Kinderfeestje Amersfoort

ook voor Baarn, Soest, Veenendaal, Lunteren, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden, en Bussum.

Kinderfeestje Amersfoort

Zijn jullie op zoek naar een kinderfeestje Amersfoort? Een dag met jullie jarige job in deze centraal gelegen stad. Amersfoort ligt in het oosten van de provincie Utrecht. De binnenstad heeft een middeleeuws kern met grachten. Helaas zijn de daarbij behorende wallen niet behouden gebleven. Deze moesten plaats maken voor parken, singels en rondwegen. In het centrum vinden we de Onze Lieve Vrouwetoren, ook wel ‘lange Jan’ genoemd. Deze toren is de op 2 na hoogste kerktoren van ons land. Ben jij er klaar voor om deze toren met al je vriendjes en vriendinnetjes te bezoeken? Koppel de leukste elementen van deze leuke stad aan je kinderfeestje. Ga voor een actief, creatief of juist sportief feestje. Liever een flink verkleedfeestje? Laat je inspireren. We wensen jullie alvast veel plezier toe met jullie kinderfeestje Amersfoort.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Amersfoort
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Amersfoort

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Amersfoort de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Themakisten feestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Amersfoort

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Amersfoort? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Amersfoort. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Springkussenverhuur Amersfoort
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Amersfoort

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Amersfoort opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Amersfoort kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Glowgolf/midgetgolf Amersfoort
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Amersfoort

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Amersfoort eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Amersfoort? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Pannenkoekenhuis Amersfoort
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Amersfoort

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Amersfoort. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Manege Amersfoort kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Amersfoort kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Amersfoort. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Amersfoort.

Kinderboerderij Amersfoort
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Amersfoort

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Amersfoort op de kinderboerderij in Amersfoort? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Amersfoort op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Kinderfeestje bowlen Amersfoort
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Amersfoort

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Amersfoort zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Amersfoort? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Lasergame kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Amersfoort

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Amersfoort? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Ranger Kevin kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Amersfoort

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Amersfoort

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Paintball kinderfeestje omgeving Amersfoort
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje omgeving Amersfoort

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Amersfoort heeft veel te bieden

De stad Amersfoort heeft een enorme groei gekend vanwege het toekennen van de status ‘groeistad’in 1980. Ondanks de enorme groei wist Amersfoort haar natuur te behouden. De stad Amersfoort won in 2006 de titel Groenste stad van Nederland. In 2007 haalde het de titel Groenste stad van Europa! Wil je weten hoe bier gemaakt wordt? Ga dan met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens jouw verjaardagsfeestje naar Bierbrouwerij De Drie Ringen. Deze brouwerij is gevestigd in de voormalige stadsboerderij en hier wordt het bier op nog ambachtelijke wijze gebrouwen. Ugh; een befaamde kreet onder indianen. Wil jij kennis maken met Grote Adelaar? Dat kan tijdens jouw verjaardagsfeestje in Amersfoort. Tijdens een Indianenfeest maken jullie kennis met het opperhoofd en leren jullie pijl en boog schieten en sporen herkennen zodat jullie klaar zijn om op jacht te gaan. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar school gaan tijdens je partijtje. Maar wel een hele speciale school; de Pietenschool. Worden jij en je vriendjes en vriendinnetjes de nieuwe hulpjes van Sinterklaas? Als Piet moet je natuurlijk lenig zijn maar ook voor een artiest in het circus is het belangrijk lenig te zijn. Leer jongleren, ga aan de gang met de trapeze of leer koordansen! Hoog geëerd publiek………….Na afloop is de piste voor jullie en mogen jullie een voorstelling verzorgen voor alle ouders, broertjes, zusjes, vrienden en kennissen. Dus…….op naar Amersfoort voor een super geslaagd verjaardagsfeestje. In Amersfoort weten ze hoe je een feestje bouwt! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Amersfoort. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Amersfoort of teambuilding Amersfoort.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE AMERSFOORT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in Amersfoort en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Of ontwijk je Amersfoort liever en wil je een kinderfeestje in omgeving Amersfoort organiseren. Met Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Bussum, Barneveld, Nijkerk en andere steden ben je met een kinderfeestje in omgeving Amersfoort aan het juiste adres. De belangrijkste vraag is natuurlijk waar jullie het kinderfeestje omgeving Amersfoort willen gaan houden? Is het in Soest, Leusden of bijvoorbeeld Barneveld? Of 1 van de andere steden. Ga bijvoorbeeld ruim 10.000 terug in de tijd wanneer je een kinderfeestje Baarn wilt organiseren. Vergeet dan ook niet even slot Soestdijk te bezoeken met alle vriendjes en vriendinnetjes en even in de schoenen van een echte koning of koningin te stappen. Organiseer je een kinderfeestje in Soest dan kun je dit heel goed combineren met de mooie natuur van de omgeving. Wist je dat het Nederlandse leger veel gebruikt maakt van dit gebied om te trainen? Ben jij een echte soldaat? Wanneer je naar het centrum van Nederland gaat kom je uit in Veenendaal voor een kinderfeestje Veenendaal. Ook voor een kinderfeestje Bussum kun je de natuur in op de Bussummerheide, bekijk al het pluimvee (bezoek eens een boerderij) in Barneveld. Of 1 van de andere steden die de omgeving van Amersfoort rijk is. Je ziet wel dat Amersfoort en omgeving enorm veel te bieden heeft voor een geslaagd kinderfeestje Amersfoort. We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar