Kinderfeestje Groningen

ook voor Delfzijl, Winschoten, Veendam, Haren, Hoogezand en Stadskanaal.

Kinderfeestje Groningen

Op zoek naar een activiteiten voor je kinderfeestje Groningen? In het noorden van ons land valt genoeg te beleven! Wist je dat Groningen de jongste stad van Nederland is? Dit komt met name door het bruisende studentenleven in de stad. De stad heeft de nodige titels op haar naam staan. Zo was het ooit de Beste Fietsstad van Nederland en werd het in 2005 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Met zoveel mooie titels moet Groningen dus zeker ook wat te bieden hebben voor de kleintjes onder ons! Koppel een creatief, actief, sportief of juist sprookjesachtig thema aan je kinderfeestje in Groningen of omgeving. We hopen je te inspireren met bijzondere ideeën en wensen je alvast veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Kinderboerderij Groningen
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Groningen

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Groningen op de kinderboerderij in Groningen? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Groningen op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Themakisten feestje Groningen
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Groningen

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Groningen? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Groningen. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Groningen
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Groningen

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Groningen de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Kinderfeestje bowlen Groningen
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Groningen

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Groningen zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Groningen? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Groningen
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Groningen

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Groningen eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Groningen? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Groningen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Groningen

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Groningen opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Groningen kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Pannenkoekenhuis Groningen
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Groningen

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Groningen. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Manege Groningen kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Groningen kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Groningen. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Groningen.

Lasergame kinderfeestje Groningen
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Groningen

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Groningen? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Groningen en omgeving

Groningen wordt vaak gezien als dé studentenstad van ons kikkerlandje, maar is ook zeker niet mis als ideale stad voor je kinderfeestje. De stad is vele bezienswaardigheden rijk, zoals de Martinitoren, het Groninger Museum, Fraeylemaborg, Hortus Haren noem het maar op. Maar ook de kinderfeestjes in de omgeving van Groningen doet niet onder voor de activiteiten in bruisende stad zelf. Een aanrader voor de kleintjes in de omgeving van Groningen is het Sprookjeshof. De ideale plek voor een sprookjesachtig kinderfeestje Groningen. Dit park valt vaak in de smaak bij zowel jongetjes als meisjes, dus wat ons betreft een prima optie voor een kinderfeestje, of gewoon, een gezellig dagje weg met de kids. De omgeving van Groningen heeft voor zowel de grote kinderen als de kleintjes veel leuke activiteiten te bieden zoals je kunt zien op deze pagina Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag wat advies? Wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze. Wanneer je vragen hebt over een kinderfeestje Groningen, twijfel dan niet om ons even een berichtje te sturen. Wij helpen je graag verder. Wij wensen jou en de kinderen alvast een super leuke dag toe met veel plezier en lekkers. Tot ziens in Groningen en omgeving. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Groningen. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Groningen of teambuilding Groningen.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar