Kinderfeestje Almere

ook voor omgeving Almere.

Kinderfeestje Almere

Staat er binnenkort een kinderfeestje Almere op het programma? Gaat de jarige job samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes op pad? Het organiseren van een kinderfeestje in Almere en/of omgeving is niet zomaar geregeld. Waar is jullie jarige job dol op, wat zou een leuke activiteit zijn voor alle andere kinderen. Het is dus zorgvuldig zoeken naar bijzondere mogelijkheden. We helpen je daarbij graag op weg bij het organiseren van een leuk kinderfeestje Almere en/of in omgeving Almere.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lasergame kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Almere

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Almere? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Almere
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Almere

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Almere? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Almere. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Almere
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Almere

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Almere zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Almere? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Almere
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Almere

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Almere eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Almere? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Almere
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Almere

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Almere opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Almere kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Almere
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Almere

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Almere de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Almere kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Almere kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Almere. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Almere.

Kinderboerderij Almere
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Almere

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Almere op de kinderboerderij in Almere? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Almere op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Almere
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Almere

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Almere. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Ranger Kevin kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Almere

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Almere

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Almere heeft veel te bieden

Almere is voor een kinderfeestje een bijzondere stad. En het is ook bijzonder want Almere bestaat nog niet super lang. De stad is wel al heel belangrijk geworden voor Nederland. Dit komt ook mede doordat Almere dichtbij Amsterdam ligt en veel ruimte kan gebruiken. Zo is het logisch dat veel bedrijven en mensen dus in Almere gaan zitten. Almere is dus zeker een jonge, hippe en moderne stad. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar een kinderfeestje Almere ruimschoots aanwezig is. Bezoek samen met je vriendjes en vriendinnetjes Almere en voel je voor even inwoner van deze jonge stad. Of misschien woon je er al wel en zoeken jullie gewoon een bijzonder kinderfeestje in deze stad. De vraag is ook wat voor type kinderfeestje je zou willen vinden. Stap in de wereld van een filmster tijdens een filmuitje, laat je drillen door een bootcamp instructeur alsof je in het leger zit of wil je misschien juist een kookworkshop proberen te vinden zodat jullie jarige job eens kan proberen hoe zijn of haar kookskills zijn. Daar kun je later als ouders zeker nog wat aan gaan hebben denken wij. Waar de keuze ook op gaat vallen, we hopen dat jullie een enorm bijzondere dag tegemoet gaan en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens een kinderfeestje Almere. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Almere. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Almere of teambuilding Almere.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ALMERE

Ontloop je graag Amsterdam maar ook tegelijk Almere? Een iets rustigere omgeving in de vorm van een hoop natuur bijvoorbeeld waar het kinderfeestje omgeving Almere los kan gaan? Samen voetballen, rondrennen, boomhutten bouwen en nog veel meer van dit soort dingen? De omgeving van Almere staat namelijk bekend om de mooie natuur. De stad Almere ligt vlakbij diverse meren (IJmeer, Gooimeer en Markermeer) en heeft dus zoveel mooie watervlaktes. Misschien dat je een leuke zoektocht door dit natuurgebied wilt houden. Maar is het mooi weer en/of schijnt de zon de hele dag bezoek dan met de hele groep het Almeerderstrand. Dit mooie strand en het evenmooie water leent zich perfect voor een kinderfeestje Almere. Het is dan ook niet vreemd dat elk jaar diverse festivals worden gehouden op deze plaats. Ren er rond, organiseer een eigen robinson kinderfeestje Almere of 1 van de andere ideeen die in je opkomen. Waar je keuze ook op gaat vallen, je ziet dat Almere en de omgeving heel veel opties geeft voor een onvergetelijk kinderfeestje. Is de jarige job en het hele gezelschap klaar voor een onvergetelijk kinderfeestje Almere of omgeving? We hopen dat onze ideeen je goed op weg kan helpen en wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar