Kinderfeestje Zwolle

ook voor Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Hattem en Dalfsen.

Kinderfeestje Zwolle

Op zoek naar een activiteiten voor je kinderfeestje Groningen? In het noorden van ons land valt genoeg te beleven! Wist je dat Groningen de jongste stad van Nederland is? Dit komt met name door het bruisende studentenleven in de stad. De stad heeft de nodige titels op haar naam staan. Zo was het ooit de Beste Fietsstad van Nederland en werd het in 2005 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Met zoveel mooie titels moet Groningen dus zeker ook wat te bieden hebben voor de kleintjes onder ons! Koppel dus de leukste onderdelen van de stad Zwolle aan een leuk en origineel kinderfeestje. Creatief, actief, sportief of juist een ridder thema optie. Laat je verrassen door de mogelijkheden. We inspireren je graag! Veel plezier toegewenst.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freerunning kinderfeestje Zwolle

Freerunning staat in teken van vrijheid en creativiteit. Als mens wil je graag ondanks je leeftijd blijven spelen. Daarom zie je dat freerunning voor veel mensen een uitlaatklep is geworden. Tijdens deze workshop leer je de basis van de sprongen en flips. Stap voor stap werken we toe naar diverse sprongen en stunts die je daarna steeds beter zonder begeleiding kunt gaan doen. We bouwen een parkour en daar ga je zelf een run bouwen. En wordt gewerkt met onderdelen zoals flow, creativiteit en moeilijkheidsgraad. Het is een spannende sport met veel uitdaging. Kan jij al een salto maken of nog niet, hier kun je dit allemaal leren onder begeleiding van een echte pro! Verleg jouw grens en spring er overheen!

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Hiphop dance kinderfeestje Zwolle

Tijdens de workshop hiphop dance in Zwolle leer je moves die men kent uit videoclips. De bewegingen bij hiphop dance gaan vloeiend of juist heel strak. Bij de stijl Hip-hop zoeken we naar een flow in je dans. Je kunt er voor kiezen om meer vrouwelijk te dansen of meer de stoerdere kant op gaan. Jong of oud maakt niet uit, het kan allemaal met hiphop! Na een warming-up leer je een aantal basisbewegingen. Dansen is vaak spannend, dus wordt er stapje voor stapje gewerkt aan nieuwe moves. Afhankelijk van het niveau wordt de choreografie uitgebouwd met ingewikkeldere bewegingen. Het is de bedoeling dat je wordt uitgedaagd en gaat dansen als nooit te voren! Het is een heerlijke uitlaat klep om je even helemaal te laten gaan. Durf jij het aan?

Lasergame kinderfeestje Zwolle
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Zwolle

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Zwolle? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Zwolle
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Zwolle

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Zwolle? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Zwolle. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Zwolle
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Zwolle

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Zwolle zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Zwolle? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Zwolle
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Zwolle

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Glowgolf/midgetgolf Zwolle eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Zwolle? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Zwolle
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Zwolle

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Zwolle opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Zwolle kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Kinderboerderij Zwolle
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Zwolle

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Zwolle op de kinderboerderij in Zwolle? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Zwolle op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Zwolle
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Zwolle

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Zwolle. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Zwolle heeft veel te bieden

Zijn de kinderen niet zo avontuurlijk en zijn ze het liefst de hele dag aan het bakken? Kookworkshops zijn een leuke activiteit voor ieder type kinderfeestje Zwolle en valt altijd erg goed in de smaak bij kinderen van iedere leeftijd. Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje in Zwolle wat nog maar door een handjevol mensen is georganiseerd? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een kinder-yoga feestje; bewegen en ontspannen voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar! Deze activiteit kenmerkt zich door de vele afwisseling, dynamische bewegingen en daartussen de rustmomenten. Ideaal voor de sportieve kinderen die niet kunnen stilzitten! Elke les is er weer een nieuw yoga-avontuur dat in het teken staat van een bepaald thema. Aan het einde van de dag moe en voldaan naar huis gaan, dat is pas feest! Maar eerst gaat de jarige met al zijn vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk de honger stillen in één van de vele leuke restaurantjes in Zwolle. Ben jij er al uit of Zwolle dat stad van jouw keuze wordt voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Bekijk hieronder ons aanbod kinderfeestjes Zwolle en laat je inspireren. Welk kinderfeestje Zwolle je ook gaat kiezen, wij weten zeker dat het een onvergetelijke dag wordt voor ieder kind! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Zwolle. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Zwolle of teambuilding Zwolle.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ZWOLLE

Voor je kinderfeestje Zwolle zit je op deze pagina op de juiste plaats! De historische binnenstad van Zwolle bezit vele bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie, restaurants met culinaire hoogstandjes zoals De Librije, Waanders in de Broere, gezellige terrasjes en kroegen en een fijne binnenstad waar gastvrije winkeliers gevestigd zijn. Mocht je het liever wat kleiner opzoeken, dan is het aan te raden om eens verder te kijken dan Zwolle. De provincie Overijssel bestaat, naast de grote steden, ook uit diverse kleine plaatsjes die ook zeker geschikt zijn voor je kinderfeestje! We hebben het hier over plaatsjes op steenworp afstand van Zwolle zoals Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Hattem en Dalfsen. Zo kun je in Hattem terecht voor het Bakkersmuseum en wordt Meppel ook wel het Amsterdam van het Noorden genoemd. Dat belooft veel goeds. Ook wanneer je toch besluit in Zwolle te blijven voor je kinderfeestje, ben je meer dan welkom om de provincie Overijssel te verkennen. Zo is in de provincie Overijssel ook het Avonturenpark Hellendoorn te vinden. Plezier voor iedereen en zeker een aanbeveling voor je kinderfeestje Zwolle. Beleef een dag vol avontuur en ander leuks. Aan het einde zal je het park verlaten met een voldaan gevoel, op naar volgend jaar!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar