Kinderfeestje Nijmegen

Ook voor de omgeving van Wijchen, Groesbeek, en Zevenaar.

Kinderfeestje Nijmegen

Staat er binnenkort een kinderfeestje Nijmegen op het programma? Of een kinderfeestje omgeving Nijmegen? Op deze pagina voorzien we jullie graag van meer informatie bij het vinden van een perfect kinderfeestje Nijmegen. Het organiseren daarvan is natuurlijk een bijzondere gelegenheid. Je wilt een onvergetelijk kinderfeestje neer zetten waar de jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen napraten. Laat je inspireren door het creatieve, actieve, sportieve of unieke aanbod waarmee we je inspireren in Nijmegen en omgeving. We wensen jullie alvast enorm veel succes bij de organisatie en veel plezier.

Lasergame kinderfeestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Nijmegen

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Nijmegen? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Nijmegen

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Nijmegen? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Nijmegen. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Nijmegen

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Nijmegen zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Nijmegen? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Nijmegen
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Nijmegen

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Nijmegen eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Nijmegen? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Nijmegen

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Nijmegen opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Nijmegen kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Nijmegen
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Nijmegen

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Nijmegen de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Nijmegen kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Nijmegen. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Nijmegen.

Kinderboerderij Nijmegen
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Nijmegen

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Nijmegen op de kinderboerderij in Nijmegen? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Nijmegen op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Nijmegen
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Nijmegen

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Nijmegen. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Nijmegen heeft veel te bieden

De oudste stad van Nederland vierde in 2005 haar 2000-jarig bestaan. Een stad met een rijke historie. Gelukkig zijn er voldoende overblijfselen die ons herinneren aan de rijke historie. Dat het gezellig is in Nijmegen weten we inmiddels. Jaarlijks, op de derde dinsdag van juli, gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start. De vierdaagse valt samen met de vierdaagse feesten. Een week lang feest in de gehele stad. Op diverse podia treden bekende en minder bekende artiesten op en op dinsdagavond wordt er een groots vuurwerk ontstoken. Voor een bezoekje aan het Holland Casino aan de Waalkade zijn jij en je vrienden misschien nog iets te jong maar de Waalkade is een prachtige startlocatie voor een kinderfeestje Nijmegen. Zo ligt, vlakbij de waalkade, aan het Keizer Karelplein het MuzieUm. Dit ervarings- en doemuseum staat garant voor veel plezier. Alle zintuigen worden geprikkeld. Hoe vet is het als jij kunt zeggen dat je er geweest bent? Het Triavium is een ander verhaal. Hier moeten jij een je vrienden en vriendinnen écht aan de bak. Tijdens dit kinderfeestje in Nijmegen wordt het lachen, gieren en brullen op het ijs. Schaatsen onder en gaaaaaaan. Wie is de snelste? Ben je een ontdekker? Dan moet je langsgaan bij het JuniorLab van Museum Het Valkhof. Hier onderzoek je eeuwenoude botten en scherven, vind je geheimzinnige tekeningen met een speciale lamp en bestudeer echte Romeinse munten met een loep. Of gewoon een lekkere picknick in één van de parken die Nijmegen rijk is. De middag is veel te kort! Zo zie je; Nijmegen heeft voor ieder kind en dus kinderfeestje iets leuks te beleven. Vier je kinderfeestje in Nijmegen en er zal nog lang over nagepraat worden. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Nijmegen. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Nijmegen of teambuilding Nijmegen.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING NIJMEGEN

Ben je op zoek naar een kinderfeestje omgeving Nijmegen omdat je de stad zelf liever even links laat liggen? Met Wijchen, Cuijck, Groesbeek en Zevenaar heeft de omgeving van Nijmegen ook voldoende te bieden voor een leuk kinderfeestje. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Wijchen wanneer je dol bent op Romeinen en de geschiedenis. Wijchen ligt op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Ga je voor een kinderfeestje Cuijk dan kies je ook voor historie. Bezoek dan ook zeker even museum Ceuclum (dit is de historische naam van Cuijk). Kies je voor Seventer (Zevenaar) dan kies je voor een bijzonder leuke plaats voor een kinderfeestje Zevenaar. Bezoek bijvoorbeeld 1 van de oudste molens van Nederland. Je ziet wel dat ook de omgeving van Nijmegen voldoende te bieden heeft. We wensen je alvast enorm veel plezier met jullie kinderfeestje Nijmegen of kinderfeestje omgeving Nijmegen.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar