Kinderfeestje Arnhem

ook voor Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem.

Kinderfeestje Arnhem

Voor een geslaagd kinderfeestje Arnhem hebben wij leuke activiteiten voor je in petto! Burgers Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum… Maar ook het Gelredome, de thuishaven van Vitesse; je vind het allemaal terug in Arnhem. Wanneer je je kinderfeestje Arnhem houdt, wordt het je erg gemakkelijk gemaakt. Arnhem is namelijk de enige stad in Nederland waar nog trolleybussen rijden. Rijdt samen met de jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes langs de leukste plekjes van Arnhem en omgeving, het trolleybus netwerk behoort namelijk tot een van de grootste binnen West-Europa. Als dat niet spannend is!

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lasergame kinderfeestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Arnhem

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Arnhem? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Arnhem
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Arnhem

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Arnhem? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Arnhem. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Arnhem
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Arnhem

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Arnhem zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Arnhem? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Arnhem
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Arnhem

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Arnhem eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Arnhem? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Arnhem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Arnhem

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Arnhem opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Arnhem kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Arnhem
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Arnhem

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Arnhem de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Arnhem kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Arnhem kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Arnhem. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Arnhem.

Kinderboerderij Arnhem
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Arnhem

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Arnhem op de kinderboerderij in Arnhem? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Arnhem op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Arnhem
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Arnhem

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Arnhem. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Arnhem heeft veel te bieden

Ben je klaar met het meerijden via de trolleybus en ben je klaar voor wat spanning en avontuur? Kom dan naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, op steenworp afstand van Arnhem zelf. Voor je kinderfeestje Arnhem is dit de ideale basis voor een geweldige speurtocht, gps-tocht of iets anders, wat je ook maar kan bedenken. Wanneer je het kinderfeestje Arnhem graag wat educatief aanpakt, is daar ook nog het KröllerMöller museum. Leuk om de hele dag te ravotten samen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dit museum valt altijd erg in de smaak, dus wellicht is het ook wat voor jou? Wil je het wat hoger op zoeken? In de binnenstad van Arnhem vind je de Eusebiuskerk, deze kerk beschikt over een glazen lift! Ken je de film Abeltje! Wanneer je in deze lift stapt, voel je je net zoals de jongen uit de film; vlieg samen met je vriendjes en vriendinnetjes in rap tempo naar het hoogste punt van de kerk (85 meter). Hier heb je een geweldig uitzicht op de stad Arnhem, leuk als afsluiter van een mooie dag en een herinnering die ieder kind nog lang zal koesteren. Ben jij er al uit welk kinderfeestje Arnhem het gaat worden? Dit wordt in ieder geval een dagje lachen, gieren, brullen (hopelijk zonder tranen)! Zoek je dus een leuke plek voor je kinderfeestje? Vier je kinderfeestje in Arnhem! We zijn er zeker van dag het een onvergetelijke dag gaat worden. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Arnhem. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Arnhem of teambuilding Arnhem.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ARNHEM

Arnhem bevind zich in de provincie Gelderland, een provincie vol eeuwenoude natuur. Geen wonder dan ook dat de provincie gekenmerkt wordt door veel natuurschoon, oude panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpjes. Arnhem is van zichzelf al goed voor een tiental aan leuke bezienswaardigheden, en dan heb je de omgeving nog niet eens meegerekend! De ideale plaats voor je kinderfeestje Arnhem en omgeving dus. Wanneer je dan ook op zoek bent naar een kleine stad dan Arnhem, is het aan te raden om eens op ontdekking te gaan in de rest van de provincie Gelderland. Zo vind je op steenworp afstand activiteiten voor je kinderfeestje Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem en omgeving. Naar wat voor kinderfeestje Arnhem ben je op zoek? Iets met rust, of ruige sporten, lekker eten… Of gewoon wat ontspanning voor jong en oud? Het kan allemaal in Arnhem en omgeving. Ga bijvoorbeeld eens op spannende ontdekkingstocht door de Veluwe, of het oude stadscentrum van Arnhem. Mogelijkheden volop! Mocht je na je kinderfeestje Arnhem nog wat bezienswaardigheden van de stad willen meepikken, is dit zeker mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Eusebiuskerk, het Musis Sacrum, het Duivelshuis of het mooie Park Sonsbeek. Ben jij al overtuigd van Arnhem als de plaats waar je moet zijn voor het leukste kinderfeestje?

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar