Kinderfeestje Dordrecht

ook voor Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Dordrecht

Je bent op deze pagina terecht gekomen, wat betekent dat je op zoek bent naar een kinderfeestje Dordrecht. De stad en regio van Dordrecht heeft zijn bezoekers veel te bieden. Het is een afwisselende stad die een prachtig aanbod biedt in de categorieën cultuur, kunst, recreatie, geschiedenis en meer! Misschien is het wel ideaal om zo een werkelijk uniek kinderfeestje te organiseren. Dordrecht is samen met Nijmegen een van de oudste steden van ons kikkerlandje, je begrijpt dus dat de stad barst van de geschiedenis. Vele kinderfeestjes Dordrecht zijn hier dan ook op geïnspireerd. Doe bijvoorbeeld een spannende geschiedenis speurtocht door de stad, of ga op pad met een echt kompas of gps en waan je een weg door het centrum. Onderweg is het natuurlijk de bedoeling dat je allerlei opdrachten volbrengt, dit om het kinderfeestje in Dordrecht nog spannender te maken. Bekijk snel onderstaand aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden! We wensen je alvast veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Kinderfeestje zeep maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Dordrecht

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Dordrecht

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Dordrecht. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Hair & fotoshoot kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Dordrecht

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot Dordrecht. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van de regio.

Roofvogel en uilen kinderfeest
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Roofvogel en uilen kinderfeest

Ben je dol op roofvogels, uilen en valkeniers? Wil jij tijdens je kinderfeestje een onvergetelijke indruk maken op je vriendjes en vriendinnetjes? Tijdens dit roofvogel en uilen kinderfeestje leer je alles over deze magische wereld. Samen met een ervaren valkenier ga je samenwerken om op de juiste manier om te gaan met de uilen en roofvogels. Van een kleine uil tot een enorme Amerikaanse zeearend. Durf jij deze op je arm te laten rusten? In een actieve en 2 a 3 uur durende workshop is het lachen, leren en vooral genieten. Een gegarandeerd succes voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Let op: vanaf 10 jaar

Ranger Kevin kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Dordrecht

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Archery tag kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Dordrecht

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Dordrecht? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Voetbal themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Dordrecht

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest in Dordrecht perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Dordrecht

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest Dordrecht bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Dordrecht

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Dordrecht

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Dordrecht

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Piraten themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Dordrecht

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Dordrecht leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Dordrecht

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest Dordrecht een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Lasergame kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Dordrecht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Dordrecht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Prinsessen themakist kinderfeest Dordrecht
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Dordrecht

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Dordrecht zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Schminkparty kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Schminkparty kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wil je een onvergetelijke verjaardag vieren? Dan hebben we de ideale mogelijkheid voor je. Stap in de wereld van het schminken en laat je omtoveren tot een ware prins, prinses of een ander betoverend figuur! Maar niet alleen schmink is mogelijk…glittertatoeages, workshops, modellenparty’s en nog veel meer. Tijdens deze speciale dag zal er aan alles worden gedacht. Een kinderfeestje dichtbij Sinterklaas of kerst? Ook de Schminkpiet of Schminkkerstvrouw maakt een verjaardag tot een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

Dordrecht heeft veel te bieden

Wist je dat naast feestje ook in Dordrecht gezellig kunt winkelen of nog meer cultuur opschuiven terwijl je met de kinderen door de historische haven slentert. Deze haven is het aangezicht van Dordrecht en al eeuwenoud. Al in 1220 kreeg Dordrecht stadsrechten, eeuwenoud dus! Bovendien ziet Dordrecht eruit als een plaatje, wat het extra leuk maakt om iets te ondernemen in deze historische plaats. Wat is een historische plaats zonder vele musea? Wanneer je de jarige job en de kinderen een leerzaam dagje weg wilt bieden tijdens het kinderfeestje, zit je in Dordrecht ook zeker gebakken. Vele prachtige musea met verschillende tentoonstellingen wisselen elkaar af, welke niet alleen voor volwassenen heel interessant zijn. Ga eens op zoek naar speciale kids tours, deze zijn er zeker te vinden. Zoals je begrijpt bezit Dordrecht een tal van activiteiten die je kan uitvoeren voor je kinderfeestje, zoveel keuze zelfs dat het misschien wat lastig is om een keuze te maken! Wanneer je meer informatie over een kinderfeestje Dordrecht wenst, vraag dan gewoon wat meer informatie aan. We helpen je graag verder! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Dordrecht. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Dordrecht of teambuilding Dordrecht.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DORDRECHT

Dordrecht is van zichzelf een prachtige stad, maar zijn omgeving kan er ook wat van! Dordrecht ligt gevestigd in de provincie Zuid-Holland, een prachtige provincie waar over het algemeen altijd veel te doen is. Dordrecht is natuurlijk een aardig grote stad. Zoek je het liever wat minder massaal tijdens je kinderfeestje? Kijk dan eens om je heen in de directe omgeving van Dordrecht, hier vind je bijvoorbeeld activiteiten voor je kinderfeestje Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Gorinchem of omgeving. Wist je trouwens dat Dordrecht in de volksmond vroeger Dordt werd genoemd? De inwoners van nu zijn nog steeds gecharmeerd door deze bijnaam, vandaar dat hij onder de inwoners ook nog vaak wordt gebruikt. Dit zal je dan ook wel te horen krijgen wanneer je je kinderfeestje Dordrecht viert! We helpen je graag in het maken van de juiste keuze, deze is namelijk reuze! Voor advies of meer informatie kan je altijd meer informatie aanvragen via deze pagina of op een andere manier contact met ons zoeken. We helpen je graag waar nodig! Maar geen zorgen, waar de keuze ook op gaat vallen… Het zal een onvergetelijke dag worden tijdens je kinderfeestje Dordrecht. Op het schoolplein zal nog lang gepraat worden over die ene leuke middag die ze hebben beleefd in Dordrecht en omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar