Kinderfeestje Limburg

van Noord-Limburg tot Zuid-Limburg

Kinderfeestje Limburg

Op zoek naar een kinderfeestje Limburg? Welkom in de provincie Limburg. Een van de gezelligste provincies van Nederland en tevens eentje waar iedereen in is voor een kinderfeestje. Dit is te merken aan de vele leuke activiteiten in de provincie en tevens aan de uitgebreide carnavalsviering dat in de tweede maand van het jaar plaatsvind. In Limburg zijn de dus wel wat gekkigheid gewend! Zo ook bij bijvoorbeeld een kinderfeestje Maastricht. Dit maakt het dé ideale plaats voor je kinderfeestje Limburg. En er is genoeg te doen voor de kleintjes onder ons. Laat je daarom verrassen door de verschillende mogelijkheden die deze site beschikbaar heeft. We hopen je te inspireren met leuke optie voor een werkelijk onvergetelijk kinderfeestje! Wij wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Bikepark kinderfeestje Maastricht

Al eens een kinderfeestje in een bikepark gehad? Lekker in de buitenlucht leren stunten met een mountainbike op een echte pumptrack? Reis dan nu naar Maastricht! Bij ons leer je heel snel de Basic Skills met een clinic en leuke fietsspellen, zoals rijden over een balansbalk, een rondje stoelendans en leren rijden over obstakels. Spannend, avontuurlijk en leerzaam voor beginners maar ook voor de gevorderde jonge mountainbikers. We kunnen de groep eventueel opdelen als dit nodig is en zorgen voor een aangepast programma. Niks moet alles mag is onze motto. Leeftijd vanaf 6 jaar tot 15 jaar. De huur van de mountainbikes, helmen en beschermers zijn inbegrepen. Onze ervaren instructeurs hebben allen een VOG en werken graag met kinderen. De ouders zijn vrij om zelf drank ed mee te nemen.

Pannenkoekenhuis Limburg
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Limburg

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Limburg. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Kinderboerderij Limburg
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Limburg

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Limburg op de kinderboerderij in Limburg? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Limburg op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Kinderfeestje bowlen Limburg
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Limburg

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Limburg zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Limburg? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Themakisten feestje Limburg
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Limburg

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Limburg? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Limburg. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Limburg
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Limburg

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Limburg de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Springkussenverhuur Limburg
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Limburg

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Limburg opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Limburg kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Glowgolf/midgetgolf Limburg
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Limburg

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Limburg eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Limburg? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Manege Limburg kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Limburg kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Limburg. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Limburg.

Lasergame kinderfeestje Limburg
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Limburg

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Limburg? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Kinderfeestje boulderen Limburg
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Kinderfeestje boulderen Limburg (Maastricht)

Vind je het leuk om overal bovenop te klimmen en heb je nog nooit geboulderd? Kom eens langs in Maastricht en probeer het! Voor boulderen heb je geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. We klimmen op wanden tot wel 4,2 meter en hebben routes in allerlei kleuren. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders om te ontdekken. We hebben zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken. Kies daarom ook eens voor een origineel en vooral onvergetelijke kinderfeestje boulderen in Maastricht. Let op: dit kinderfeestje is te boeken op woensdag of zaterdag. De minimum leeftijd van het kinderfeestje boulderen ligt op 8 jaar.

Limburg heeft veel te bieden

Limburg kent een aantal factoren die de provincie zo bijzonder maakt. Het bezit vele mooie natuurmonumenten en heeft als enige provincie in Nederland een heuvellandschap. Ideaal voor een kabouter kinderfeestje Limburg waar de jarige met zijn vriendjes en vriendinnetjes op pad gaat en waar bij iedere paddenstoel wel wat leuks te doen is. Of wat dacht je van een spannende survivaltocht met een echt kompas. Na dit kinderfeestje in Limburg ken jij de provincie op je duimpje! In Limburg zijn naast de vele kinderfeestjes ook genoeg interessante dingen te bezichtigen, waar de kleintjes ook tevens iets van zullen leren. Duik bijvoorbeeld eens met zijn allen het gangenstelsel van de grotten van Valkenburg in, superspannend en avontuurlijk! Je kunt hier tevens terecht voor een lekker hapje en drankje om de dag mee af te sluiten. Een kijkje in het dierenrijk nemen? Dat kan bij Gaia ZOO, een prachtige dierentuin dat in 2011 is uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland. Als het aan ons ligt zeker een bezoekje waard. Zoals je merkt is er dus genoeg keuze voor je kinderfeestje Limburg, zoveel zelfs dat je er misschien niet meteen uit komt. Maar geen zorgen, neem de tijd. Ook voor vragen kan je bij ons terecht, we zullen er alles aan doen om je te helpen in je keuze voor het kinderfeestje Limburg. We hopen je snel te mogen ontvangen in het mooie Limburg!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE LIMBURG

Een prachtig landschap, gezellige mensen en een honderdtal aan leuke activiteiten voor jong en oud. Deze beschrijving past prima bij de zuidelijke provincie van ons Kikkerlandje. Voor een leuk kinderfeestje Limburg kan je hier dus zeker terecht! Wanneer je aan de inwoners van Nederland vraagt wat er nou zo kenmerkend is aan Limburg, zullen de mensen veelal dezelfde aspecten benoemen. Kenmerkend zijn het heuvelachtige landschap in het zuidelijke deel van Limburg; samen met de groene glooiingen met rustieke dorpjes bieden deze aspecten dit stukje Nederland een unieke uitstraling. Een tweede kenmerk typerend voor Limburg is zijn gezelligheid, het vele uitgaan en het lang tafelen. Dit zijn dan ook belangrijke elementen in het leven van een Limburger! Herken jij je in deze kenmerken? Dan is Limburg voor jou en je kinderfeestje Limburg de ideale uitvalsbasis. We hopen dan ook dat onze kinderfeest ideeën bij je in de smaak zullen vallen. Laat je ons even weten hoe het kinderfeestje Limburg is bevallen? We hopen dan ook dat we je tijdens de volgende verjaardag weer even goed van dienst kunnen zijn! We wensen de jarige een geweldig kinderfeestje toe met veel plezier en lekker, we weten zeker dag het een onvergetelijke dag gaat worden!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar