Kinderfeestje Drenthe

ook voor de regio Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Drenthe

Zoek je activiteiten voor je kinderfeestje Drenthe? Drenthe is een prachtige provincie en in bezit van vele mooie bezienswaardigheden en monumenten. Zo zijn er in deze provincie tientallen hunebedden te vinden, 52 om precies te zijn! Super speciaal en nergens anders in Nederland te vinden, dus zeker een bezoekje waard. Tijdens je kinderfeestje Drenthe is het bekijken van de hunebedden dus een echt hoogtepuntje en tevens erg leerzaam. Daarnaast bestaat de provincie uit mooie brinkdorpen met eeuwenoude kerken, machtige havezaten en mooie boerderijen. Leuk om te bekijken, maar tevens erg leuk om als plattegrond te gebruiken voor diverse speurtochten, waar de kinderen met een echt kompas op zoek moeten naar de schat!

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Disco themakist kinderfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Drenthe

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje Drenthe met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Drenthe

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Bij meer dan 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Drenthe

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Drenthe leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Drenthe
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Drenthe

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest in Drenthe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Drenthe heeft veel te bieden

Nemen jij, de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes liever een kijkje in het dierenrijk? Dierenpark Emmen is in 1935 opgericht en sindsdien een begrip in Nederland, aangezien de dierentuin is opgedeeld in verschillende werelddelen met de daarbij behorende dieren. Spannend om de wilde dieren eens van dichtbij te bekijken. Wanneer je een cultureel uitstapje wilt voor je kinderfeestje in Drenthe, kom dan eens naar het nationale park van Drenthe, prima vertoeven hier! Daag de jarige uit om het op te nemen tegen zijn vriendjes en vriendinnetjes en organiseer leuke spelletjes in de natuur. Zoals je begrijpt uit zijn rijke geschiedeis is Drenthe dus een van de oudste provincies van Nederland. Genoeg reden dus om je kinderfeestje in Drenthe te houden! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Voel je vrij om vrijblijvend informatie aan te vragen wanneer je er nog niet helemaal uit bent. Welk kinderfeestje Drenthe je ook kiest, we weten zeker dat de jarige de dag van zijn leven gaat beleven! Ga na het kinderfeestje nog even gezellig met alle kinderen eten om de dag compleet te maken, ze zullen nog lang over deze dag napraten op het speelplein!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE DRENTHE

De provincie Drenthe bezit een oud landschap wat een schat aan leuke bezienswaardigheden bevat! Zo zijn er natuurlijk de hunebedden, maar ook mooie natuurparken en oude stadscentra met op iedere hoek van de straat wel iets interessants! Een top locatie in Drenthe is toch wel de stad Assen; ideaal voor de autoliefhebber, maar ook wanneer je graag het centrum in duikt om lekker te shoppen. Assen is de plek van de TT Assen, het circuit waar jaarlijks de snelste motorraces van ons land worden gehouden. De eerste werd zelfs al gereden in 1925! Wellicht leuk om een bezoekje aan het circuit te brengen tijdens je kinderfeestje Drenthe? Of komt de jarige liever riddertje spelen bij het leukste en tevens enigste kasteel van de provincie Drenthe? Kasteel Coevorden werd omstreeks 1024 gebouwd als burg voor ambtenaren, maar in 1522 verbouwd voor andere gelegenheden. Drenthe is dus een veelzijdige provincie waar cultuur, recreatie en geschiedenis hand in hand gaan. Bekijk nu snel het aanbod kinderfeestjes in Drenthe op deze pagina. Er zit vast wel iets leuks voor de jarige bij. En zo niet, hopen we je toch de juiste inspiratie geboden te hebben. Veel plezier tijdens de verjaardag in Drenthe en omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar