Kinderfeestje Leiden

ook voor Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim en Katwijk.

Kinderfeestje Leiden

Kinderfeestjes zijn er in alle soorten en maten, dus ook in Leiden! Leiden staat hedendaags bekend als een geweldig leuke stad voor de jong volwassenen onder ons. Het is een van de leukste studentensteden van Nederland. Leuk om je kinderfeestje Leiden in deze stad te laten plaatsvinden, misschien gaan de kinderen laters zelfs studeren in deze stad? Leiden staat tevens bekend als kennisstad, wat hand in hand gaat met het studentenleven wat er te vinden is. Je vind er vele leuke musea zoals het Rijksmuseum voor oudheden, Naturalis, het Boerhaave museum en het Museum Volkenkunde. Wanneer je besluit je kinderfeestje Leiden dus een historisch tintje te geven dat tevens erg leerzaam is, zit je in Leiden gebakken! Bekijk snel onderstaande mogelijkheden en laat je inspireren op weg naar een bijzonder kinderfeestje. Van creatief tot sportief, de mogelijkheden zijn divers. Veel plezier toegewenst!

Lasergame kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Leiden

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Leiden? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Leiden
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Leiden

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Leiden? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Leiden. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Leiden
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Leiden

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Leiden zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Leiden? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Leiden
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Leiden

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Leiden eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Leiden? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Leiden
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Leiden

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Leiden opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Leiden kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Leiden
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Leiden

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Leiden de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Leiden kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Leiden kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Leiden. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Leiden.

Kinderboerderij Leiden
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Leiden

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Leiden op de kinderboerderij in Leiden? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Leiden op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Leiden
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Leiden

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Leiden. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Leiden heeft veel te bieden

Liever een dag zonder historische feitjes, maar met veel plezier, lachen, gieren en brullen? Doe dan eens een leuke workshop in Leiden voor je kinderfeestje! Zo kan de jarige samen met al zijn vriendjes en vriendinnetjes aan een workshop kindercocktails maken beginnen, of ga lekker zwemmen of schaatsen. Allemaal prima activiteiten wanneer je een kinderfeestje Leiden geeft. Van zo’n kinderfeestje Leiden krijg je natuurlijk honger. En wat doen je dan? Juist! Lekker gaan eten. De jarige is de baas, het is immens zijn of haar dag. En dan kies je natuurlijk voor het lievelingseten van de jarige job; frietjes, pannenkoeken, chinees, of iets anders? Het is allemaal te vinden in Leiden. Eigenlijk is iedere activiteit die je je maar kan bedenken te vinden in deze stad. Of je nu een leuk kinderfeestje Leiden zoekt voor een jongen of meisje, voor de allerkleinste onder ons of de wat oudere kinderen. Help je hulp nodig tijdens het kiezen van een geschikt kinderfeestje Leiden? Neem dan eens contact met ons op of vraag meer informatie aan. We weten zeker dat het een dag vol plezier en avontuur wordt! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Leiden. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Leiden of teambuilding Leiden.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING LEIDEN

Je kinderfeestje in Leiden is natuurlijk super leuk, alleen de omgeving van de stad is ook zeker niet mis. Zuid-Holland is eigenlijk gewoon een te gekke provincie met veel leuke steden. Denk bijvoorbeeld eens aan Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Delft en Gouda! Zijn deze steden bekend terrein voor je of zoek je de uitvalsbasis voor je kinderfeestje in Leiden en omgeving liever op een plek waar het wat minder massaal is? De plaatsjes rondom de stad Leiden zijn allemaal ook erg leuk. En misschien zelfs nog onbekend voor je, wat betekent dat je nog veel te verkennen hebt. Ga los in het centrum van Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Voorhout, Katwijk en omgeving. Deze omgeving staat tevens ook bol van de prachtige natuurgebieden en in sommige gevallen zelfs stranden. De kusstrook is natuurlijk altijd een goede plek om heen te gaan, dus wanneer je niet zo goed kan kiezen, is dit ons advies voor jou. Ben jij er al uit wat de stad van keuze wordt voor je kinderfeestje Leiden? Waar de keuze ook op gaat vallen, we weten zeker dat het een feestje wordt waar nog lang over nagepraat gaat worden. Samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zal het zeker een spetterende dag worden. Tot snel in de mooie provincie Zuid-Holland.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar