Kinderfeestje Breda

ook voor Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Zevenbergen of Etten-Leur.

Kinderfeestje Breda

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor je kinderfeestje Breda? Dan heb je geluk; wij hebben een uitgebreid aanbod kinderfeestjes in Breda en omgeving voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een kinderfeestje Breda voor de echte kleintjes? Kinderboerderij Wolfslaar vind je ieder dier wat op een echte Oudhollandse boerderij ook rondloopt; van schapen tot geiten en van konijnen tot kippen. Een erg leuke activiteit wanneer je de kinderen kennis wilt laten maken met alle boerderijdieren die ze kennen uit de prentenboeken. Combineer alle leuke aspecten van Breda met je kinderfeestje in Breda. Of je nu gaat voor een sportief, actief of juist creatief kinderfeest. We willen je graag inspireren en wensen je bij voorbaat al veel plezier toe!

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Glowgolf/midgetgolf kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf kinderfeestje Breda

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Breda eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Breda? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Kinderfeestje bowlen Breda
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Breda

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Breda zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Breda? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Breda

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Breda. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Breda
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Breda

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Breda de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest Breda.

Kinderboerderij kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij kinderfeestje Breda

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Breda op de kinderboerderij in Breda? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Breda op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Lasergame kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Breda

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Breda? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Manege Breda kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Breda kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Breda. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Breda.

Ranger Kevin kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Breda

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Breda
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Breda

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Ridder themakist kinderfeest Breda
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Breda

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Breda
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Breda

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest in Breda.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Breda
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Breda

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Breda bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Breda heeft veel te bieden

Wanneer een kinderboerderij niet spannend genoeg is voor de jarige tijdens zijn of haar kinderfeestje Breda, hebben wij een wat spannendere tip voor je. Wat dacht je van 16.000 m2 aan urenlang speelplezier op een te gekke locatie voor je kinderfeestje Breda? De overdekte Kunstijsbaan van Breda biedt vertier voor iedereen; kinderen van alle leeftijden vermaken zich tijdens een partijtje schaatsen op 10 themapleinen. We hebben je een aantal leuke activiteiten geboden ter inspiratie, maar mochten alle bovenstaande tips toch niet helemaal zijn wat je zoekt, bekijk dan ons huidige aanbod kinderfeestjes Breda op deze pagina. Breda is namelijk de ideale stad als het aankomt op leuke kinderfeestjes voor jong en oud; altijd gezellig, gastvrije mensen en genoeg activiteiten voor jong en oud. Na afloop van het kinderfeestje barsten de kinderen vaak van de honger. En wat is er dan lekker als… Pannenkoeken! De Rithse Hoeve is het bekendste pannenkoekenhuis van Breda en tevens de gezelligste. Zo heeft het restaurant speciale kinderpannenkoeken en biedt het zelfs een compleet pannenkoek kinderfeestje aan. Ideaal voor na het kinderfeestje Breda, maar ook als plek om een gehele dag te spenderen. Je leest het al; er is genoeg keuze in Breda. Maar 1 ding is zeker; waar de keuze ook op gaat vallen, het wordt een kinderfeestje om niet te vergeten. Tot snel in de gezelligste provincie van Nederland! Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Breda. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Breda of teambuilding Breda.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE BREDA EN OMGEVING

Breda is 1 van de grootste steden in het gezellige Brabant. De stad stikt van de gezellige cafeetjes en Bourgondische restaurants, allen gevestigd aan de Grote Markt van de stad. De Grote Markt van Breda is het echte centrum van de stad en is dé place-to-be wanneer je op zoek bent naar een gezellige middag vol plezier. Geen wonder dat het geven van een kinderfeestje Breda zo populair is; in Breda vind je namelijk alles wat je op zo’n middag zou wensen. Desondanks Breda een populaire uitvalsbasis is voor vele kinderfeestjes, is de omgeving van de stad ook niet mis. Kom bijvoorbeeld eens naar Roosendaal; een stad gelegen in West-Brabant dat nog geen tachtigduizend inwoners telt. Zo kent Roosendaal veel verschillende activiteiten die perfect zijn voor je kinderfeestje omgeving Breda. Zo zijn er vele spannende outdoor activiteiten te vinden, leuke kookworkshops en thema kinderfeestjes… Zo gek als je kan bedenken, je vind het het in Roosendaal! Zoals je begrijpt staat Brabant bol van de leuke activiteiten voor de kleintjes. We snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen al dit leuks! Wanneer je wat hulp nodig hebt met het kiezen van je kinderfeestje Breda, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar