Kinderfeestje Dordrecht

ook voor Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Werkendam, Barendrecht, Zwijndrecht en Gorinchem.

Kinderfeestje Dordrecht

Je bent op deze pagina terecht gekomen, wat betekent dat je op zoek bent naar een kinderfeestje Dordrecht. De stad en regio van Dordrecht heeft zijn bezoekers veel te bieden. Het is een afwisselende stad die een prachtig aanbod biedt in de categorieën cultuur, kunst, recreatie, geschiedenis en meer! Misschien is het wel ideaal om zo een werkelijk uniek kinderfeestje te organiseren. Dordrecht is samen met Nijmegen een van de oudste steden van ons kikkerlandje, je begrijpt dus dat de stad barst van de geschiedenis. Vele kinderfeestjes Dordrecht zijn hier dan ook op geïnspireerd. Doe bijvoorbeeld een spannende geschiedenis speurtocht door de stad, of ga op pad met een echt kompas of gps en waan je een weg door het centrum. Onderweg is het natuurlijk de bedoeling dat je allerlei opdrachten volbrengt, dit om het kinderfeestje in Dordrecht nog spannender te maken. Bekijk snel onderstaand aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden! We wensen je alvast veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Kinderfeestje zeep maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Dordrecht

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Dordrecht

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot Dordrecht. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van de regio.

Ranger Kevin kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Dordrecht

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Zilveren ring maken kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zilveren ring maken kinderfeestje Dordrecht

Heb je binnenkort een kinderfeestje en wil je een bijzonder kinderfeestje organiseren? Een feestje waarbij de jarige samen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes al hun creativiteit kwijt kunnen? Kies dan voor dit kinderfeestje zilveren ring maken. Bij het kinderfeestje ga je stap voor stap werken aan een prachtig en uniek sieraad met je eigen kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld door je eigen naam (of die van iemand anders) in de ring te graveren. Tijdens dit kinderfeestje staat creativiteit, plezier en je eigen ring centraal. Je gaat sowieso naar huis met een mooie herinnering. Veel plezier toegewenst.

Ibiza armbandjes maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken Dordrecht

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Piraat Chappie kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Dordrecht

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Kinderfeestje parfum maken Dordrecht
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Dordrecht

Ga je binnenkort een kinderfeestje in Dordrecht organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Lasergame kinderfeestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Dordrecht

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Dordrecht? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Schminkparty kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wil je een onvergetelijke verjaardag vieren? Dan hebben we de ideale mogelijkheid voor je. Stap in de wereld van het schminken en laat je omtoveren tot een ware prins, prinses of een ander betoverend figuur! Maar niet alleen schmink is mogelijk…glittertatoeages, workshops, modellenparty’s en nog veel meer. Tijdens deze speciale dag zal er aan alles worden gedacht. Een kinderfeestje dichtbij Sinterklaas of kerst? Ook de Schminkpiet of Schminkkerstvrouw maakt een verjaardag tot een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

Themakisten feestje Dordrecht
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Dordrecht

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Dordrecht? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Dordrecht. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Dordrecht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Dordrecht

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Dordrecht zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Dordrecht? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Springkussenverhuur Dordrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Dordrecht

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Dordrecht opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Dordrecht kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Manege Dordrecht kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Dordrecht kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Dordrecht. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Dordrecht.

Pannenkoekenhuis Dordrecht
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Dordrecht

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Dordrecht. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Dordrecht heeft veel te bieden

Wist je dat naast feestje ook in Dordrecht gezellig kunt winkelen of nog meer cultuur opschuiven terwijl je met de kinderen door de historische haven slentert. Deze haven is het aangezicht van Dordrecht en al eeuwenoud. Al in 1220 kreeg Dordrecht stadsrechten, eeuwenoud dus! Bovendien ziet Dordrecht eruit als een plaatje, wat het extra leuk maakt om iets te ondernemen in deze historische plaats. Wat is een historische plaats zonder vele musea? Wanneer je de jarige job en de kinderen een leerzaam dagje weg wilt bieden tijdens het kinderfeestje, zit je in Dordrecht ook zeker gebakken. Vele prachtige musea met verschillende tentoonstellingen wisselen elkaar af, welke niet alleen voor volwassenen heel interessant zijn. Ga eens op zoek naar speciale kids tours, deze zijn er zeker te vinden. Zoals je begrijpt bezit Dordrecht een tal van activiteiten die je kan uitvoeren voor je kinderfeestje, zoveel keuze zelfs dat het misschien wat lastig is om een keuze te maken! Wanneer je meer informatie over een kinderfeestje Dordrecht wenst, vraag dan gewoon wat meer informatie aan. We helpen je graag verder! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Dordrecht. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Dordrecht of teambuilding Dordrecht.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DORDRECHT

Dordrecht is van zichzelf een prachtige stad, maar zijn omgeving kan er ook wat van! Dordrecht ligt gevestigd in de provincie Zuid-Holland, een prachtige provincie waar over het algemeen altijd veel te doen is. Dordrecht is natuurlijk een aardig grote stad. Zoek je het liever wat minder massaal tijdens je kinderfeestje? Kijk dan eens om je heen in de directe omgeving van Dordrecht, hier vind je bijvoorbeeld activiteiten voor je kinderfeestje Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Gorinchem of omgeving. Wist je trouwens dat Dordrecht in de volksmond vroeger Dordt werd genoemd? De inwoners van nu zijn nog steeds gecharmeerd door deze bijnaam, vandaar dat hij onder de inwoners ook nog vaak wordt gebruikt. Dit zal je dan ook wel te horen krijgen wanneer je je kinderfeestje Dordrecht viert! We helpen je graag in het maken van de juiste keuze, deze is namelijk reuze! Voor advies of meer informatie kan je altijd meer informatie aanvragen via deze pagina of op een andere manier contact met ons zoeken. We helpen je graag waar nodig! Maar geen zorgen, waar de keuze ook op gaat vallen… Het zal een onvergetelijke dag worden tijdens je kinderfeestje Dordrecht. Op het schoolplein zal nog lang gepraat worden over die ene leuke middag die ze hebben beleefd in Dordrecht en omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar