Kinderfeestje Flevoland

ook voor Almere, Lelystad, Dronten etc.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Flevoland

Heb je binnenkort een jarige job in jullie midden? Een kinderfeestje Flevoland waarbij jullie een dag vol bruisende activiteiten willen neerzetten? We helpen jullie op deze pagina graag op weg bij het opzetten van een onvergetelijk kinderfeestje Flevoland. Er zijn namelijk zoveel verschillende ideeën. Van speel paradijzen, parken, stranden tot aan indoor mogelijkheden. Jullie kunnen het zo gek maken als jullie het zelf willen. En daarom helpen we je graag op deze website om alle leuke, gekke, creatieve of originele ideeën wat beter te filteren voordat de zoektocht kan beginnen. Kijk ook eens op kinderfeestje Almere pagina. We willen je bij voorbaat al enorm veel plezier toewensen met jullie kinderfeestje Flevoland.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Paintball kinderfeestje Flevoland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Harderwijk

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Graffiti kinderfeestje Flevoland
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Flevoland

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje Flevoland. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Piraat Chappie kinderfeestje Flevoland
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Flevoland

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Voetbal themakist kinderfeest Flevoland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Flevoland

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest Flevoland perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Flevoland
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Flevoland

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes Flevoland met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Bij meer dan 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Flevoland
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Flevoland

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Flevoland leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Flevoland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Flevoland

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Flevoland
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Flevoland

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest in Flevoland. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Flevoland heeft veel te bieden

Wie op zoek is naar een kinderfeestje Flevoland heeft een mooie uitdaging. Deze provincie is namelijk erg bijzonder. Het leuke is dat de provincie net als de jarige job erg jong is. Flevoland heeft heel veel mooie uitgestrekte gebieden en uiteraard ook weer veel leuke plaatsen. Met meer dan 400.000 inwoners kun je wel zeggen dat de vraag naar kinderfeestjes Flevoland flink aanwezig is. Flevoland heeft een aantal leuke plaatsen. De wat grotere steden in deze provincie zijn Almere, Lelystad, Zeewolde, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord. Maar de provincie heeft naast veel mooie natuur ook leuke andere plaatsen als Swifterbant, Tollebeek, Luttelgeest, Vollenhove en nog veel meer. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeest in Flevoland. Ga eens bij Lelystad in de omgeving de vele meren bekijken. Of kijk eens naar Almere en de vele inwoners die deze stad rijk is. Met het Veluwemeer, Gooimeer, Markemeer heeft de provincie Flevoland veel water rondom die je over kunt met de vele bruggen. Je ziet wel dat Flevoland een provincie is die bruist. Waar jullie keuze ook op gaat vallen voor een kinderfeestje Flevoland we wensen jullie enorm veel plezier toe en natuurlijk een onvergetelijke dag met jullie jarige job.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE FLEVOLAND

Wie Flevoland zegt denkt aan het midden van Nederland. Een eiland in ons mooie landje met veel groen en uitgestrekte gebieden. Maar Flevoland heeft ook qua plaatsen veel mogelijkheden. Zijn jullie dus op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje in Flevoland dan helpen we jullie graag op weg. Met Almere, Lelystad, Zeewolde, Biddinghuizen, Dronten en Emmeloord zijn er voldoende mogelijkheden voor het organiseren van een origineel kinderfeestje. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Lelystad (hoofdstad van Flevoland), kinderfeestje Almere (dichtbij Amsterdam), kinderfeestje Zeewolde wat vlakbij het Dolfinarium ligt of een kinderfeestje Biddinghuizen, kinderfeestje Dronten of een kinderfeestje Emmeloord. Wellicht wonen jullie al in of dichtbij een van deze plaatsen en is de keuze snel gemaakt. Maar wat gaan de jarige job en zijn of haar vriendjes allemaal doen? Vanaf het moment dat de uitnodiging binnen is gaan de spanningen door de lichaampjes van de kids. Wat gaan ze op de verjaardag doen? Moeten ze hun zwem spullen meenemen? En welke leuke dingen staan er nog meer op het programma? Dit moet een dag worden die ze nooit meer gaan vergeten. En dat moet jullie zeker te weten wel gaan lukken. Met zwemparadijzen, indoor speel mogelijkheden en zoveel andere dingen te doen is de keuze reuze. En wat te denken nog van de dingen die je zelf thuis kunt doen? Een spelletjesmiddag, een dag aan het meer, spoorzoeken in het park of 1 van de andere mogelijkheden. Het organiseren van een kinderfeestje is dus een uitdaging met heel veel plezier.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar