Kinderfeestje Nijmegen

Ook voor de omgeving van Wijchen, Groesbeek, en Zevenaar.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Nijmegen

Staat er binnenkort een kinderfeestje Nijmegen op het programma? Of een kinderfeestje omgeving Nijmegen? Op deze pagina voorzien we jullie graag van meer informatie bij het vinden van een perfect kinderfeestje Nijmegen. Het organiseren daarvan is natuurlijk een bijzondere gelegenheid. Je wilt een onvergetelijk kinderfeestje neer zetten waar de jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen napraten. Laat je inspireren door het creatieve, actieve, sportieve of unieke aanbod waarmee we je inspireren in Nijmegen en omgeving. We wensen jullie alvast enorm veel succes bij de organisatie en veel plezier.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Klimpark kinderfeestje omgeving Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Klimpark kinderfeestje omgeving Nijmegen

Ben jij dol op klimmen en klauteren? Kan een kinderfeestje niet spannend genoeg wat jou betreft? Kies dan voor dit spannende klimpark kinderfeestje. Tijdens dit kinderfeestje vol adrenaline staan leuke en uitdagende klimroutes centraal. Maak een spannende val van 10 meter hoog of geniet van 1 van de andere coole attracties. Tijdens dit klimpark kinderfeestje mag je laten zien hoeveel spanning je aan kunt. Het zal een dag worden waar natuurlijk de veiligheid voorop staat! Naast dit zal het een kinderfeestje worden vol spanning, avontuur, actie en uiteraard veel plezier. Lijkt je dit leuk? Vraag snel onderstaand meer informatie aan!

Prinsessen themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Nijmegen

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest in Nijmegen. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Nijmegen

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje parfum maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje parfum maken Nijmegen

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? En ben je hierbij op zoek naar een kinderfeestje waar iedereen het nog lang over zal hebben? Kies dan voor een kinderfeestje parfum maken. Tijdens dit kinderfeestje ga je op in de wondere wereld van parfum. Het zal dus echt een beauty kinderfeestje worden vol met creativiteit. Leer de verschillende geuren onderscheiden en plaats ze bij de bijbehorende plaatjes. Na het maken van je eigen parfum ga je met een blij gevoel naar huis. En dat is niet het enige want ook mag je de eigen gemaakte parfum mee naar huis nemen. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan!

Graffiti kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Nijmegen

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje Nijmegen. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje.

Disco themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Nijmegen

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest Nijmegen gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paintball kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Nijmegen

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Piraten themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Nijmegen

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Nijmegen leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ibiza armbandjes maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Ibiza armbandjes maken Nijmegen

Ben jij een echte creatieveling en dol op het maken van de meest uiteenlopende dingen? Kies dan voor een creatief kinderfeestje in de vorm van Ibiza armbandjes maken. Het eiland Ibiza staat bekend om de leuke feesten, de prachtige natuur, uitgerekte stranden en rust. Dit komt ook terug in de mooie creaties die je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gaat maken. Zo loop je de rest van de zomer rond met je eigen creatie om je arm. Niemand zal precies hetzelfde armbandje hebben. Zo loop jij de hele zomer rond met een hip eigen gemaakte armbandje. Cool toch?! Vraag snel meer informatie aan.

Kinderfeestje zeep maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Kinderfeestje zeep maken Nijmegen

Ben je dol op creativiteit en ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren? Kies dan voor dit leuke en vooral originele kinderfeestje zeep maken. Tijdens dit kinderfeestje krijg je een uitleg over hoe zeep precies gemaakt kan worden. Vervolgens gaat iedereen aan de slag en gaat de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes 3 verschillende soorten zeep maken. Ben jij een echte kenner? Geef je eigen gemaakte zeepje een bijzondere vorm, een unieke eigen geur en natuurlijk een bijzondere kleur. Misschien maak je wel de nieuwste trend op zeep gebied! Vraag snel meer informatie aan over dit creatieve kinderfeestje.

Ridder themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Nijmegen

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Nijmegen

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Nijmegen bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Nijmegen

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest Nijmegen gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Nijmegen heeft veel te bieden

De oudste stad van Nederland vierde in 2005 haar 2000-jarig bestaan. Een stad met een rijke historie. Gelukkig zijn er voldoende overblijfselen die ons herinneren aan de rijke historie. Dat het gezellig is in Nijmegen weten we inmiddels. Jaarlijks, op de derde dinsdag van juli, gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start. De vierdaagse valt samen met de vierdaagse feesten. Een week lang feest in de gehele stad. Op diverse podia treden bekende en minder bekende artiesten op en op dinsdagavond wordt er een groots vuurwerk ontstoken. Voor een bezoekje aan het Holland Casino aan de Waalkade zijn jij en je vrienden misschien nog iets te jong maar de Waalkade is een prachtige startlocatie voor een kinderfeestje Nijmegen. Zo ligt, vlakbij de waalkade, aan het Keizer Karelplein het MuzieUm. Dit ervarings- en doemuseum staat garant voor veel plezier. Alle zintuigen worden geprikkeld. Hoe vet is het als jij kunt zeggen dat je er geweest bent? Het Triavium is een ander verhaal. Hier moeten jij een je vrienden en vriendinnen écht aan de bak. Tijdens dit kinderfeestje in Nijmegen wordt het lachen, gieren en brullen op het ijs. Schaatsen onder en gaaaaaaan. Wie is de snelste? Ben je een ontdekker? Dan moet je langsgaan bij het JuniorLab van Museum Het Valkhof. Hier onderzoek je eeuwenoude botten en scherven, vind je geheimzinnige tekeningen met een speciale lamp en bestudeer echte Romeinse munten met een loep. Of gewoon een lekkere picknick in één van de parken die Nijmegen rijk is. De middag is veel te kort! Zo zie je; Nijmegen heeft voor ieder kind en dus kinderfeestje iets leuks te beleven. Vier je kinderfeestje in Nijmegen en er zal nog lang over nagepraat worden. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Nijmegen. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Nijmegen of teambuilding Nijmegen.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING NIJMEGEN

Ben je op zoek naar een kinderfeestje omgeving Nijmegen omdat je de stad zelf liever even links laat liggen? Met Wijchen, Cuijck, Groesbeek en Zevenaar heeft de omgeving van Nijmegen ook voldoende te bieden voor een leuk kinderfeestje. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Wijchen wanneer je dol bent op Romeinen en de geschiedenis. Wijchen ligt op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Ga je voor een kinderfeestje Cuijk dan kies je ook voor historie. Bezoek dan ook zeker even museum Ceuclum (dit is de historische naam van Cuijk). Kies je voor Seventer (Zevenaar) dan kies je voor een bijzonder leuke plaats voor een kinderfeestje Zevenaar. Bezoek bijvoorbeeld 1 van de oudste molens van Nederland. Je ziet wel dat ook de omgeving van Nijmegen voldoende te bieden heeft. We wensen je alvast enorm veel plezier met jullie kinderfeestje Nijmegen of kinderfeestje omgeving Nijmegen.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar