Kinderfeestje Nijmegen

Ook voor de omgeving van Wijchen, Groesbeek, en Zevenaar.

Kinderfeestje Nijmegen

Staat er binnenkort een kinderfeestje Nijmegen op het programma? Of een kinderfeestje omgeving Nijmegen? Op deze pagina voorzien we jullie graag van meer informatie bij het vinden van een perfect kinderfeestje Nijmegen. Het organiseren daarvan is natuurlijk een bijzondere gelegenheid. Je wilt een onvergetelijk kinderfeestje neer zetten waar de jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen napraten. Laat je inspireren door het creatieve, actieve, sportieve of unieke aanbod waarmee we je inspireren in Nijmegen en omgeving. We wensen jullie alvast enorm veel succes bij de organisatie en veel plezier.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Klimpark kinderfeestje omgeving Nijmegen

Ben jij dol op klimmen en klauteren? Kan een kinderfeestje niet spannend genoeg wat jou betreft? Kies dan voor dit spannende klimpark kinderfeestje. Tijdens dit kinderfeestje vol adrenaline staan leuke en uitdagende klimroutes centraal. Maak een spannende val van 10 meter hoog of geniet van 1 van de andere coole attracties. Tijdens dit klimpark kinderfeestje mag je laten zien hoeveel spanning je aan kunt. Het zal een dag worden waar natuurlijk de veiligheid voorop staat! Naast dit zal het een kinderfeestje worden vol spanning, avontuur, actie en uiteraard veel plezier. Lijkt je dit leuk? Vraag snel onderstaand meer informatie aan!

Kinderfeestje parfum maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Nijmegen

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Zilveren ring maken kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zilveren ring maken kinderfeestje Nijmegen

Heb je binnenkort een kinderfeestje en wil je een bijzonder kinderfeestje organiseren? Een feestje waarbij de jarige samen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes al hun creativiteit kwijt kunnen? Kies dan voor dit kinderfeestje zilveren ring maken. Bij het kinderfeestje ga je stap voor stap werken aan een prachtig en uniek sieraad met je eigen kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld door je eigen naam (of die van iemand anders) in de ring te graveren. Tijdens dit kinderfeestje staat creativiteit, plezier en je eigen ring centraal. Je gaat sowieso naar huis met een mooie herinnering. Veel plezier toegewenst.

Paintball kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Nijmegen

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Lipdub maken kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Nijmegen

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Ibiza armbandjes maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken Nijmegen

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Kinderfeestje zeep maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Nijmegen

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Lasergame kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Ewijk

omgeving Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuk, actief en origineel kinderfeestje? Hou jij er wel van om een beetje spanning toe te voegen aan deze leuke dag? Je wilt immers een dag die niet snel vergeten zal worden voor de jarige organiseren. Tijdens dit lasergame kinderfeestje in Ewijk gaan jullie de strijd met elkaar aan. Dit gaat een dag worden vol actie, de vele unieke missies, spannende speelvelden en onbeperkt kogels. Ga in teams de strijd aan met elkaar en kies voor een goede tactiek om je tegenstander te verrassen. Dit gaat een dag vol spanning en plezier worden! Lijkt je dit een perfect kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan!

Themakisten feestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Nijmegen

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Nijmegen? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Nijmegen. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Glowgolf/midgetgolf Nijmegen
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Nijmegen

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Nijmegen eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Nijmegen? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Nijmegen
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Nijmegen

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Nijmegen de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Nijmegen kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Nijmegen. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Nijmegen.

Kinderboerderij Nijmegen
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Nijmegen

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Nijmegen op de kinderboerderij in Nijmegen? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Nijmegen op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Nijmegen heeft veel te bieden

De oudste stad van Nederland vierde in 2005 haar 2000-jarig bestaan. Een stad met een rijke historie. Gelukkig zijn er voldoende overblijfselen die ons herinneren aan de rijke historie. Dat het gezellig is in Nijmegen weten we inmiddels. Jaarlijks, op de derde dinsdag van juli, gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start. De vierdaagse valt samen met de vierdaagse feesten. Een week lang feest in de gehele stad. Op diverse podia treden bekende en minder bekende artiesten op en op dinsdagavond wordt er een groots vuurwerk ontstoken. Voor een bezoekje aan het Holland Casino aan de Waalkade zijn jij en je vrienden misschien nog iets te jong maar de Waalkade is een prachtige startlocatie voor een kinderfeestje Nijmegen. Zo ligt, vlakbij de waalkade, aan het Keizer Karelplein het MuzieUm. Dit ervarings- en doemuseum staat garant voor veel plezier. Alle zintuigen worden geprikkeld. Hoe vet is het als jij kunt zeggen dat je er geweest bent? Het Triavium is een ander verhaal. Hier moeten jij een je vrienden en vriendinnen écht aan de bak. Tijdens dit kinderfeestje in Nijmegen wordt het lachen, gieren en brullen op het ijs. Schaatsen onder en gaaaaaaan. Wie is de snelste? Ben je een ontdekker? Dan moet je langsgaan bij het JuniorLab van Museum Het Valkhof. Hier onderzoek je eeuwenoude botten en scherven, vind je geheimzinnige tekeningen met een speciale lamp en bestudeer echte Romeinse munten met een loep. Of gewoon een lekkere picknick in één van de parken die Nijmegen rijk is. De middag is veel te kort! Zo zie je; Nijmegen heeft voor ieder kind en dus kinderfeestje iets leuks te beleven. Vier je kinderfeestje in Nijmegen en er zal nog lang over nagepraat worden. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Nijmegen. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Nijmegen of teambuilding Nijmegen.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING NIJMEGEN

Ben je op zoek naar een kinderfeestje omgeving Nijmegen omdat je de stad zelf liever even links laat liggen? Met Wijchen, Cuijck, Groesbeek en Zevenaar heeft de omgeving van Nijmegen ook voldoende te bieden voor een leuk kinderfeestje. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Wijchen wanneer je dol bent op Romeinen en de geschiedenis. Wijchen ligt op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Ga je voor een kinderfeestje Cuijk dan kies je ook voor historie. Bezoek dan ook zeker even museum Ceuclum (dit is de historische naam van Cuijk). Kies je voor Seventer (Zevenaar) dan kies je voor een bijzonder leuke plaats voor een kinderfeestje Zevenaar. Bezoek bijvoorbeeld 1 van de oudste molens van Nederland. Je ziet wel dat ook de omgeving van Nijmegen voldoende te bieden heeft. We wensen je alvast enorm veel plezier met jullie kinderfeestje Nijmegen of kinderfeestje omgeving Nijmegen.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar