Kinderfeestje Drenthe

ook voor de regio Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.

Kinderfeestje Drenthe

Zoek je activiteiten voor je kinderfeestje Drenthe? Drenthe is een prachtige provincie en in bezit van vele mooie bezienswaardigheden en monumenten. Zo zijn er in deze provincie tientallen hunebedden te vinden, 52 om precies te zijn! Super speciaal en nergens anders in Nederland te vinden, dus zeker een bezoekje waard. Tijdens je kinderfeestje Drenthe is het bekijken van de hunebedden dus een echt hoogtepuntje en tevens erg leerzaam. Daarnaast bestaat de provincie uit mooie brinkdorpen met eeuwenoude kerken, machtige havezaten en mooie boerderijen. Leuk om te bekijken, maar tevens erg leuk om als plattegrond te gebruiken voor diverse speurtochten, waar de kinderen met een echt kompas op zoek moeten naar de schat!

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Kinderboerderij Drenthe
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Drenthe

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Drenthe op de kinderboerderij in Drenthe? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Drenthe op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Drenthe
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Drenthe

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Drenthe de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Glowgolf/midgetgolf Drenthe
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Drenthe

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Drenthe eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Drenthe? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Manege Drenthe kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Drenthe kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Drenthe. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Drenthe.

Themakisten feestje Drenthe
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Drenthe

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Drenthe? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Drenthe. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Drenthe
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Drenthe

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Drenthe zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Drenthe? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Pannenkoekenhuis Drenthe
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Drenthe

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Drenthe. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Springkussenverhuur Drenthe
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Drenthe

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Drenthe opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Drenthe kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Lasergame kinderfeestje Drenthe
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Drenthe

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Drenthe? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Paintball kinderfeestje Drenthe
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Assen

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Drenthe heeft veel te bieden

Nemen jij, de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes liever een kijkje in het dierenrijk? Dierenpark Emmen is in 1935 opgericht en sindsdien een begrip in Nederland, aangezien de dierentuin is opgedeeld in verschillende werelddelen met de daarbij behorende dieren. Spannend om de wilde dieren eens van dichtbij te bekijken. Wanneer je een cultureel uitstapje wilt voor je kinderfeestje in Drenthe, kom dan eens naar het nationale park van Drenthe, prima vertoeven hier! Daag de jarige uit om het op te nemen tegen zijn vriendjes en vriendinnetjes en organiseer leuke spelletjes in de natuur. Zoals je begrijpt uit zijn rijke geschiedeis is Drenthe dus een van de oudste provincies van Nederland. Genoeg reden dus om je kinderfeestje in Drenthe te houden! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Voel je vrij om vrijblijvend informatie aan te vragen wanneer je er nog niet helemaal uit bent. Welk kinderfeestje Drenthe je ook kiest, we weten zeker dat de jarige de dag van zijn leven gaat beleven! Ga na het kinderfeestje nog even gezellig met alle kinderen eten om de dag compleet te maken, ze zullen nog lang over deze dag napraten op het speelplein!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE DRENTHE

De provincie Drenthe bezit een oud landschap wat een schat aan leuke bezienswaardigheden bevat! Zo zijn er natuurlijk de hunebedden, maar ook mooie natuurparken en oude stadscentra met op iedere hoek van de straat wel iets interessants! Een top locatie in Drenthe is toch wel de stad Assen; ideaal voor de autoliefhebber, maar ook wanneer je graag het centrum in duikt om lekker te shoppen. Assen is de plek van de TT Assen, het circuit waar jaarlijks de snelste motorraces van ons land worden gehouden. De eerste werd zelfs al gereden in 1925! Wellicht leuk om een bezoekje aan het circuit te brengen tijdens je kinderfeestje Drenthe? Of komt de jarige liever riddertje spelen bij het leukste en tevens enigste kasteel van de provincie Drenthe? Kasteel Coevorden werd omstreeks 1024 gebouwd als burg voor ambtenaren, maar in 1522 verbouwd voor andere gelegenheden. Drenthe is dus een veelzijdige provincie waar cultuur, recreatie en geschiedenis hand in hand gaan. Bekijk nu snel het aanbod kinderfeestjes in Drenthe op deze pagina. Er zit vast wel iets leuks voor de jarige bij. En zo niet, hopen we je toch de juiste inspiratie geboden te hebben. Veel plezier tijdens de verjaardag in Drenthe en omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar