Kinderfeestje Maastricht

ook voor Valkenburg, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen, Brunssum en Zuid-Limburg.

Kinderfeestje Maastricht

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Maastricht? Een hoop inspiratie zodat je een goed beeld kunt schetsen van hoe de ideale dag voor jullie jarige job er uit moet komen te zien? Maastricht ligt in Limburg en is een prachtige stad vol mogelijkheden. We helpen jullie dan ook graag op weg bij het vinden van het perfecte kinderfeestje Maastricht zodat het een onvergetelijke dag kan worden voor je jarige. We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe.

Lasergame kinderfeestje Maastricht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Maastricht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Maastricht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Maastricht
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Maastricht

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Maastricht? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Maastricht. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Maastricht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Maastricht

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Maastricht zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Maastricht? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Maastricht
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Maastricht

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Maastricht eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Maastricht? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Maastricht
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Maastricht

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Maastricht de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Maastricht kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Maastricht kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Maastricht. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Maastricht.

Kinderboerderij Maastricht
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Maastricht

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Maastricht op de kinderboerderij in Maastricht? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Maastricht op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Maastricht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Maastricht

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Maastricht. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Maastricht heeft veel te bieden

Zoals eerder gezegd is Maastricht een erg bijzondere stad. Het is sowieso al bijzonder dat er zoveel heuvels zijn. Nederland was toch plat? Wist je dat Maastricht één van de culturele hoofdsteden van ons mooie landje is? Misschien is jullie jarige job ook wel een kookwonder en zijn jullie op zoek naar een leuke kinderfeest kookworkshop Maastricht? De mogelijkheden zijn uiteraard oneindig en we proberen dan ook een zo divers mogelijk kinderfeestje in Maastricht aanbod te hebben zodat we je kunnen inspireren. Maar Maastricht staat ook bekend om het Vrijthof en de Sint-Servaasbrug. Twee belangrijke iconen die zeker de moeite waard zijn om even te bezoeken. Misschien kun je dit wel combineren met een leuke Maastricht speurtocht? Zijn jullie enorm avontuurlijk kijk dan ook eens naar de wereldberoemde Sint-Pietersberg. Deze berg heeft een enorm grottenstelsel onder de grond. Ga als echte avonturiers onder de grond op zoek naar de wondere wereld van de grotten. En hebben jullie na afloop nog even tijd? Bezoek dan het Onze-Lieve-Vrouwen plein om een heerlijke Limburgse Vlaai te eten op een geslaagd feestje. Je ziet wel dat Maastricht enorm veel te bieden heeft en de mogelijkheden enorm zijn. We hopen daarom ook dat we jullie flink kunnen inspireren op deze kinderfeest Maastricht pagina. We wensen jullie en de jarige job een enorm mooie dag toe.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION?

PARTNER WORDEN?

Onemotion partner worden?

KINDERFEESTJE MAASTRICHT EN OMGEVING

Zijn jullie op zoek naar een kinderfeestje in Maastricht? Of kijken jullie liever naar een kinderfeestje omgeving Maastricht? Met Valkenburg, Sittard, Kerkrade, Geleen en Heerlen zijn er enorm veel opties te vinden. Bezoek bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje Maastricht met zijn allen Kasteel Valkenburg of de om het wielrennen beroemde Cauberg. Geïnteresseerd in de geschiedenis van de mijnen in Limburg? Bezoek dan tijdens een kinderfeestje Heerlen het Nederlandse mijnmuseum. Maar ook Kerkrade met voetbalclub Roda JC is het bezoeken waard. Organiseer een kinderfeestje Kerkrade in dit mooie voetbalstadion en stap even in de voetstappen van een voetballer. Maar ook Sittard en Geleen zijn hele leuke steden voor een geslaagd kinderfeestje. Een kinderfeestje Sittard uitdenken? Neem dan het Fortuna Sittard stadion mee in de overweging. De omgeving van Maastricht is werkelijk schitterend en vol met opties. Ook heeft Maastricht en omgeving natuurlijk de basis dingen die altijd perfect zijn voor een kinderfeestje. Een zwembad, een kinder speelparadijs en de vele parken en bossen zorgen ervoor dat Maastricht en omgeving perfect zijn voor een uitdagend kinderfeestje Maastricht. Ga spoorzoeken in de bossen bij Maastricht of bezoek een park in Heerlen. Waar je ook voor gaat kiezen we wensen jullie een enorm mooie dag toe vol leuke plannen.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar
  • Geen extra kosten voor tussenpersonen
  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf