Kinderfeestje Tilburg

ook voor Waalwijk, Dongen, Hilvarenbeek, Goirle, Gilze, Rijen, Kaatsheuvel en Oisterwijk.

Kinderfeestje Tilburg

Op zoek naar een kinderfeestje Tilburg of omgeving? In Tilburg bruist het van de leuke activiteiten! Tilburg biedt zijn inwoners en bezoekers uiteenlopende activiteiten, geschikt voor zowel jong en oud. Je bent op deze pagina terecht gekomen, wat betekent dat je op zoek bent naar een leuk uitje voor je kinderfeestje Tilburg. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op het gebied van cultuur, recreatie, spel of sport, Tilburg biedt het allemaal. Maak ook van je kinderfeestje een onvergetelijke dag door alle kenmerken te koppelen aan deze bijzondere dag. Van creatief, actief, sportief tot een verkleedpartij. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Glowgolf/midgetgolf kinderfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf kinderfeestje Tilburg

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf kinderfeestje? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Tilburg eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Tilburg? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Verkleedfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Verkleedfeestje Tilburg

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Tilburg? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Tilburg. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Tilburg
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Tilburg

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Tilburg zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Tilburg? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Tilburg
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Tilburg

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Tilburg de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest Tilburg.

Lasergame kinderfeest Tilburg
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeest Tilburg

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Tilburg? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Tilburg

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Tilburg. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Manege Tilburg kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Tilburg kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Tilburg. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Tilburg.

Kinderboerderij kinderfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij kinderfeestje Tilburg

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Tilburg op de kinderboerderij in Tilburg? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Tilburg op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Springkussen verhuur Tilburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussen verhuur Tilburg

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussen verhuur Tilburg opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Tilburg kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Ranger Kevin kinderfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Tilburg

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Tilburg
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Tilburg

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Tilburg heeft veel te bieden

Ben je op zoek naar de ideale gebied voor een speurtocht, gps-tocht of een andere uitdagend kinderfeestje Tilburg? Safaripark Beekse Bergen heeft zijn deuren wagenwijd open staan voor de kleinste onder ons. Het gebied bestaan uit duinen, zand en vele bossen. De ideale plek voor een spannend kinderfeestje in Tilburg waar ieder kind volledig in op zal gaan. Ben je op zoek naar een ander soort (pret)park? In de buurt is er genoeg te vinden om de kinderen de gehele dag te vermaken! Denk bijvoorbeeld eens aan de Efteling in Kaatsheuvel, of Oliemeulen en Dierenpark Nuenen op steenworp afstand? Tilburg heeft niet alleen plezierige activiteiten te bieden; wanneer je graag wat meer leert van zijn historie, kom dan naar een van de vele oudere bezienswaardigheden. De 19e eeuwse cavaleriekazerne wordt bijvoorbeeld beschouwd al een van de belangrijkste attracties van Tilburg. Een andere bezienswaardigheden is natuurlijk Paleis het Loo; prachtig om te zien en een bezienswaardigheid dat je echt bezocht moet hebben. Nieuwsgierig geworden naar Tilburg en het aanbod kinderfeestjes in deze stad? Scrol dan snel verder naar uitgebreide aanbod kinderfeestjes Tilburg op deze pagina. We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt om het leukste kinderfeestje Tilburg ooit te geven. Tilburg heeft als stad in ieder geval genoeg te bieden voor ieder type kinderfeestje. Van spannend tot gezellig, voor zowel de grote kinderen als de allerkleinste. Weet jij al welke kinderfeestje het gaat worden? Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Tilburg. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Tilburg of teambuilding Tilburg.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE TILBURG EN OMGEVING

Tilburg is een fijne stad als het aan komt op activiteiten voor kinderfeestjes, maar doet ook zeker niet onder op het gebied van bezienswaardigheden voor jong en oud, Tilburg heeft meer geschiedenis en oude gebouwen in de stad staan als mening persoon denk. In Tilburg heb je dan wel geen grachten en bijbehorende grachtenpanden zoals Amsterdam en Utrecht, maar bezit over genoeg andere bezienswaardigheden die de stad en omgeving zijn charme geven. Wanneer je voor je kinderfeestje Tilburg niet helemaal kan vinden wat je zoekt, is het aan te raden om eens verder te kijken naar wat de provincie Brabant te bieden heeft. Zo bezit Brabant zowel leuke grote steden als de wat kleinere stadjes. Enkele voorbeelden zijn Waalwijk, Dongen, Hilvarenbeek, Goirle, Gilze, Rijen, Kaatsheuvel en Oisterwijk. Deze stadjes hebben genoeg leuke activiteiten voor je kinderfeestje Tilburg te bieden, allemaal op steenworp afstand van Tilburg! Zijn deze kleine steden niet echt iets voor jou? Ga dan eens rondkijken in bijvoorbeeld Breda of Den Bosch. Beide erg leuke steden waar de meest spannende, unieke en leuke kinderfeestjes te vinden zijn. Waar je keuze ook op gaat vallen, we weten zeker dat je kinderfeestje Tilburg een spetterend succes gaat worden, tot snel!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar