Kinderfeestje Amsterdam

ook voor Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen.

Kinderfeestje Amsterdam

Hebben jullie binnenkort een kinderfeestje Amsterdam op het programma staan? Een dag voor jullie jarige job die nog lang nabesproken gaat worden? We helpen je op deze pagina graag op weg met het inspireren en voorzien in leuke kinderfeest Amsterdam ideeën. Wanneer je voor Amsterdam kiest, kies je niet zomaar voor een stad. Dit is uiteraard de hoofdstad van ons land en een plaats waar je je geen moment zult vervelen. Onze hoofdstad is niet alleen populair bij buitenlandse toeristen. Ook wij Nederlanders zijn dol op deze stad die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bruist van het leven. Laat je snel inspireren door de mogelijkheden in deze leuke hoofdstad. Ga voor een creatief, actief of juist sportief kinderfeestje. We wensen je bij voorbaat heel veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lipdub maken kinderfeestje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Amsterdam

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Lasergame kinderfeestje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Amsterdam

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Amsterdam? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Ranger Kevin kinderfeestje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Amsterdam

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Amsterdam

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Themakisten feestje Amsterdam
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Amsterdam

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Amsterdam? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Amsterdam. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Amsterdam
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Amsterdam

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Amsterdam zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Amsterdam? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Amsterdam
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Amsterdam

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Amsterdam eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Amsterdam? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Amsterdam

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Amsterdam opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Amsterdam kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Amsterdam
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Amsterdam

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Amsterdam de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Amsterdam kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Amsterdam kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Amsterdam. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Amsterdam.

Kinderboerderij Amsterdam
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Amsterdam

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Amsterdam op de kinderboerderij in Amsterdam? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Amsterdam op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Amsterdam
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Amsterdam

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Amsterdam. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Amsterdam heeft veel te bieden

De grachten, de markten, de Dam; zomaar een paar plekken waar je óók als inwoner van Nederland geweest moet zijn. Jij wilt toch ook geweest zijn op de plek waar de inhuldiging van onze koning Willem Alexander en onze koningin Maxima heeft plaatsgevonden? Een stukje geschiedenis wordt op de Dam geschreven en jij kunt erover meepraten. Zoveel leuke dingen maar wat moet je nu doen met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je kinderfeestje Amsterdam? Schiphol, het Aviodome of een balletje trappen op het veld van Ajax in de ArEna? Een ding is zeker; het moet een kinderpartijtje worden waar nog lang over nagepraat zal worden! In één klap kun jij de populairste van de klas zijn. Of moet jouw kinderfeestje een wat serieuzer karakter hebben? Ook dan ben je in Amsterdam op de juiste plek. Een rondleiding door het Anne Frank Huis of een bezoek aan het Rijksmuseum. Je moet er geweest zijn! Ben je toch meer het creatieve type dan kun jij je helemaal uitleven op een stuk klei of speksteen. Boetseer of beeldhouw een blijvende herinnering aan een geweldig verjaardagsfeestje Amsterdam. En natuurlijk wordt ieder kinderfeestje afgesloten met frites, poffertjes, pannenkoeken of pizza!  Ook daarvoor ben je in Amsterdam op de juiste plek. Maar liefst 180 nationaliteiten hebben Amsterdam als thuishaven dus er is vast wel een wereldkeuken die heeft wat jij zó lekker vindt. We wensen je alvast een enorm leuk kinderfeestje Amsterdam toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Amsterdam. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Amsterdam of teambuilding Amsterdam.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING AMSTERDAM

Met een kinderfeestje Amsterdam op het programma en een verjaardag voor de boeg stijgt de spanning rustig naar een hoogtepunt bij de jarige job. Amsterdam is daarbij ook overweldigend. Logisch dat je wellicht ook in de omgeving van Amsterdam rondkijkt voor een leuk kinderfeestje. Met Aalsmeer, Zaandstad, Huizen en Amstelveen heeft de omgeving ook voldoende mogelijkheden om een onvergetelijk feestje te maken. Misschien ken je Aalsmeer ook wel beter van de bloemenveiling. Een leuke plaats om te koppelen aan jullie kinderfeestje Aalsmeer? Of kies je voor Zaanstad? Deze bijzondere stad heeft volgens geruchten de allereerste Albert Heijn van Nederland in de plaats zitten. Leuk om alle boodschappen te doen voor jullie kinderfeestje Zaandstad in deze eerste AH? Maar Huizen ligt ook in de buurt van Amsterdam en heeft voor een kinderfeestje Huizen een leuke connectie met het vissersverleden. Breng dus zeker een bezoekje aan de haven. Ben je op zoek naar een kinderfeestje Amstelveen? Of misschien wel een kinderfeestje Uithoorn? Deze twee plaatsen staan ook in de omgeving bekend en bieden voldoende opties voor een leuk kinderfeestje. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we wensen jullie een enorm leuke dag toe en een onvergetelijk kinderfeestje omgeving Amsterdam.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar