Kinderfeestje Noord-Holland

ook voor omgeving Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder.

Kinderfeestje Noord-Holland

Kinderfeestjes zijn er in alle soorten en maten, en dus ook in Noord-Holland! Noord-Holland behoort deels tot de Randstad, wat betekent dat er veel leuke activiteiten voor een kinderfeestje te vinden zijn tussen de drukte van Amsterdam en zijn omgeving. Ben je op zoek naar een kinderfeestje Noord-Holland voor meisjes, of is de jarige job een jongen en wilt hij met al zijn vrienden op avontuur? Eigenlijk maakt deze vraag niet zoveel uit, want we hebben voor ieder kind wel een leuk kinderfeestje Noord-Holland in petto. Het aanbod is namelijk uitgebreid, want zoals je weet; zoveel mensen, zoveel wensen!

Selecteer een stad in de buurt

Kinderfeestje Amsterdam
Kinderfeestje Alkmaar
Kinderfeestje Haarlem

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lipdub maken kinderfeestje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Amsterdam

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Ranger Kevin kinderfeestje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Noord-Holland

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Noord-Holland

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Glowgolf/midgetgolf Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Noord-Holland

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Noord-Holland eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Noord-Holland? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Manege Noord-Holland kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Noord-Holland kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Noord-Holland. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Noord-Holland.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Noord-Holland

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Noord-Holland de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Springkussenverhuur Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Noord-Holland

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Noord-Holland opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Noord-Holland kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Lasergame kinderfeestje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Noord-Holland

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Noord-Holland? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Kinderfeestje bowlen Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Noord-Holland

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Noord-Holland zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Noord-Holland? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Themakisten feestje Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Noord-Holland

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Noord-Holland? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Noord-Holland. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderboerderij Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Noord-Holland

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Noord-Holland op de kinderboerderij in Noord-Holland? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Noord-Holland op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Noord-Holland

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Noord-Holland. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Noord-Holland heeft veel te bieden

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderfeestje Noord-Holland op een leuke kinderboerderij. Over het algemeen vinden de kinderen het super leuk om eindelijk eens met de dieren te mogen spelen waar ze vaak al over hebben gelezen in de boeken. Voor de oudere kinderen onder ons heb je bijvoorbeeld nog leuke spannende activiteiten als klimmen, bowlen, karten, lasergamen ga zo maar door! Let op, hier geldt wel vaak een minimum leeftijd. Let hier goed op wanneer je besluit een leuk kinderfeestje Noord-Holland te boeken. Zoals je weet is Noord-Holland een grote en populaire provincie in Nederland, het is de thuishaven van onze hoofdstad. Dit is ook zeker een tip voor je kinderfeestje Noord-Holland, aangezien onze hoofdstad toch wel een plek is waar ieder kind een keer geweest moet zijn. Zo heeft Amsterdam vele leuke musea en aparte activiteiten die je zeker niet in iedere stad of provincie kan terugvinden. Het is niet voor niets onze hoofdstad! Ben jij er al uit waar je het kinderfeestje Noord-Holland laat plaatsvinden? De provincie Noord-Holland heeft in ieder geval veel voor je in petto, dus verwacht een kinderfeestje vol plezier, avontuur, lekker eten en veel gelach! Wat wil je nog meer voor je jarige zoon of dochter?

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE NOORD-HOLLAND

Noord-Holland is een prachtige omgeving waar je zeker veel leuke activiteiten kan vinden. De provincie Noord-Holland maakt gedeeltelijk deel uit van de Randstad van Nederland; een druk gebied waar veel mensen dagelijks naartoe reizen voor hun werk of gewoon, omdat ze ervan genieten om zich tussen de mensen te bevinden. Wanneer je je kinderfeestje in Noord-Holland en omgeving houdt, verwacht dan ook zeker een drukke dag! Amsterdam is bijvoorbeeld een aanrader voor je kinderfeestje Noord-Holland, maar mocht je liever de omgeving verkennen en de provincie verlaten, zijn steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht ook zeker aanraders. Tevens zijn al deze steden goed te bereiken tijdens je kinderfeestje Noord-Holland, een erg groot voordeel als je het ons vraagt! Tevens is Utrecht het middelpunt van ons kikkerlandje, wat deze stad toch even een speciaal gevoel geeft. Ben jij er al uit of je tijdens je kinderfeestje in de provincie Noord-Holland blijft of liever erop uit trekt om de omgeving te ontdekken? Waar je keuze ook op gaat vallen, wij helpen je graag in het organiseren van het leukste kinderfeestje Noord-Holland wat je ooit gaat houden! Wanneer het kinderfeestje Noord-Holland goed is bevallen, hopen wij je natuurlijk volgend jaar ook terug te zien. Veel plezier gewenst tijdens deze leuke dag!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar