Kinderfeestje Overijssel

ook voor Zwolle, Almelo, Deventer, Hengelo, Enschede etc.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Overijssel

Staat er binnenkort een kinderfeestje Overijssel op het programma? Een kinderfeestje in deze provincie voor een jarige job. Of misschien hebben jullie wel iets anders te vieren? De provincie Overijssel heeft enorm veel te bieden en is een prima uitvalsbasis voor een leuke dag. Met bijzondere steden, veel natuurlijk en misschien nog wel evenveel mogelijkheden is dit een bruisende provincie voor een perfect kinderfeestje in Overijssel. Kies ook direct voor een kinderfeestje Zwolle. We wensen je alvast enorm veel plezier met een kinderfeestje in deze leuke en bruisende provincie.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Hiphop dance kinderfeestje Zwolle
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Hiphop dance kinderfeestje Zwolle

Tijdens de workshop hiphop dance in Zwolle leer je moves die men kent uit videoclips. De bewegingen bij hiphop dance gaan vloeiend of juist heel strak. Bij de stijl Hip-hop zoeken we naar een flow in je dans. Je kunt er voor kiezen om meer vrouwelijk te dansen of meer de stoerdere kant op gaan. Jong of oud maakt niet uit, het kan allemaal met hiphop! Na een warming-up leer je een aantal basisbewegingen. Dansen is vaak spannend, dus wordt er stapje voor stapje gewerkt aan nieuwe moves. Afhankelijk van het niveau wordt de choreografie uitgebouwd met ingewikkeldere bewegingen. Het is de bedoeling dat je wordt uitgedaagd en gaat dansen als nooit te voren! Het is een heerlijke uitlaat klep om je even helemaal te laten gaan. Durf jij het aan?

Graffiti kinderfeestje Overijssel
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Overijssel

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje in Overijssel. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Freerunning kinderfeestje Zwolle
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freerunning kinderfeestje Zwolle

Freerunning staat in teken van vrijheid en creativiteit. Als mens wil je graag ondanks je leeftijd blijven spelen. Daarom zie je dat freerunning voor veel mensen een uitlaatklep is geworden. Tijdens deze workshop leer je de basis van de sprongen en flips. Stap voor stap werken we toe naar diverse sprongen en stunts die je daarna steeds beter zonder begeleiding kunt gaan doen. We bouwen een parkour en daar ga je zelf een run bouwen. En wordt gewerkt met onderdelen zoals flow, creativiteit en moeilijkheidsgraad. Het is een spannende sport met veel uitdaging. Kan jij al een salto maken of nog niet, hier kun je dit allemaal leren onder begeleiding van een echte pro! Verleg jouw grens en spring er overheen!

Prinsessen themakist kinderfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Overijssel

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist in Overijssel. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Overijssel

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Overijssel leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Overijssel

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje in Overijssel. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Overijssel

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist Overijssel met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Overijssel
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Overijssel

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Bij meer dan 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje zeilen (omgeving Zwolle)
incl. BTW vanaf
€21,75 p.p.

Kinderfeestje zeilen (omgeving Zwolle)

Een gezellig en sportief kinderfeestje organiseren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes zeilen in Zeewolde! Leren zeilen is leuk omdat je samen moet werken en dit ook spelenderwijs kan doen. Er gaat natuurlijk een instructeur met jullie mee, die jullie leert hoe je je boot moet besturen en maakt er vooral een top feestje van! Spelletjes spelen in en buiten de boot, even zwemmen met lekker weer of serieus met het zeilen aan de slag, dat kan allemaal. Er zijn verschillende soorten boten waar je in zou kunnen varen, ook afhankelijk van je leeftijd. De meest gekozen boot is de optimist. Wil je meer weten over dit leuke kinderfeestje zeilen? Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan.

Overijssel heeft veel te bieden

Wie voor Overijssel kiest heeft een provincie met zoals eerder al gezegd veel natuur, leuke plaatsen en veel water. Wellicht wonen jullie op dit moment in de provincie of zijn jullie juist bewust naar de provincie gekomen om daar een kinderfeestje Overijssel te vieren. Met veel kastelen, oude monumentale boerderijen en natuurlijk de verschillende plaatsen en hun binnenstad heeft deze provincie een meerwaarde op verschillende gebieden. Zijn jullie er al aan uit wat er allemaal in het programma van het kinderfeestje moet gaan gebeuren? De jarige job zal in de ochtend al zingend uit bed worden gehaald, vervolgens een uitgebreid ontbijt met zijn en/of haar favoriete maaltijd en daarna snel de kleren aan voordat het feestje begint. De vriendjes en vriendinnetjes komen rustig binnen druppelen en wanneer iedereen er is zijn jullie compleet en klaar om te vertrekken. Maar waar gaat deze bijzondere reis naar toe? Wat gaat het kinderfeestje in Overijssel jullie allemaal brengen? De provincie Overijssel heeft in veel steden nog veel historische gebouwen staan. Bijvoorbeeld het 17e eeuwse huis in Breckelenkamp, Kasteel Twickel in Delden en Huis Singraven in de buurt van Denekap. Maar naast deze mooie historische mogelijkheden zijn er natuurlijk ook enorm veel pannenkoekenhuizen, indoor speelparadijzen en nog zoveel meer opties. Waar kiezen jullie voor? Waar jullie kinderfeestje Overijssel jullie je ook gaat brengen, we wensen jullie alvast enorm veel plezier toe en een onvergetelijke dag vol plezier.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OVERIJSSEL

Wanneer er een kinderfeestje in Overijssel op de agenda staat dan zijn er veel verschillende opties. Met zoveel verschillende steden kun je natuurlijk veel kanten op. Kies je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Enschede, een kinderfeestje Almelo of liever een kinderfeestje Zwolle? De steden liggen ver uit elkaar maar hebben zo enorm veel te bieden dat elke stad het overwegen waard is. Maar ook Deventer, Hengelo, Raalte, Hardenberg, Slagharen (natuurlijk bekend van Ponypark Slagharen), Kampen, Meppel en natuurlijk het prachtige gebied Giethoorn zijn stuk voor stuk plaatsen voor een onvergetelijk avontuur. Giethoorn is bijvoorbeeld ook wel het Venetie van Nederland. Maar ook Ponypark Slagharen ken je misschien wel uit je eigen jeugd als een bijzonder en bruisend park waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Je ziet wel dat de provincie Overijssel enorm veel te bieden heeft voor een onvergetelijk kinderfeestje Overijssel. Trek met je vriendjes of vriendinnetjes het natuurgebied bij Hellendoorn in. En met de A1 die langs Enschede, Deventer, Hengelo en omgeving Almelo komt ben je zo op de plaats van bestemming. Waar je kinderfeestje ook gaat plaatsvinden we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet zullen gaan. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe en een bizar leuk kinderfeestje Overijssel toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar