Kinderfeestje Almere

ook voor omgeving Almere.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Almere

Staat er binnenkort een kinderfeestje Almere op het programma? Gaat de jarige job samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes op pad? Het organiseren van een kinderfeestje in Almere en/of omgeving is niet zomaar geregeld. Waar is jullie jarige job dol op, wat zou een leuke activiteit zijn voor alle andere kinderen. Het is dus zorgvuldig zoeken naar bijzondere mogelijkheden. We helpen je daarbij graag op weg bij het organiseren van een leuk kinderfeestje Almere en/of in omgeving Almere.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Graffiti kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Almere

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje Almere. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Ranger Kevin kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Almere

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraten themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Almere

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Almere leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Boerderij kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€20,95 p.p.

Een magisch kijkje achter de schermen op de boerderij (Baarn)

Ook mogelijk met leuke speurtocht

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij een boerderij? Tijdens een magisch bezoek aan deze Hoeve bezoek je onder begeleiding van een educatief medewerker allerlei plekken die je normaal nooit zou zien. Heb jij ooit een kraamkamer gezien waar kalfjes worden geboren? Een silo of een loods van dichtbij gezien? Wil je nog wat extra spanning tijdens je kinderfeestje? Op aanvraag kan er ook een educatieve speurtocht worden georganiseerd. Tijdens de speurtocht is het één grote ontdekkingstocht over het erf, langs de stallen en weilanden terwijl je aan de slag gaat met vragen en leuke opdrachten. Je vindt sporen, de hoefafdrukken van een geitje of een paard, maar je ontdekt ook kippenveren en raadselachtige schoenafdrukken. Los jij alles op en ontvang jij het diploma voor geslaagd boerenhulpje? Veel plezier toegewenst!

Let op: de prijs is gebaseerd op het minimum aantal kinderen. Bij 10 kinderen bent u €13,45 per kind kwijt.

Voetbal themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Almere

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest in Almere tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Almere

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Lasergame kinderfeestje Almere
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Almere

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Almere? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Paarden themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Almere

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Almere

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Almere

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest in Almere.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Almere
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Almere

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest Almere gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Almere heeft veel te bieden

Almere is voor een kinderfeestje een bijzondere stad. En het is ook bijzonder want Almere bestaat nog niet super lang. De stad is wel al heel belangrijk geworden voor Nederland. Dit komt ook mede doordat Almere dichtbij Amsterdam ligt en veel ruimte kan gebruiken. Zo is het logisch dat veel bedrijven en mensen dus in Almere gaan zitten. Almere is dus zeker een jonge, hippe en moderne stad. Het is dan ook niet vreemd dat de vraag naar een kinderfeestje Almere ruimschoots aanwezig is. Bezoek samen met je vriendjes en vriendinnetjes Almere en voel je voor even inwoner van deze jonge stad. Of misschien woon je er al wel en zoeken jullie gewoon een bijzonder kinderfeestje in deze stad. De vraag is ook wat voor type kinderfeestje je zou willen vinden. Stap in de wereld van een filmster tijdens een filmuitje, laat je drillen door een bootcamp instructeur alsof je in het leger zit of wil je misschien juist een kookworkshop proberen te vinden zodat jullie jarige job eens kan proberen hoe zijn of haar kookskills zijn. Daar kun je later als ouders zeker nog wat aan gaan hebben denken wij. Waar de keuze ook op gaat vallen, we hopen dat jullie een enorm bijzondere dag tegemoet gaan en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens een kinderfeestje Almere. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Almere. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Almere of teambuilding Almere.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ALMERE

Ontloop je graag Amsterdam maar ook tegelijk Almere? Een iets rustigere omgeving in de vorm van een hoop natuur bijvoorbeeld waar het kinderfeestje omgeving Almere los kan gaan? Samen voetballen, rondrennen, boomhutten bouwen en nog veel meer van dit soort dingen? De omgeving van Almere staat namelijk bekend om de mooie natuur. De stad Almere ligt vlakbij diverse meren (IJmeer, Gooimeer en Markermeer) en heeft dus zoveel mooie watervlaktes. Misschien dat je een leuke zoektocht door dit natuurgebied wilt houden. Maar is het mooi weer en/of schijnt de zon de hele dag bezoek dan met de hele groep het Almeerderstrand. Dit mooie strand en het evenmooie water leent zich perfect voor een kinderfeestje Almere. Het is dan ook niet vreemd dat elk jaar diverse festivals worden gehouden op deze plaats. Ren er rond, organiseer een eigen robinson kinderfeestje Almere of 1 van de andere ideeen die in je opkomen. Waar je keuze ook op gaat vallen, je ziet dat Almere en de omgeving heel veel opties geeft voor een onvergetelijk kinderfeestje. Is de jarige job en het hele gezelschap klaar voor een onvergetelijk kinderfeestje Almere of omgeving? We hopen dat onze ideeen je goed op weg kan helpen en wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar