Kinderfeestje Arnhem

ook voor Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Arnhem

Voor een geslaagd kinderfeestje Arnhem hebben wij leuke activiteiten voor je in petto! Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum… Maar ook het Gelredome, de thuishaven van Vitesse; je vind het allemaal terug in Arnhem. Wanneer je je kinderfeestje Arnhem houdt, wordt het je erg gemakkelijk gemaakt. Arnhem is namelijk de enige stad in Nederland waar nog trolleybussen rijden. Rijdt samen met de jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes langs de leukste plekjes van Arnhem en omgeving, het trolleybus netwerk behoort namelijk tot een van de grootste binnen West-Europa. Als dat niet spannend is!

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Dans kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Dans kinderfeestje Arnhem

Ben je op zoek naar spetterend kinderfeestje waar je nog lang over zult napraten? Kies dan samen met je vrienden en vriendinnen een spetterend dansfeestje in Utrecht. Tijdens de swingende 1,5 uur durende workshop komen je beste dansmoves naar boven. Samen werken jullie aan een choreografie of een scene uit een bekend thema. Dit kunnen prinsen of prinsessen zijn, reis rond de wereld of piraten. Als klap op de vuurpijl gaan jullie aan het einde van de workshop dit prachtig ingestudeerde dansje vertonen aan jullie toeschouwers. Dit gaat een spetterend dans kinderfeestje worden!

Graffiti kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Arnhem

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje Arnhem. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje Arnhem.

Je eigen musical kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Je eigen musical kinderfeestje Arnhem

Heb je altijd al willen schitteren in een eigen musical? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een prachtige show neerzetten? Kies dan voor deze onvergetelijke workshop. Tijdens een workshop van ongeveer 1,5 uur leer je alle kneepjes om een prachtige musical neer te zetten. Met een docent doorloop je de choreografie. Ook zul je mee worden genomen in de wereld van dans, zingen en acteren. Ga je voor prinsen, prinsessen of piraten thema? Liever het thema reis rond de wereld? Het is je eigen keuze! Het laatste kwartier mogen alle ouders komen kijken naar het optreden waar je zult optreden met mooie kostuums. Je eerste echte eigen musical!

Lasergame kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Arnhem

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Arnhem? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Ridder themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Arnhem

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Arnhem

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Arnhem leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Arnhem

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest Arnhem gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Arnhem

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje in Arnhem met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Dansexpressie kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Dansexpressie kinderfeestje Arnhem

Ga tijdens dit kinderfeestje Arnhem mee op een muzikale ontdekkingsreis. Met verschillende materialen en creatieve opdrachten ga je samen met je vriendjes of vriendinnetjes vrij bewegen op muziek. Kun je nog niet zo goed dansen of is dit nog een beetje spannend? Geen enkel probleem…je zult je snel op je gemak voelen en een bijdrage doen aan de dans. Dit alles zal spontaan gebeuren en ervoor zorgen dat we samen een eigen dans creëren die past bij je kinderfeestje. Dit kinderfeestje is ook te combineren met andere activiteiten als bijvoorbeeld tekenen of schilderen. Een onvergetelijke combinatie voor dit kinderfeestje.

Voetbal themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Arnhem

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest Arnhem perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Arnhem

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Arnhem

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest in Arnhem. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Buikdans kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Buikdans kinderfeestje Arnhem

Ben jij altijd helemaal betoverd als je een prinses uit duizend en een nacht voorbij ziet komen? Wil jij graag dansen als Shakira? Samen met je vriendinnetjes stap je in de wereld van het buikdansen en ga je een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet. Tijdens dit buikdans kinderfeestje leer jij namelijk alle belangrijkste bewegingen om jezelf ook even een prinses te voelen. Onder leiding van een prachtig verklede buikdanslerares leren jullie alle basisbewegingen. Na afloop komt er nog een demonstratie, zal er een mooie foto worden gemaakt, is er tijd voor een drankje en krijgen jullie natuurlijk een heus buikdans certificaat mee naar huis als prachtig aandenken. Lijkt dit buikdans kinderfeestje je nou onvergetelijk? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een werkelijk magisch kinderfeestje Arnhem tegemoet.

Modellen kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Modellen kinderfeestje Arnhem

Ben jij dol op de mooiste kleding, sieraden en make-up? Voel jij je helemaal op je gemak op de catwalk met de juiste muziek? Komt in een fotoshoot al het beste in jou naar boven? Beleef dan tijdens een topmodel kinderfeestje een werkelijk magische dag samen met je vriendinnetjes. Nadat alle kinderen zijn omgetoverd tot een model is het tijd om alle fijne kneepjes van een model te leren. Hoe loop je als een model en hoe poseer je voor die ene mooie foto? Tijdens deze dag zal alles er bijzonder en vooral super stijlvol uitzien. En uiteindelijk mag jij met een eigen certificaat jezelf voor even model noemen! Ben jij klaar om tijdens dit modellen kinderfeestje Arnhem in het leven van een model te stappen? Vraag dan via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan en laat je verrassen.

Zomers dans kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zomers dans kinderfeestje Arnhem

Ben jij dol op dansen? En bij voorkeur op leuke opzwepende en zomerse muziek? Sta jij letterlijk nooit stil wanneer je muziek hoort? Neem dan al je beste vriendjes en/of vriendinnetjes mee voor dit zomers dans kinderfeestje Arnhem! Tijdens een workshop zal de zeer ervaren lerares jullie alle belangrijkste pasjes leren voor een super stoere zomerse dans. Nadat de pasjes onder de knie zijn is het tijd om er 1 mooi geheel van te maken tot een gave choreografie. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes zullen werkelijk geen moment stil staan tijdens dit gave dans kinderfeestje. Ben jij al helemaal enthousiast en hoor je nu al de muziek waarop je wilt dansen? Vraag dan onderstaand snel meer informatie aan en laat je verrassen door een onvergetelijk dans kinderfeestje.

Arnhem heeft veel te bieden

Ben je klaar met het meerijden via de trolleybus en ben je klaar voor wat spanning en avontuur? Kom dan naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, op steenworp afstand van Arnhem zelf. Voor je kinderfeestje Arnhem is dit de ideale basis voor een geweldige speurtocht, gps-tocht of iets anders, wat je ook maar kan bedenken. Wanneer je het kinderfeestje Arnhem graag wat educatief aanpakt, is daar ook nog het KröllerMöller museum. Leuk om de hele dag te ravotten samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dit museum valt altijd erg in de smaak, dus wellicht is het ook wat voor jou? Wil je het wat hoger op zoeken? In de binnenstad van Arnhem vind je de Eusebiuskerk, deze kerk beschikt over een glazen lift! Ken je de film Abeltje! Wanneer je in deze lift stapt, voel je je net zoals de jongen uit de film; vlieg samen met je vriendjes en vriendinnetjes in rap tempo naar het hoogste punt van de kerk (85 meter). Hier heb je een geweldig uitzicht op de stad Arnhem, leuk als afsluiter van een mooie dag en een herinnering die ieder kind nog lang zal koesteren. Ben jij er al uit welk kinderfeestje Arnhem het gaat worden? Dit wordt in ieder geval een dagje lachen, gieren, brullen (hopelijk zonder tranen)! Zoek je dus een leuke plek voor je kinderfeestje? Vier je kinderfeestje in Arnhem! We zijn er zeker van dag het een onvergetelijke dag gaat worden. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Arnhem. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Arnhem of teambuilding Arnhem.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ARNHEM

Arnhem bevind zich in de provincie Gelderland, een provincie vol eeuwenoude natuur. Geen wonder dan ook dat de provincie gekenmerkt wordt door veel natuurschoon, oude panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpjes. Arnhem is van zichzelf al goed voor een tiental aan leuke bezienswaardigheden, en dan heb je de omgeving nog niet eens meegerekend! De ideale plaats voor je kinderfeestje Arnhem en omgeving dus. Wanneer je dan ook op zoek bent naar een kleine stad dan Arnhem, is het aan te raden om eens op ontdekking te gaan in de rest van de provincie Gelderland. Zo vind je op steenworp afstand activiteiten voor je kinderfeestje Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving. Naar wat voor kinderfeestje Arnhem ben je op zoek? Iets met rust, of ruige sporten, lekker eten… Of gewoon wat ontspanning voor jong en oud? Het kan allemaal in Arnhem en omgeving. Ga bijvoorbeeld eens op spannende ontdekkingstocht door de Veluwe, of het oude stadscentrum van Arnhem. Mogelijkheden volop! Mocht je na je kinderfeestje Arnhem nog wat bezienswaardigheden van de stad willen meepikken, is dit zeker mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Eusebiuskerk, het Musis Sacrum, het Duivelshuis of het mooie Park Sonsbeek. Ben jij al overtuigd van Arnhem als de plaats waar je moet zijn voor het leukste kinderfeestje?

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar