Kinderfeestje Leiden

ook voor Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim en Katwijk.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Leiden

Kinderfeestjes zijn er in alle soorten en maten, dus ook in Leiden! Leiden staat hedendaags bekend als een geweldig leuke stad voor de jong volwassenen onder ons. Het is een van de leukste studentensteden van Nederland. Leuk om je kinderfeestje Leiden in deze stad te laten plaatsvinden, misschien gaan de kinderen laters zelfs studeren in deze stad? Leiden staat tevens bekend als kennisstad, wat hand in hand gaat met het studentenleven wat er te vinden is. Je vind er vele leuke musea zoals het Rijksmuseum voor oudheden, Naturalis, het Boerhaave museum en het Museum Volkenkunde. Wanneer je besluit je kinderfeestje Leiden dus een historisch tintje te geven dat tevens erg leerzaam is, zit je in Leiden gebakken! Bekijk snel onderstaande mogelijkheden en laat je inspireren op weg naar een bijzonder kinderfeestje. Van creatief tot sportief, de mogelijkheden zijn divers. Veel plezier toegewenst!

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Hair & fotoshoot kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Leiden

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje Leiden? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van Leiden en omgeving.

Archery tag kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Leiden

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Leiden? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Ranger Kevin kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Leiden

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Pofferparty kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€15,95 p.p.

Pofferparty kinderfeestje Leiden

met glittertattoo en schmink (2 uur)

Wil jij tijdens dit kinderfeestje Leiden eens goed uitpakken? Zijn de kids tijdens dit kinderfeestje waarschijnlijk dol op poffertjes? Kies dan voor een super smakelijk kinderfeestje met poffertjes, glitter tattoos en schmink. Dit kinderfeest zal onvergetelijk worden met zoveel opties. De verschillende professionals zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken tijdens dit feest. Tijdens dit 2 uur durende feestje geniet je van heerlijke poffertjes terwijl je net een prachtige schmink versiering hebt laten zetten op je gezicht. Lijkt dit een perfect oplossing? Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Leiden

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Leiden. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€8,50 p.p.

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Leiden

bezoek van 1 uur

Heb je binnenkort een kinderfeestje Leiden te vieren en heb je hulp nodig om dit tot een groot succes te maken? Kies dan voor een meet & greet met een prachtige prinses. Deze prinses komt speciaal voor de jarige en neemt alle tijd om samen te genieten van dit werkelijk magische moment. Tijdens dit prinsessen kinderfeestje komt de prinses een uur lang op visite. Ze heeft een cadeautje bij voor de jarige, vertelt een toverachtig verhaal en natuurlijk mag iedereen even op de foto met de prinses. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen een glitter tattoo. Wil je hulp bij het aansnijden van de taart? De prinses zal er een sprookjesachtige verjaardag van maken.

Reptielen kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€18,99 p.p.

Reptielen kinderfeestje Leiden

tot 10 personen 94,95 per feestje

Ben jij op zoek naar een buitengewoon bijzonder kinderfeestje? Heb jij altijd al een slang op je kinderfeestje willen hebben? Zoek dan niet verder! Een zeer speciaal en uniek kinderfeestje voor thuis waar je kennis maakt met echte reptielen. Alle deelnemers kunnen de dieren vasthouden en aaien en je kan er mee op de foto.

Piraat Chappie kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Leiden

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Lasergame kinderfeestje Leiden
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Leiden

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Leiden? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Leiden heeft veel te bieden

Liever een dag zonder historische feitjes, maar met veel plezier, lachen, gieren en brullen? Doe dan eens een leuke workshop in Leiden voor je kinderfeestje! Zo kan de jarige samen met al zijn vriendjes en vriendinnetjes aan een workshop kindercocktails maken beginnen, of ga lekker zwemmen of schaatsen. Allemaal prima activiteiten wanneer je een kinderfeestje Leiden geeft. Van zo’n kinderfeestje Leiden krijg je natuurlijk honger. En wat doen je dan? Juist! Lekker gaan eten. De jarige is de baas, het is immens zijn of haar dag. En dan kies je natuurlijk voor het lievelingseten van de jarige job; frietjes, pannenkoeken, chinees, of iets anders? Het is allemaal te vinden in Leiden. Eigenlijk is iedere activiteit die je je maar kan bedenken te vinden in deze stad. Of je nu een leuk kinderfeestje Leiden zoekt voor een jongen of meisje, voor de allerkleinste onder ons of de wat oudere kinderen. Help je hulp nodig tijdens het kiezen van een geschikt kinderfeestje Leiden? Neem dan eens contact met ons op of vraag meer informatie aan. We weten zeker dat het een dag vol plezier en avontuur wordt! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Leiden. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Leiden of teambuilding Leiden.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING LEIDEN

Je kinderfeestje in Leiden is natuurlijk super leuk, alleen de omgeving van de stad is ook zeker niet mis. Zuid-Holland is eigenlijk gewoon een te gekke provincie met veel leuke steden. Denk bijvoorbeeld eens aan Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Delft en Gouda! Zijn deze steden bekend terrein voor je of zoek je de uitvalsbasis voor je kinderfeestje in Leiden en omgeving liever op een plek waar het wat minder massaal is? De plaatsjes rondom de stad Leiden zijn allemaal ook erg leuk. En misschien zelfs nog onbekend voor je, wat betekent dat je nog veel te verkennen hebt. Ga los in het centrum van Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Voorhout, Katwijk en omgeving. Deze omgeving staat tevens ook bol van de prachtige natuurgebieden en in sommige gevallen zelfs stranden. De kusstrook is natuurlijk altijd een goede plek om heen te gaan, dus wanneer je niet zo goed kan kiezen, is dit ons advies voor jou. Ben jij er al uit wat de stad van keuze wordt voor je kinderfeestje Leiden? Waar de keuze ook op gaat vallen, we weten zeker dat het een feestje wordt waar nog lang over nagepraat gaat worden. Samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zal het zeker een spetterende dag worden. Tot snel in de mooie provincie Zuid-Holland.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar