Kinderfeestje Limburg

van Noord-Limburg tot Zuid-Limburg

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Limburg

Op zoek naar een kinderfeestje Limburg? Welkom in de provincie Limburg. Een van de gezelligste provincies van Nederland en tevens eentje waar iedereen in is voor een kinderfeestje. Dit is te merken aan de vele leuke activiteiten in de provincie en tevens aan de uitgebreide carnavalsviering dat in de tweede maand van het jaar plaatsvind. In Limburg zijn de dus wel wat gekkigheid gewend! Zo ook bij bijvoorbeeld een kinderfeestje Maastricht. Dit maakt het dé ideale plaats voor je kinderfeestje Limburg. En er is genoeg te doen voor de kleintjes onder ons. Laat je daarom verrassen door de verschillende mogelijkheden die deze site beschikbaar heeft. We hopen je te inspireren met leuke optie voor een werkelijk onvergetelijk kinderfeestje! Wij wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Bikepark kinderfeestje Maastricht
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Bikepark kinderfeestje Maastricht

Al eens een kinderfeestje in een bikepark gehad? Lekker in de buitenlucht leren stunten met een mountainbike op een echte pumptrack? Reis dan nu naar Maastricht! Bij ons leer je heel snel de Basic Skills met een clinic en leuke fietsspellen, zoals rijden over een balansbalk, een rondje stoelendans en leren rijden over obstakels. Spannend, avontuurlijk en leerzaam voor beginners maar ook voor de gevorderde jonge mountainbikers. We kunnen de groep eventueel opdelen als dit nodig is en zorgen voor een aangepast programma. Niks moet alles mag is onze motto. Leeftijd vanaf 6 jaar tot 15 jaar. De huur van de mountainbikes, helmen en beschermers zijn inbegrepen. Onze ervaren instructeurs hebben allen een VOG en werken graag met kinderen. De ouders zijn vrij om zelf drank ed mee te nemen.

Ridder themakist kinderfeest
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Bij meer dan 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Voetbal themakist kinderfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Limburg

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Limburg bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Limburg

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Limburg

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje in Limburg een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Disco themakist kinderfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Limburg

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes Limburg met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Kinderfeestje boulderen Limburg
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Kinderfeestje boulderen Limburg (Maastricht)

Vind je het leuk om overal bovenop te klimmen en heb je nog nooit geboulderd? Kom eens langs in Maastricht en probeer het! Voor boulderen heb je geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. We klimmen op wanden tot wel 4,2 meter en hebben routes in allerlei kleuren. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders om te ontdekken. We hebben zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken. Kies daarom ook eens voor een origineel en vooral onvergetelijke kinderfeestje boulderen in Maastricht. Let op: dit kinderfeestje is te boeken op woensdag of zaterdag. De minimum leeftijd van het kinderfeestje boulderen ligt op 8 jaar.

Piraten themakist kinderfeest Limburg
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Limburg

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Limburg leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Creatief kunstwerk kinderfeestje Zuid-Limburg
incl. BTW vanaf
€10 p.p.

Creatief kunstwerk kinderfeestje Zuid-Limburg

Wil je een werkelijk uniek kinderfeestje Zuid-Limburg organiseren? Lekker creatief aan de slag gaan met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Kies dan voor dit creatieve kinderfeestje. In een heus schildersatelier gaat de groep aan de hand van een thema 2 uur lang werken aan een mooi werkstuk. Dit eindresultaat zal een schitterende herinnering worden aan dit bijzondere en creatieve kinderfeestje. Stap voor stap zal je creativiteit worden getest om zo een prachtig kunstwerk in elkaar te zetten. Tijdens het werken krijgen de kinderen een zelfgemaakte lekkernij en uiteraard wat te drinken om zo de creatieve dorst te lessen. Ben jij toe aan een onvergetelijk kinderfeestje? Kies dan voor deze originele optie. Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan.

Limburg heeft veel te bieden

Limburg kent een aantal factoren die de provincie zo bijzonder maakt. Het bezit vele mooie natuurmonumenten en heeft als enige provincie in Nederland een heuvellandschap. Ideaal voor een kabouter kinderfeestje Limburg waar de jarige met zijn vriendjes en vriendinnetjes op pad gaat en waar bij iedere paddenstoel wel wat leuks te doen is. Of wat dacht je van een spannende survivaltocht met een echt kompas. Na dit kinderfeestje in Limburg ken jij de provincie op je duimpje! In Limburg zijn naast de vele kinderfeestjes ook genoeg interessante dingen te bezichtigen, waar de kleintjes ook tevens iets van zullen leren. Duik bijvoorbeeld eens met zijn allen het gangenstelsel van de grotten van Valkenburg in, superspannend en avontuurlijk! Je kunt hier tevens terecht voor een lekker hapje en drankje om de dag mee af te sluiten. Een kijkje in het dierenrijk nemen? Dat kan bij Gaia ZOO, een prachtige dierentuin dat in 2011 is uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland. Als het aan ons ligt zeker een bezoekje waard. Zoals je merkt is er dus genoeg keuze voor je kinderfeestje Limburg, zoveel zelfs dat je er misschien niet meteen uit komt. Maar geen zorgen, neem de tijd. Ook voor vragen kan je bij ons terecht, we zullen er alles aan doen om je te helpen in je keuze voor het kinderfeestje Limburg. We hopen je snel te mogen ontvangen in het mooie Limburg!

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE LIMBURG

Een prachtig landschap, gezellige mensen en een honderdtal aan leuke activiteiten voor jong en oud. Deze beschrijving past prima bij de zuidelijke provincie van ons Kikkerlandje. Voor een leuk kinderfeestje Limburg kan je hier dus zeker terecht! Wanneer je aan de inwoners van Nederland vraagt wat er nou zo kenmerkend is aan Limburg, zullen de mensen veelal dezelfde aspecten benoemen. Kenmerkend zijn het heuvelachtige landschap in het zuidelijke deel van Limburg; samen met de groene glooiingen met rustieke dorpjes bieden deze aspecten dit stukje Nederland een unieke uitstraling. Een tweede kenmerk typerend voor Limburg is zijn gezelligheid, het vele uitgaan en het lang tafelen. Dit zijn dan ook belangrijke elementen in het leven van een Limburger! Herken jij je in deze kenmerken? Dan is Limburg voor jou en je kinderfeestje Limburg de ideale uitvalsbasis. We hopen dan ook dat onze kinderfeest ideeën bij je in de smaak zullen vallen. Laat je ons even weten hoe het kinderfeestje Limburg is bevallen? We hopen dan ook dat we je tijdens de volgende verjaardag weer even goed van dienst kunnen zijn! We wensen de jarige een geweldig kinderfeestje toe met veel plezier en lekker, we weten zeker dag het een onvergetelijke dag gaat worden!

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar