Kinderfeestje Den Haag

ook voor Voorburg-Leidschendam, Westland, Wateringen, Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Den Haag

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje Den Haag? Dan is het maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Zoals het liedje gaat staat Den Haag bekend als die mooie stad achter de duinen, maar er zijn voor kinderen ook genoeg leuke activiteiten te vinden. Kinderen zijn de kleinste mensjes van onze samenleving, waarom laat je ze voor hun verjaardag niet een keer groot en volwassen voelen? Vier je kinderfeestje Den Haag in Madurodam. In dit ‘Rondje Nederland’ kan je binnen 1 middag alle belangrijke bezienswaardigheden van ons kikkerlandje bewonderen. En dat alles in miniatuur formaat natuurlijk! Laat je snel inspireren door de verschillende creatieve, actieve of sportieve kinderfeestjes in Den Haag of omgeving. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Archery tag kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Den Haag

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Den Haag? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Den Haag

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje Den Haag eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van de regio.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Den Haag

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Den Haag. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Nerf kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Nerf kinderfeestje Den Haag

1 uur lang

Tuurlijk heb jij de Nerf! Wie heeft er geen? Organiseer de tofste Nerf events van het moment in de mooiste en spannendste arena, waar de Nerf darts om je oren vliegen. Alles is inbegrepen voor het leukste kinderfeestje ooit.. uit te breiden met een kids ontvangst, een drankje, donut of muffin vooraf.. Achteraf power food in een kids menu met patat, snacks drankjes en sausjes! Hier ga je de rest van het jaar op school nog over praten.. Samen met jouw kameraden in de loopgraven, Fortnite in het echie...! Prijzen zijn per persoon inclusief materiaal, onbeperkt munitie, begeleiding, schminken, limonade en iets te snoepen.

Airsoft kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Airsoft kinderfeestje Den Haag

vanaf 10 jaar

Tuurlijk durf jij het aan! Schieten op elkaar met airsoft bb's... Spannend en een beetje pijnlijk, maar door de adrenaline is binnen 10 seconden de pijn verdwenen en jij houdt er niets aan over! Organiseer de tofste airsoft party's voor onder de 18 jaar en voor de ouders die het niet kennen.. Dit is Nerf 2.0, samenwerken als een team om een missie te behalen. Het eerste uur met de airsoft replica van de Walther P99 en het tweede uur met de airsoft replica van de H&K G36C. Weg achter de playstation en nu in het echt tijgeren, schuilen, sliden, zweten en bewegen! Call of Duty in het echt! Prijzen zijn per persoon inclusief materiaal, onbeperkt munitie, begeleiding, schminken, limonade en iets te snoepen.

Ranger Kevin kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Den Haag

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Den Haag
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Den Haag

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Den Haag heeft veel te bieden

Op zoek naar een kinderfeestje Den Haag? Den Haag is dan wel niet de hoofdstad van ons landje, maar wel één van de belangrijkste steden van Nederland. In Den Haag vind je ons politieke centrum. Wanneer je het plezier van je kinderfeestje Den Haag wilt combineren met een leerzaam dagje uit, is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan het Binnenhof. Midden op het Binnenhof vinden we de Ridderzaal vanwaar, ieder jaar op de derde dinsdag in september, de troonrede wordt uitgesproken. Laat jouw zoontje of dochtertje een stukje Nederlandse geschiedenis zien tijdens zijn of haar kinderfeestje! Wanneer je voor je kinderfeestje Den Haag liever uitwijkt naar de directe omgeving van de stad, kun je ook in Scheveningen terecht. Wanneer je de jarige samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes mee wilt nemen in de wondere wereld van de zee, kun je je hart ophalen bij Sea Life aan de boulevard in Scheveningen. Deze prachtige onderzeewereld valt altijd erg goed in de smaak bij zijn kleine bezoekers. Bij mooi weer kun je na je bezoek aan Sea Life heerlijk picknicken op het strand en daar met alle kinderen je kinderfeestje in Den Haag verder voortzetten. Jouw kinderfeestje wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Den Haag. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Den Haag of teambuilding Den Haag.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DEN HAAG

Wanneer je bekend bent in Den Haag en omgeving, weet je dat de omgeving van de stad gelijk staat aan een berg leuke kinderfeestjes voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. De architectuur van Den Haag is ook zeker niet verkeerd; het regeringscentrum van Nederland staat bol van de historische gebouwen en monumenten. Wanneer je hier een goed beeld van wilt krijgen, raden wij je dan ook aan om het centrum eens te bekijken vanuit de grachten. We kunnen ons voorstellen dat dit voor een kinderfeestje Den Haag nog iets teveel van het goede is… Daarom hebben wij nog genoeg andere ideeën voor je kinderfeestje. Zo kun je voor je kinderfeestje omgeving Den Haag een bezoek brengen aan De Pier in Scheveningen, Museum Mesdag, het Omniversum of Familiepark Drivliet. Afkoelen kunnen jij en je vrienden in het Tikibad van Attractiepark Duinrell in Wassenaar, aan de rand van Den Haag. Duinrell is een soort walhalla als het aankomt op leuke kinderfeestjes, wellicht ook wat voor jou? We hebben je vele ideetjes gegeven voor je kinderfeestje omgeving Den Haag, nu is het aan jou om te beslissen waar de keuze op gaat vallen. Wij wensen je zoon en/of dochter een onvergetelijk kinderfeestje toe!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar