Kinderfeestje Maastricht

ook voor Valkenburg, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen, Brunssum en Zuid-Limburg.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Maastricht

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Maastricht? Een hoop inspiratie zodat je een goed beeld kunt schetsen van hoe de ideale dag voor jullie jarige job er uit moet komen te zien? Maastricht ligt in Limburg en is een prachtige stad vol mogelijkheden. Van een spectaculair kinderfeestje vol adrenaline tot een bijzonder creatief uitje. Voor alle kinderen is er wel een mogelijkheid om er een bijzondere dag van te maken. Jongen of meisje of juist gemixt. Ga eens lekker creatief met vriendinnen aan de slag of leer de vetste trucjes die je stuk voor stuk mag demonstreren. Een kinderfeestje in Maastricht zorgt voor een nieuwe dimensie aan een kinderfeest. We helpen jullie dan ook graag op weg bij het vinden van het perfecte en origineel kinderfeestje Maastricht zodat het een onvergetelijke dag kan worden voor je jarige. En heb je achteraf nog leuke andere activiteiten? Combineer 1 van onze activiteiten aan een leuk dagprogramma. Hij of zij bereikt immers maar 1x deze bijzondere leeftijd toch! We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Bikepark kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Bikepark kinderfeestje

Al eens een kinderfeestje in een bikepark gehad? Lekker in de buitenlucht leren stunten met een mountainbike op een echte pumptrack? Bij ons leer je heel snel de Basic Skills met een clinic en leuke fietsspellen, zoals rijden over een balansbalk, een rondje stoelendans en leren rijden over obstakels. Spannend, avontuurlijk en leerzaam voor beginners maar ook voor de gevorderde jonge mountainbikers. We kunnen de groep eventueel opdelen als dit nodig is en zorgen voor een aangepast programma. Niks moet alles mag is onze motto. Leeftijd vanaf 6 jaar tot 15 jaar. De huur van de mountainbikes, helmen en beschermers zijn inbegrepen. Onze ervaren instructeurs hebben allen een VOG en werken graag met kinderen. De ouders zijn vrij om zelf drank ed mee te nemen.

Kinderfeestje boulderen Maastricht
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Kinderfeestje boulderen Maastricht

Vind je het leuk om overal bovenop te klimmen en heb je nog nooit geboulderd? Kom langs en probeer het! Voor boulderen heb je geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. We klimmen op wanden tot wel 4,2 meter en hebben routes in allerlei kleuren. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders om te ontdekken. We hebben zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken. Kies daarom ook eens voor een origineel en vooral onvergetelijke kinderfeestje boulderen in Maastricht. Let op: dit kinderfeestje is te boeken op woensdag of zaterdag. De minimum leeftijd van het kinderfeestje boulderen ligt op 8 jaar.

Creatief kunstwerk kinderfeestje Maastricht
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Creatief kunstwerk kinderfeestje (omgeving Maastricht)

Wil je een werkelijk uniek kinderfeestje Maastricht organiseren? Lekker creatief aan de slag gaan met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Kies dan voor dit creatieve kinderfeestje. In een heus schildersatelier gaat de groep aan de hand van een thema 2 uur lang werken aan een mooi werkstuk. Dit eindresultaat zal een schitterende herinnering worden aan dit bijzondere en creatieve kinderfeestje. Stap voor stap zal je creativiteit worden getest om zo een prachtig kunstwerk in elkaar te zetten. Tijdens het werken krijgen de kinderen een zelfgemaakte lekkernij en uiteraard wat te drinken om zo de creatieve dorst te lessen. Ben jij toe aan een onvergetelijk kinderfeestje? Kies dan voor deze originele optie. Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan.

Paarden themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Maastricht

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Lasergame kinderfeestje Maastricht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Maastricht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Maastricht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Ridder themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Maastricht

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Maastricht

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje Maastricht. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Maastricht

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje Maastricht? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje Maastricht ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Maastricht

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Maastricht zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Maastricht

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Maastricht bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Maastricht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Maastricht

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Maastricht leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Maastricht heeft veel te bieden

Zoals eerder gezegd is Maastricht een erg bijzondere stad. Het is sowieso al bijzonder dat er zoveel heuvels zijn. Nederland was toch plat? Wist je dat Maastricht één van de culturele hoofdsteden van ons mooie landje is? Misschien is jullie jarige job ook wel een kookwonder en zijn jullie op zoek naar een leuke kinderfeest kookworkshop Maastricht? De mogelijkheden zijn uiteraard oneindig en we proberen dan ook een zo divers mogelijk kinderfeestje in Maastricht aanbod te hebben zodat we je kunnen inspireren. Maar Maastricht staat ook bekend om het Vrijthof en de Sint-Servaasbrug. Twee belangrijke iconen die zeker de moeite waard zijn om even te bezoeken. Misschien kun je dit wel combineren met een leuke Maastricht speurtocht? Zijn jullie enorm avontuurlijk kijk dan ook eens naar de wereldberoemde Sint-Pietersberg. Deze berg heeft een enorm grottenstelsel onder de grond. Ga als echte avonturiers onder de grond op zoek naar de wondere wereld van de grotten. En hebben jullie na afloop nog even tijd? Bezoek dan het Onze-Lieve-Vrouwen plein om een heerlijke Limburgse Vlaai te eten op een geslaagd feestje. Je ziet wel dat Maastricht enorm veel te bieden heeft en de mogelijkheden enorm zijn. We hopen daarom ook dat we jullie flink kunnen inspireren op deze kinderfeest Maastricht pagina. We wensen jullie en de jarige job een enorm mooie dag toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Maastricht. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Maastricht of teambuilding Maastricht.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE MAASTRICHT EN OMGEVING

Zijn jullie op zoek naar een kinderfeestje in Maastricht? Of kijken jullie liever naar een kinderfeestje omgeving Maastricht? Met Valkenburg, Sittard, Kerkrade, Geleen en Heerlen zijn er enorm veel opties te vinden. Bezoek bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje Maastricht met zijn allen Kasteel Valkenburg of de om het wielrennen beroemde Cauberg. Geïnteresseerd in de geschiedenis van de mijnen in Limburg? Bezoek dan tijdens een kinderfeestje Heerlen het Nederlandse mijnmuseum. Maar ook Kerkrade met voetbalclub Roda JC is het bezoeken waard. Organiseer een kinderfeestje Kerkrade in dit mooie voetbalstadion en stap even in de voetstappen van een voetballer. Maar ook Sittard en Geleen zijn hele leuke steden voor een geslaagd kinderfeestje. Een kinderfeestje Sittard uitdenken? Neem dan het Fortuna Sittard stadion mee in de overweging. De omgeving van Maastricht is werkelijk schitterend en vol met opties. Ook heeft Maastricht en omgeving natuurlijk de basis dingen die altijd perfect zijn voor een kinderfeestje. Een zwembad, een kinder speelparadijs en de vele parken en bossen zorgen ervoor dat Maastricht en omgeving perfect zijn voor een uitdagend kinderfeestje Maastricht. Ga spoorzoeken in de bossen bij Maastricht of bezoek een park in Heerlen. Waar je ook voor gaat kiezen we wensen jullie een enorm mooie dag toe vol leuke plannen.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar