Kinderfeestje Apeldoorn

ook voor omgeving Epe, Deventer, Zutphen, Harderwijk en Nijkerk.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Apeldoorn

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar een kinderfeestje Apeldoorn? Trek er samen met alle kinderen op uit en heb een onvergetelijke dag. Apeldoorn is een interessante stad om te bezoeken; zijn geschiedenis gaat al terug naar de achtste eeuw! Dat wordt een kinderfeestje Apeldoorn vol interessante feitjes en activiteiten dus. Wanneer je tijdens het kinderfeestje Apeldoorn dus dieper in de geschiedenis van de stad wilt duiken, is het aan te raden om een van de vele musea te bezoeken of Paleis het Loo, wat de regio Apeldoorn al in de zeventiende eeuw aan ons koningshuis verbond. Benieuwd hoe je deze bijzondere stad kunt koppelen aan een bijzonder kinderfeestje? Laat je inspireren door de mogelijkheden. Van een creatief, actief, sportief tot uniek kinderfeestje. We wensen je alvast veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Paarden themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Apeldoorn

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Graffiti kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti kinderfeestje Apeldoorn

Ben jij een ware artiest? Laat het zien tijdens een graffiti kinderfeestje. Tijdens deze leuke activiteit ga je onder begeleiding van een ervaren graffiti spuiter aan de slag. Je maakt een bord van 1 meter en 22 cm bij 61 cm. We nemen alles voor je mee zoals spuitbussen, schetsmaterialen, ezels, handschoentjes en borden, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. In 1,5 tot 2 uur krijg je een korte uitleg en maak je een ontwerp. Daarna neemt de begeleider je mee in hoe je precies je eigen graffiti kunt maken. Hierna is het tijd om los te gaan en je eigen creatie te maken met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ben je helemaal tevreden? Laat dan de begeleider je kunstwerk nog even checken en eventueel nog een finishing touch geven d.m.v. lijnen en een glimmertje. Wil je de workshop graag bij je thuis organiseren? Geen probleem! Het enige wat er nodig is, is een (buiten) ruimte van 8 x 6 meter. De ondergrond zal netjes worden afgedekt met een groot zeil. Liever op locatie? Kom naar 1 van de 80 graffiti plekken in Nederland. Vraag snel meer informatie aan over dit graffiti kinderfeestje Apeldoorn.

Hiphop dance kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Hiphop dance kinderfeestje Apeldoorn

Tijdens de workshop hiphop dance in Apeldoorn leer je moves die men kent uit videoclips. De bewegingen bij hiphop dance gaan vloeiend of juist heel strak. Bij de stijl Hip-hop zoeken we naar een flow in je dans. Je kunt er voor kiezen om meer vrouwelijk te dansen of meer de stoerdere kant op gaan. Jong of oud maakt niet uit, het kan allemaal met hiphop! Na een warming-up leer je een aantal basisbewegingen. Dansen is vaak spannend, dus wordt er stapje voor stapje gewerkt aan nieuwe moves. Afhankelijk van het niveau wordt de choreografie uitgebouwd met ingewikkeldere bewegingen. Het is de bedoeling dat je wordt uitgedaagd en gaat dansen als nooit te voren! Het is een heerlijke uitlaat klep om je even helemaal te laten gaan. Durf jij het aan?

Prinsessen themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Apeldoorn

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje in Apeldoorn zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Lasergame kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€18,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Apeldoorn

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Apeldoorn? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Freerunning kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freerunning kinderfeestje Apeldoorn

Freerunning staat in teken van vrijheid en creativiteit. Als mens wil je graag ondanks je leeftijd blijven spelen. Daarom zie je dat freerunning voor veel mensen een uitlaatklep is geworden. Tijdens deze workshop leer je de basis van de sprongen en flips. Stap voor stap werken we toe naar diverse sprongen en stunts die je daarna steeds beter zonder begeleiding kunt gaan doen. We bouwen een parkour en daar ga je zelf een run bouwen. En wordt gewerkt met onderdelen zoals flow, creativiteit en moeilijkheidsgraad. Het is een spannende sport met veel uitdaging. Kan jij al een salto maken of nog niet, hier kun je dit allemaal leren onder begeleiding van een echte pro! Verleg jouw grens en spring er overheen!

Ridder themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Apeldoorn

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Apeldoorn

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Apeldoorn leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Apeldoorn

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest Apeldoorn tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Apeldoorn

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes in Apeldoorn of omgeving met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje bowlen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Apeldoorn

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Apeldoorn zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Apeldoorn? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Buikdans kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Buikdans kinderfeestje Apeldoorn

Ben jij altijd helemaal betoverd als je een prinses uit duizend en een nacht voorbij ziet komen? Wil jij graag dansen als Shakira? Samen met je vriendinnetjes stap je in de wereld van het buikdansen en ga je een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet. Tijdens dit buikdans kinderfeestje leer jij namelijk alle belangrijkste bewegingen om jezelf ook even een prinses te voelen. Onder leiding van een prachtig verklede buikdanslerares leren jullie alle basisbewegingen. Na afloop komt er nog een demonstratie, zal er een mooie foto worden gemaakt, is er tijd voor een drankje en krijgen jullie natuurlijk een heus buikdans certificaat mee naar huis als prachtig aandenken. Lijkt dit buikdans kinderfeestje Apeldoorn je nou onvergetelijk? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een werkelijk magisch kinderfeestje tegemoet.

Zomers dans kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Zomers dans kinderfeestje Apeldoorn

Ben jij dol op dansen? En bij voorkeur op leuke opzwepende en zomerse muziek? Sta jij letterlijk nooit stil wanneer je muziek hoort? Neem dan al je beste vriendjes en/of vriendinnetjes mee voor dit zomers dans kinderfeestje! Tijdens een workshop zal de zeer ervaren lerares jullie alle belangrijkste pasjes leren voor een super stoere zomerse dans. Nadat de pasjes onder de knie zijn is het tijd om er 1 mooi geheel van te maken tot een gave choreografie. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes zullen werkelijk geen moment stil staan tijdens dit gave dans kinderfeestje Apeldoorn. Ben jij al helemaal enthousiast en hoor je nu al de muziek waarop je wilt dansen? Vraag dan onderstaand snel meer informatie aan en laat je verrassen door een onvergetelijk dans kinderfeestje.

Modellen kinderfeestje Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Modellen kinderfeestje Apeldoorn

Ben jij dol op de mooiste kleding, sieraden en make-up? Voel jij je helemaal op je gemak op de catwalk met de juiste muziek? Komt in een fotoshoot al het beste in jou naar boven? Beleef dan tijdens een topmodel kinderfeestje een werkelijk magische dag samen met je vriendinnetjes. Nadat alle kinderen zijn omgetoverd tot een model is het tijd om alle fijne kneepjes van een model te leren. Hoe loop je als een model en hoe poseer je voor die ene mooie foto? Tijdens deze dag zal alles er bijzonder en vooral super stijlvol uitzien. En uiteindelijk mag jij met een eigen certificaat jezelf voor even model noemen! Ben jij klaar om tijdens dit modellen kinderfeestje Apeldoorn in het leven van een model te stappen? Vraag dan via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan en laat je verrassen.

Nijmegen heeft veel te bieden

Er zijn genoeg leuke activiteiten te vinden in Apeldoorn en omgeving. Zo heb je bijvoorbeeld In Harderwijk het Dolfinarium, mocht je het niet erg vinden om je kinderfeestje te houden net buiten Apeldoorn zelf. Zin in spanning en avontuur? Dichtbij Apeldoorn vind je de Veluwe, dé ideale plek voor een grote speurtocht, spannende gps-tocht waar je onderweg verschillende uitdagingen tegen komt of voor leuke spelletjes zoals verstoppertje. Zie je dit wel zitten? Dan is Apeldoorn zonder twijfel de stad waar je moet zijn voor het kinderfeestje. Apeldoorn biedt kinderen ook vele leuke kinderfeestjes met een thema. Zo is er een pannenkoeken of cupcake verjaardag voor de echte zoetekauwen onder ons en is er zelfs een kookworkshop te regelen voor alle kinderen! Zo maken ze bij de workshop zelf al het lekkers, wat ze daarna aan het einde van het kinderfeestje Apeldoorn zelf mogen oppeuzelen. Super leuk toch? De conclusie is dat er dus voor ieder type kinderfeestje wel een leuke activiteit te vinden is. Waar wacht je dus nog op? Kijk een snel rond tussen het aanbod kinderfeestjes op deze pagina. Wie weet staat het kinderfeestje Apeldoorn van je dromen er zo tussen… We wensen je heel veel succes! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Apeldoorn. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Apeldoorn of teambuilding Apeldoorn.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING APELDOORN

Apeldoorn bevind zich in de provincie Gelderland, wat gelijk staat aan een plek vol historie en cultuur. Genoeg activiteiten dus waarmee je je kinderfeestje Apeldoorn een onvergetelijke dag maakt. Wat voor activiteit je tijdens je kinderfeestje Apeldoorn ook gaat doen, stiekem zal je toch wat van de geschiedenis van de stad proeven. Sinds de oprichting van de stad in de 8ste eeuw, is namelijk niet alleen de lokale bevolking verliefd geworden op de stad, maar ook Willem III Van Oranje. Hij verkoos Apeldoorn als de ideale plaats voor zijn buitenverblijf (‘t Loo). Is de grote stad van Apeldoorn niet helemaal je ding en zoek je het liever wat kleiner? Kijk dan eens verder, op steenworp afstand van Apeldoorn liggen namelijk veel meer mooie (kleinere) plaatsjes die prima kunnen dienen als uitvalsbasis voor je kinderfeestje. Zo heb je op korte afstand van de stad genoeg activiteiten voor in kinderfeestje in Epe, Deventer, Zutphen of Harderwijk. Zo is Harderwijk de thuishaven van het Dolfinarium en is Deventer de plaats waar je een super leuk speelgoedmuseum kan vinden. Weet jij al wat het wordt? Laat dit ons en onze partner dan weten en vraag meteen een offerte aan. Ook wanneer je nog twijfelt en graag wat meer informatie wilt, is dit ook mogelijk. Wij hopen in ieder geval dat jij en je zoontje of dochtertje veel plezier gaat hebben op zijn kinderfeestje Apeldoorn, tot volgend jaar!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar