Kinderfeestje Haarlem

ook voor Heemskerk, Zandvoort, Heemstede, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk en Velsen.

Kinderfeestje Haarlem

Een kinderfeestje Haarlem of omgeving is even het gevoel van een mini vakantie. Ook tijdens een kinderfeestje. Haarlem is namelijk prachtig. Is het bijna tijd voor de verjaardag van jullie jarige job? Ben je op zoek naar een kinderfeestje Haarlem? Een divers aanbod zodat jullie een leuk en uitdagend programma kunnen opstellen voor een leuke groep kids? We helpen jullie graag op weg bij het vinden van een divers aanbod aan kinderfeestjes in Haarlem. Ook de omgeving van Haarlem heeft voldoende aanbod voor het opzetten van een reeks activiteiten voor kinderen in deze leuke stad. We wensen jullie alvast enorm veel plezier toe tijdens deze magische dag. Kies voor een actief, creatief of juist sportief kinderfeestje en ga voor een onvergetelijke dag.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Lasergame kinderfeestje Haarlem
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Haarlem

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Haarlem? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Haarlem
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Haarlem

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Haarlem? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Haarlem. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Haarlem
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Haarlem

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Haarlem zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Haarlem? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Haarlem
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Haarlem

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Haarlem eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Haarlem? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Haarlem

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Haarlem opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Haarlem kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Haarlem
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Haarlem

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Haarlem de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Haarlem kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Haarlem kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Haarlem. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Haarlem.

Kinderboerderij Haarlem
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Haarlem

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Haarlem op de kinderboerderij in Haarlem? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Haarlem op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Haarlem
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Haarlem

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Haarlem. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Ranger Kevin kinderfeestje Haarlem
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Haarlem

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Piraat Chappie kinderfeestje Haarlem
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Haarlem

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Haarlem heeft veel te bieden

Haarlem heeft zoals eerder gezegd enorm veel te bieden. De stad hoort bij de 15 grootste steden qua aantallen inwoners. Het is dan ook niet vreemd dat het aanbod voor een kinderfeestje Haarlem divers en uitdagend is. Met veel leuke plekjes door de hele stad, mooie monumenten, terrasjes en winkels bruist Haarlem. Het is een stad waar je echt wilt zijn. Zo is dit ook van toepassing voor een kinderfeestje Haarlem. De pleintjes, straatjes, parken en prachtige omgeving geeft een enorme boost aan jullie kinderfeestje. Weten jullie al een beetje welke richting jullie op willen met jullie kinderfeestje? De uitnodigingen zijn misschien nog niet uit de deur maar het plannen van deze bijzondere dag gaat nog veel leuk werk opleveren. Wie mogen er allemaal komen, wat gaan jullie doen, hoe gaan jullie vervoeren en natuurlijk als erg belangrijke vraag: wat gaan jullie aan het einde van de dag eten? Gaan het frietjes worden, pannenkoeken of misschien wel iets anders? Waar jullie keuze ook op gaat vallen het zal een mooie afsluiter worden voor een geslaagd kinderfeestje Haarlem. De stad Haarlem is ook een stad waar veel toeristen op af komen, studenten wonen en studeren en jullie zelf waarschijnlijk ook weleens hebben genoten van de leuke grachtjes en winkels. We wensen jullie bij voorbaat enorm veel plezier toe en een onvergetelijk kinderfeestje in Haarlem of omgeving. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Haarlem. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Haarlem of teambuilding Haarlem.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING HAARLEM

Ondanks dat Haarlem een enorm leuke stad is en zoveel bijzondere mogelijkheden heeft is de omgeving ook het overwegen waard. Wanneer je een kinderfeestje in de omgeving van Haarlem zoekt zijn er ontzettend veel mogelijkheden in verschillende hoeken. Op steenworp afstand kun je bijvoorbeeld het strand vinden. Maar aan de andere kant is er ook veel uitgestrekte natuur waar je lekker in los kunt gaan. Pas je dan wel op dat je de loslopende hertjes niet laat schrikken. Kies je voor een kinderfeestje Zandvoort of kinderfeestje Bloemendaal dan kies je voor bijzondere kustplaatsen in ons land. In de zomer zijn deze plaatsen enorm druk en kun je er veel strandtenten vinden. In de winter geniet je lekker van de frisse lucht en een goede strandwandeling. Strand en kinderfeestjes gaan het hele jaar eigenlijk ook echt goed samen. Maak samen een vlieger op Bloemendaal of maak een eigen zeskamp op Zandvoort. Lekker uitwaaien en een frisse neus halen terwijl de kinderen helemaal los kunnen gaan. Maar ook Heemstede en Haarlemmerhout hebben met de natuur veel moois te bieden. Ga zoals eerder gezegd op hertenjacht en maak er een mooie foto van. Blijven jullie wel stil en op afstand zodat de herten niet schrikken? Ook in de omgeving van Haarlem wensen we jullie alvast een enorm fijn kinderfeestje Haarlem of omgeving toe.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar