Kinderfeestje Alkmaar

ook voor Castricum, Bergen, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Alkmaar

Heb je binnenkort iets te vieren in de vorm van een kinderfeestje Alkmaar? Is jullie jarige job weer een jaartje ouder? En is het tijd om dit groots te vieren? Kies dan voor een kinderfeestje Alkmaar vol spektakel en bijzondere herinneringen. Want dat is toch het doel van elk kinderfeestje? Een bijzondere dag neerzetten waar nog lang over nagesproken zal worden? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een basis inspiratie voor een onvergetelijke dag! Of je nu een creatief kinderfeestje wil organiseren, een sportief uitje om de kids even goed moe te maken of juist een uitje met een thema. De opties zijn eindeloos en daarmee inspireren we je graag. Heel veel plezier toegewenst met jullie kinderfeestje in Alkmaar of omgeving.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Archery tag kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Archery tag kinderfeestje Alkmaar

Archery tag is een fantastische mix tussen paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Met speciale LARP pijlen ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes! Deze pijlen komen wel aan maar leveren geen blauwe plekken op. Voordat je de strijd aangaat starten jullie met een schietoefening op targets. Na oefenen is het tijd om de teams te verdelen en de strijd aan te gaan. Er zijn veel verschillende varianten van spellen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard speel je ook een paar hele bekende. Bijvoorbeeld net zolang doorgaan tot er nog maar 1 winnaar over is. Ben jij klaar voor een spannend archery tag kinderfeestje Alkmaar? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Voetbal themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Alkmaar

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest Alkmaar tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ranger Kevin kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Alkmaar

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Bubbelvoetbal kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Bubbelvoetbal kinderfeestje Alkmaar

Bubbel voetbal is het populairste kinderpartijtje van dit moment! 1,5 uur lang rollen, botsen en bubbelbal spelletjes doen in de bumperballen! Voor kinderfeestjes zijn er speciale kinder bumperballen! Dit is daarom al mogelijk vanaf 7 jaar. Eerst lekker bubbelballen en daarna even oefenen voor een heuse koprol estafette in de bubbelballen. Bubbelfeestjes zijn op iedere locatie naar keuze te boeken. Ook in het parkje in de buurt. Wij komen naar u toe! Schuilt er een nieuwe bubbelvoetbal Messi of Cristiano Ronaldo in je? Laat al je talenten de vrije loop tijdens dit bijzondere maar vooral ook leuke kinderfeestje bubbelvoetbal Alkmaar. Alvast enorm veel plezier toegewenst met dit originele kinderfeestje.

Tip: veel kids combineren het feestje samen met een vriendje als het wat prijzig is!

Lasergame kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Alkmaar

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Alkmaar? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Disco themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Alkmaar

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest Alkmaar gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Alkmaar
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Alkmaar

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Ridder themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Alkmaar

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Alkmaar

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje in Alkmaar een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Alkmaar

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist Alkmaar stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Alkmaar

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest Alkmaar met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Alkmaar

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Alkmaar leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Alkmaar heeft veel te bieden

Alkmaar is een stad gelegen in Noord-Holland. Deze stad staat vooral bekend om zijn kaas, de kaasmarkt en ook voetbalclub AZ. Maar ook de omgeving van Alkmaar is werkelijk prachtig. Er zijn zoveel leuke plaatsen in de omgeving die een prima uitvalsbasis zouden kunnen zijn voor een kinderfeestje omgeving Alkmaar. Maar Alkmaar is zoals gezegd een bijzondere stad. De kaasstad heeft meer dan 300.000 inwoners een flink aantal en de vraag naar kinderfeestjes Alkmaar is dan ook niet vreemd. Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt. Deze historische activiteit is een ware trekpleister voor zoveel toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. Maar hoe ga je een kinderfeestje Alkmaar organiseren in deze bijzondere stad? Een kinderfeestje die nog lang zal heugen bij alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige job. Misschien heeft de kleine man of vrouw wel veel vriendjes van school, sport of van andere hobby’s. Wie mag er wel en wie mag er niet komen op deze bijzondere dag? Als organisator van een kinderfeest Alkmaar is de invulling van een bijzondere dag niet zomaar gedaan. Misschien heeft jullie jarige job wel bepaalde voorkeuren? Bezoek bijvoorbeeld het AZ stadion, de kaasmarkt of 1 van de leuke andere mogelijkheden die er zijn in Alkmaar. Waar jullie keuze ook naar uit gaat, we wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Alkmaar. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Alkmaar of teambuilding Alkmaar.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING ALKMAAR

Kinderfeestje omgeving Alkmaar (Castricum, Bergen, Den Helder, Purmerend en Hoorn) Ook de omgeving van Alkmaar heeft enorm veel te bieden wanneer het gaat om kinderfeestjes. Met onder andere Bergen, Purmerend, Hoorn, Den Helder en Castricum in de omgeving is het een stad met veel mogelijkheden. Eem kinderfeestje organiseren is iets enorm leuks. De blijdschap en plezier die de kinderen de gehele dag zullen hebben is iets om nooit te vergeten. Want was is er nu mooier dan de lach van een kind? Bij het organiseren van een kinderfeestje Noord-Holland zijn er diverse steden. Jullie keuze is gevallen op Alkmaar of de omgeving. Maar waar gaat jullie voorkeur naar uit? Kiezen jullie bijvoorbeeld voor het strand en de duinen voor een kinderfeestje Castricum? Lekker uitwaaien, vlieger maken en testen en/of bijvoorbeeld andere leuke strand games? Er zijn veel mogelijkheden. Maar ook de overige steden zijn een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Purmerend of een kinderfeestje Hoorn? Bezoek bijvoorbeeld de havens die Hoorn rijk is. Een kinderfeestje Bergen is ook een prima optie waarbij je het Zeeaqarium kunt bezoeken en zo de kinderen een onvergetelijke dag kunt bezoeken. Of je nu een kinderfeestje Den Helder, Castricum, Bergen, Hoor of Purmerend wilt gaan organiseren, we wensen jullie enorm veel plezier toe en een onvergetelijke dag tijdens jullie kinderfeestje Alkmaar of omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar