Kinderfeestje Alkmaar

ook voor Castricum, Bergen, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard.

Kinderfeestje Alkmaar

Heb je binnenkort iets te vieren in de vorm van een kinderfeestje Alkmaar? Is jullie jarige job weer een jaartje ouder? En is het tijd om dit groots te vieren? Kies dan voor een kinderfeestje Alkmaar vol spektakel en bijzondere herinneringen. Want dat is toch het doel van elk kinderfeestje? Een bijzondere dag neerzetten waar nog lang over nagesproken zal worden? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een basis inspiratie voor een onvergetelijke dag! Of je nu een creatief kinderfeestje wil organiseren, een sportief uitje om de kids even goed moe te maken of juist een uitje met een thema. De opties zijn eindeloos en daarmee inspireren we je graag. Heel veel plezier toegewenst met jullie kinderfeestje in Alkmaar of omgeving.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lasergame kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Alkmaar

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Alkmaar? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Alkmaar

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Alkmaar? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Alkmaar. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Alkmaar
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Alkmaar

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Alkmaar zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Alkmaar? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Alkmaar
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Alkmaar

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Alkmaar eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Alkmaar? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Alkmaar
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Alkmaar

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Alkmaar opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Alkmaar kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Alkmaar
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Alkmaar

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Alkmaar de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Alkmaar kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Alkmaar kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Alkmaar. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Alkmaar.

Kinderboerderij Alkmaar
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Alkmaar

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Alkmaar op de kinderboerderij in Alkmaar? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Alkmaar op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Alkmaar
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Alkmaar

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Alkmaar. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Ranger Kevin kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Alkmaar

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Alkmaar

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Alkmaar heeft veel te bieden

Alkmaar is een stad gelegen in Noord-Holland. Deze stad staat vooral bekend om zijn kaas, de kaasmarkt en ook voetbalclub AZ. Maar ook de omgeving van Alkmaar is werkelijk prachtig. Er zijn zoveel leuke plaatsen in de omgeving die een prima uitvalsbasis zouden kunnen zijn voor een kinderfeestje omgeving Alkmaar. Maar Alkmaar is zoals gezegd een bijzondere stad. De kaasstad heeft meer dan 300.000 inwoners een flink aantal en de vraag naar kinderfeestjes Alkmaar is dan ook niet vreemd. Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt. Deze historische activiteit is een ware trekpleister voor zoveel toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. Maar hoe ga je een kinderfeestje Alkmaar organiseren in deze bijzondere stad? Een kinderfeestje die nog lang zal heugen bij alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige job. Misschien heeft de kleine man of vrouw wel veel vriendjes van school, sport of van andere hobby’s. Wie mag er wel en wie mag er niet komen op deze bijzondere dag? Als organisator van een kinderfeest Alkmaar is de invulling van een bijzondere dag niet zomaar gedaan. Misschien heeft jullie jarige job wel bepaalde voorkeuren? Bezoek bijvoorbeeld het AZ stadion, de kaasmarkt of 1 van de leuke andere mogelijkheden die er zijn in Alkmaar. Waar jullie keuze ook naar uit gaat, we wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Alkmaar. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Alkmaar of teambuilding Alkmaar.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ALKMAAR

Kinderfeestje omgeving Alkmaar (Castricum, Bergen, Den Helder, Purmerend en Hoorn) Ook de omgeving van Alkmaar heeft enorm veel te bieden wanneer het gaat om kinderfeestjes. Met onder andere Bergen, Purmerend, Hoorn, Den Helder en Castricum in de omgeving is het een stad met veel mogelijkheden. Eem kinderfeestje organiseren is iets enorm leuks. De blijdschap en plezier die de kinderen de gehele dag zullen hebben is iets om nooit te vergeten. Want was is er nu mooier dan de lach van een kind? Bij het organiseren van een kinderfeestje Noord-Holland zijn er diverse steden. Jullie keuze is gevallen op Alkmaar of de omgeving. Maar waar gaat jullie voorkeur naar uit? Kiezen jullie bijvoorbeeld voor het strand en de duinen voor een kinderfeestje Castricum? Lekker uitwaaien, vlieger maken en testen en/of bijvoorbeeld andere leuke strand games? Er zijn veel mogelijkheden. Maar ook de overige steden zijn een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Purmerend of een kinderfeestje Hoorn? Bezoek bijvoorbeeld de havens die Hoorn rijk is. Een kinderfeestje Bergen is ook een prima optie waarbij je het Zeeaqarium kunt bezoeken en zo de kinderen een onvergetelijke dag kunt bezoeken. Of je nu een kinderfeestje Den Helder, Castricum, Bergen, Hoor of Purmerend wilt gaan organiseren, we wensen jullie enorm veel plezier toe en een onvergetelijke dag tijdens jullie kinderfeestje Alkmaar of omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar