je nog wat extra spanning tijdens je kinderfeestje? Op aanvraag kan er ook een educatieve speurtocht worden georganiseerd. Tijdens de speurtocht is het één grote ontdekkingstocht over het erf, langs de stallen en weilanden terwijl je aan de slag gaat met vragen en leuke opdrachten. Je vindt sporen, de hoefafdrukken van een geitje of een paard, maar je ontdekt ook kippenveren en raadselachtige schoenafdrukken. Los jij alles op en ontvang jij het diploma voor geslaagd boerenhulpje? Veel plezier toegewenst!

Let op: de prijs is gebaseerd op het minimum aantal kinderen. Bij 10 kinderen bent u €13,45 per kind kwijt.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Amersfoort

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Amersfoort. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Paarden themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Amersfoort

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Buikdans kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Buikdans kinderfeestje Amersfoort

Ben jij altijd helemaal betoverd als je een prinses uit duizend en een nacht voorbij ziet komen? Wil jij graag dansen als Shakira? Samen met je vriendinnetjes stap je in de wereld van het buikdansen en ga je een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet. Tijdens dit buikdans kinderfeestje leer jij namelijk alle belangrijkste bewegingen om jezelf ook even een prinses te voelen. Onder leiding van een prachtig verklede buikdanslerares leren jullie alle basisbewegingen. Na afloop komt er nog een demonstratie, zal er een mooie foto worden gemaakt, is er tijd voor een drankje en krijgen jullie natuurlijk een heus buikdans certificaat mee naar huis als prachtig aandenken. Lijkt dit buikdans kinderfeestje Amersfoort je nou onvergetelijk? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een werkelijk magisch kinderfeestje tegemoet.

Paintball kinderfeestje omgeving Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje omgeving Amersfoort

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Disco themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Amersfoort

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Amersfoort

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Amersfoort

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Griezel themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Amersfoort

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest Amersfoort. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Graffiti kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Amersfoort

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Ranger Kevin kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Amersfoort

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Ridder themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Amersfoort

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Amersfoort

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Amersfoort bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Amersfoort
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Amersfoort

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Amersfoort leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Amersfoort heeft veel te bieden

De stad Amersfoort heeft een enorme groei gekend vanwege het toekennen van de status ‘groeistad’in 1980. Ondanks de enorme groei wist Amersfoort haar natuur te behouden. De stad Amersfoort won in 2006 de titel Groenste stad van Nederland. In 2007 haalde het de titel Groenste stad van Europa! Wil je weten hoe bier gemaakt wordt? Ga dan met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens jouw verjaardagsfeestje naar Bierbrouwerij De Drie Ringen. Deze brouwerij is gevestigd in de voormalige stadsboerderij en hier wordt het bier op nog ambachtelijke wijze gebrouwen. Ugh; een befaamde kreet onder indianen. Wil jij kennis maken met Grote Adelaar? Dat kan tijdens jouw verjaardagsfeestje in Amersfoort. Tijdens een Indianenfeest maken jullie kennis met het opperhoofd en leren jullie pijl en boog schieten en sporen herkennen zodat jullie klaar zijn om op jacht te gaan. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar school gaan tijdens je partijtje. Maar wel een hele speciale school; de Pietenschool. Worden jij en je vriendjes en vriendinnetjes de nieuwe hulpjes van Sinterklaas? Als Piet moet je natuurlijk lenig zijn maar ook voor een artiest in het circus is het belangrijk lenig te zijn. Leer jongleren, ga aan de gang met de trapeze of leer koordansen! Hoog geëerd publiek………….Na afloop is de piste voor jullie en mogen jullie een voorstelling verzorgen voor alle ouders, broertjes, zusjes, vrienden en kennissen. Dus…….op naar Amersfoort voor een super geslaagd verjaardagsfeestje. In Amersfoort weten ze hoe je een feestje bouwt! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Amersfoort. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Amersfoort of teambuilding Amersfoort.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE AMERSFOORT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in Amersfoort en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Of ontwijk je Amersfoort liever en wil je een kinderfeestje in omgeving Amersfoort organiseren. Met Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Bussum, Barneveld, Nijkerk en andere steden ben je met een kinderfeestje in omgeving Amersfoort aan het juiste adres. De belangrijkste vraag is natuurlijk waar jullie het kinderfeestje omgeving Amersfoort willen gaan houden? Is het in Soest, Leusden of bijvoorbeeld Barneveld? Of 1 van de andere steden. Ga bijvoorbeeld ruim 10.000 terug in de tijd wanneer je een kinderfeestje Baarn wilt organiseren. Vergeet dan ook niet even slot Soestdijk te bezoeken met alle vriendjes en vriendinnetjes en even in de schoenen van een echte koning of koningin te stappen. Organiseer je een kinderfeestje in Soest dan kun je dit heel goed combineren met de mooie natuur van de omgeving. Wist je dat het Nederlandse leger veel gebruikt maakt van dit gebied om te trainen? Ben jij een echte soldaat? Wanneer je naar het centrum van Nederland gaat kom je uit in Veenendaal voor een kinderfeestje Veenendaal. Ook voor een kinderfeestje Bussum kun je de natuur in op de Bussummerheide, bekijk al het pluimvee (bezoek eens een boerderij) in Barneveld. Of 1 van de andere steden die de omgeving van Amersfoort rijk is. Je ziet wel dat Amersfoort en omgeving enorm veel te bieden heeft voor een geslaagd kinderfeestje Amersfoort. We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar