Kinderfeestje Overijssel

ook voor Zwolle, Almelo, Deventer, Hengelo, Enschede etc.

Kinderfeestje Overijssel

Staat er binnenkort een kinderfeestje Overijssel op het programma? Een kinderfeestje in deze provincie voor een jarige job. Of misschien hebben jullie wel iets anders te vieren? De provincie Overijssel heeft enorm veel te bieden en is een prima uitvalsbasis voor een leuke dag. Met bijzondere steden, veel natuurlijk en misschien nog wel evenveel mogelijkheden is dit een bruisende provincie voor een perfect kinderfeestje in Overijssel. Kies ook direct voor een kinderfeestje Zwolle. We wensen je alvast enorm veel plezier met een kinderfeestje in deze leuke en bruisende provincie.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Hiphop dance kinderfeestje Zwolle

Tijdens de workshop hiphop dance in Zwolle leer je moves die men kent uit videoclips. De bewegingen bij hiphop dance gaan vloeiend of juist heel strak. Bij de stijl Hip-hop zoeken we naar een flow in je dans. Je kunt er voor kiezen om meer vrouwelijk te dansen of meer de stoerdere kant op gaan. Jong of oud maakt niet uit, het kan allemaal met hiphop! Na een warming-up leer je een aantal basisbewegingen. Dansen is vaak spannend, dus wordt er stapje voor stapje gewerkt aan nieuwe moves. Afhankelijk van het niveau wordt de choreografie uitgebouwd met ingewikkeldere bewegingen. Het is de bedoeling dat je wordt uitgedaagd en gaat dansen als nooit te voren! Het is een heerlijke uitlaat klep om je even helemaal te laten gaan. Durf jij het aan?

incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freerunning kinderfeestje Zwolle

Freerunning staat in teken van vrijheid en creativiteit. Als mens wil je graag ondanks je leeftijd blijven spelen. Daarom zie je dat freerunning voor veel mensen een uitlaatklep is geworden. Tijdens deze workshop leer je de basis van de sprongen en flips. Stap voor stap werken we toe naar diverse sprongen en stunts die je daarna steeds beter zonder begeleiding kunt gaan doen. We bouwen een parkour en daar ga je zelf een run bouwen. En wordt gewerkt met onderdelen zoals flow, creativiteit en moeilijkheidsgraad. Het is een spannende sport met veel uitdaging. Kan jij al een salto maken of nog niet, hier kun je dit allemaal leren onder begeleiding van een echte pro! Verleg jouw grens en spring er overheen!

Lasergame kinderfeestje Overijssel
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Overijssel

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Overijssel? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Overijssel
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Overijssel

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Overijssel? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Overijssel. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Overijssel
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Overijssel

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Overijssel zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Overijssel? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Overijssel
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Overijssel

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Overijssel eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Overijssel? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Overijssel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Overijssel

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Overijssel opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Overijssel kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Kinderboerderij Overijssel
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Overijssel

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Overijssel op de kinderboerderij in Overijssel? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Overijssel op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Overijssel
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Overijssel

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Overijssel. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Overijssel heeft veel te bieden

Wie voor Overijssel kiest heeft een provincie met zoals eerder al gezegd veel natuur, leuke plaatsen en veel water. Wellicht wonen jullie op dit moment in de provincie of zijn jullie juist bewust naar de provincie gekomen om daar een kinderfeestje Overijssel te vieren. Met veel kastelen, oude monumentale boerderijen en natuurlijk de verschillende plaatsen en hun binnenstad heeft deze provincie een meerwaarde op verschillende gebieden. Zijn jullie er al aan uit wat er allemaal in het programma van het kinderfeestje moet gaan gebeuren? De jarige job zal in de ochtend al zingend uit bed worden gehaald, vervolgens een uitgebreid ontbijt met zijn en/of haar favoriete maaltijd en daarna snel de kleren aan voordat het feestje begint. De vriendjes en vriendinnetjes komen rustig binnen druppelen en wanneer iedereen er is zijn jullie compleet en klaar om te vertrekken. Maar waar gaat deze bijzondere reis naar toe? Wat gaat het kinderfeestje in Overijssel jullie allemaal brengen? De provincie Overijssel heeft in veel steden nog veel historische gebouwen staan. Bijvoorbeeld het 17e eeuwse huis in Breckelenkamp, Kasteel Twickel in Delden en Huis Singraven in de buurt van Denekap. Maar naast deze mooie historische mogelijkheden zijn er natuurlijk ook enorm veel pannenkoekenhuizen, indoor speelparadijzen en nog zoveel meer opties. Waar kiezen jullie voor? Waar jullie kinderfeestje Overijssel jullie je ook gaat brengen, we wensen jullie alvast enorm veel plezier toe en een onvergetelijke dag vol plezier.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OVERIJSSEL

Wanneer er een kinderfeestje in Overijssel op de agenda staat dan zijn er veel verschillende opties. Met zoveel verschillende steden kun je natuurlijk veel kanten op. Kies je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Enschede, een kinderfeestje Almelo of liever een kinderfeestje Zwolle? De steden liggen ver uit elkaar maar hebben zo enorm veel te bieden dat elke stad het overwegen waard is. Maar ook Deventer, Hengelo, Raalte, Hardenberg, Slagharen (natuurlijk bekend van Ponypark Slagharen), Kampen, Meppel en natuurlijk het prachtige gebied Giethoorn zijn stuk voor stuk plaatsen voor een onvergetelijk avontuur. Giethoorn is bijvoorbeeld ook wel het Venetie van Nederland. Maar ook Ponypark Slagharen ken je misschien wel uit je eigen jeugd als een bijzonder en bruisend park waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Je ziet wel dat de provincie Overijssel enorm veel te bieden heeft voor een onvergetelijk kinderfeestje Overijssel. Trek met je vriendjes of vriendinnetjes het natuurgebied bij Hellendoorn in. En met de A1 die langs Enschede, Deventer, Hengelo en omgeving Almelo komt ben je zo op de plaats van bestemming. Waar je kinderfeestje ook gaat plaatsvinden we hopen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet zullen gaan. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe en een bizar leuk kinderfeestje Overijssel toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar