Kinderfeestje Den Haag

ook voor Voorburg-Leidschendam, Westland, Wateringen, Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar.

Kinderfeestje Den Haag

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje Den Haag? Dan is het maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Zoals het liedje gaat staat Den Haag bekend als die mooie stad achter de duinen, maar er zijn voor kinderen ook genoeg leuke activiteiten te vinden. Kinderen zijn de kleinste mensjes van onze samenleving, waarom laat je ze voor hun verjaardag niet een keer groot en volwassen voelen? Vier je kinderfeestje Den Haag in Madurodam. In dit ‘Rondje Nederland’ kan je binnen 1 middag alle belangrijke bezienswaardigheden van ons kikkerlandje bewonderen. En dat alles in miniatuur formaat natuurlijk! Laat je snel inspireren door de verschillende creatieve, actieve of sportieve kinderfeestjes in Den Haag of omgeving. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Kinderfeestje bowlen Den Haag
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Den Haag

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Den Haag zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Den Haag? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Lasergame kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Den Haag

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Den Haag? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Den Haag

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Den Haag? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Den Haag. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Pannenkoekenhuis Den Haag
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Den Haag

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Den Haag. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Den Haag
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Den Haag

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Den Haag de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Glowgolf/midgetgolf Den Haag
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Den Haag

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Den Haag eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Den Haag? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Kinderboerderij Den Haag
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Den Haag

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Den Haag op de kinderboerderij in Den Haag? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Den Haag op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Springkussenverhuur Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Den Haag

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Den Haag opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Den Haag kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Manege Den Haag kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Den Haag kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Den Haag. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Den Haag.

Den Haag heeft veel te bieden

Op zoek naar een kinderfeestje Den Haag? Den Haag is dan wel niet de hoofdstad van ons landje, maar wel één van de belangrijkste steden van Nederland. In Den Haag vind je ons politieke centrum. Wanneer je het plezier van je kinderfeestje Den Haag wilt combineren met een leerzaam dagje uit, is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan het Binnenhof. Midden op het Binnenhof vinden we de Ridderzaal vanwaar, ieder jaar op de derde dinsdag in september, de troonrede wordt uitgesproken. Laat jouw zoontje of dochtertje een stukje Nederlandse geschiedenis zien tijdens zijn of haar kinderfeestje! Wanneer je voor je kinderfeestje Den Haag liever uitwijkt naar de directe omgeving van de stad, kun je ook in Scheveningen terecht. Wanneer je de jarige samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes mee wilt nemen in de wondere wereld van de zee, kun je je hart ophalen bij Sea Life aan de boulevard in Scheveningen. Deze prachtige onderzeewereld valt altijd erg goed in de smaak bij zijn kleine bezoekers. Bij mooi weer kun je na je bezoek aan Sea Life heerlijk picknicken op het strand en daar met alle kinderen je kinderfeestje in Den Haag verder voortzetten. Jouw kinderfeestje wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Den Haag. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Den Haag of teambuilding Den Haag.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DEN HAAG

Wanneer je bekend bent in Den Haag en omgeving, weet je dat de omgeving van de stad gelijk staat aan een berg leuke kinderfeestjes voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. De architectuur van Den Haag is ook zeker niet verkeerd; het regeringscentrum van Nederland staat bol van de historische gebouwen en monumenten. Wanneer je hier een goed beeld van wilt krijgen, raden wij je dan ook aan om het centrum eens te bekijken vanuit de grachten. We kunnen ons voorstellen dat dit voor een kinderfeestje Den Haag nog iets teveel van het goede is… Daarom hebben wij nog genoeg andere ideeën voor je kinderfeestje. Zo kun je voor je kinderfeestje omgeving Den Haag een bezoek brengen aan De Pier in Scheveningen, Museum Mesdag, het Omniversum of Familiepark Drivliet. Afkoelen kunnen jij en je vrienden in het Tikibad van Attractiepark Duinrell in Wassenaar, aan de rand van Den Haag. Duinrell is een soort walhalla als het aankomt op leuke kinderfeestjes, wellicht ook wat voor jou? We hebben je vele ideetjes gegeven voor je kinderfeestje omgeving Den Haag, nu is het aan jou om te beslissen waar de keuze op gaat vallen. Wij wensen je zoon en/of dochter een onvergetelijk kinderfeestje toe!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar