Kinderfeestje Delft

ook voor Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker en Berkel en Roderijs.

Kinderfeestje Delft

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Delft? Een bijzondere dag voor jullie jarige job en zijn of haar vriendjes en/of vriendinnetjes. Op deze pagina helpen we je graag op weg bij het vinden van een divers aanbod aan kinderfeestjes en activiteiten voor kinderen in Delft. Laat je verrassen door alle verschillende mogelijkheden die er beschikbaar zijn in deze leuke stad. Actief, sportief of juist enorm creatief, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kinderfeestje zal onvergetelijke worden. En kijk je over jaren de foto's nog eens terug dan zal dit toch wel de leukste herinnering blijven! We hopen dat ons aanbod je zal inspireren en wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Hair & fotoshoot kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€16,50 p.p.

Hair & fotoshoot kinderfeestje Delft

Kijk je maar al te graag naar de leukste vlog's en websites die gaan over mode? Wil jij graag eens flink in de schijnwerpers staan met je vriendinnen tijdens een kinderfeestje? Laat jezelf dan tijdens dit leuke kinderfeestje eens flink verrassen door een mooie fotoshoot. Tijdens het kinderfeestje Delft gaat een professionele haarstyling specialist jullie onder handen nemen. Na de eerste stap is je haar mooier dan ooit en ben je klaar voor de fotoshoot. Samen met je vriendinnen ga je op de foto en krijg je 2 afgedrukte foto's in een door jezelf versierd fotolijstje. Get ready and smile voor dit leukste fotoshoot feestje van Delft en omgeving.

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€8,50 p.p.

Prinses op bezoek tijdens je kinderfeestje Delft

bezoek van 1 uur

Heb je binnenkort een kinderfeestje Delft te vieren en heb je hulp nodig om dit tot een groot succes te maken? Kies dan voor een meet & greet met een prachtige prinses. Deze prinses komt speciaal voor de jarige en neemt alle tijd om samen te genieten van dit werkelijk magische moment. Tijdens dit prinsessen kinderfeestje komt de prinses een uur lang op visite. Ze heeft een cadeautje bij voor de jarige, vertelt een toverachtig verhaal en natuurlijk mag iedereen even op de foto met de prinses. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen een glitter tattoo. Wil je hulp bij het aansnijden van de taart? De prinses zal er een sprookjesachtige verjaardag van maken.

Airsoft kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Airsoft kinderfeestje Delft

vanaf 10 jaar

Tuurlijk durf jij het aan! Schieten op elkaar met airsoft bb's... Spannend en een beetje pijnlijk, maar door de adrenaline is binnen 10 seconden de pijn verdwenen en jij houdt er niets aan over! Organiseer de tofste airsoft party's voor onder de 18 jaar en voor de ouders die het niet kennen.. Dit is Nerf 2.0, samenwerken als een team om een missie te behalen. Het eerste uur met de airsoft replica van de Walther P99 en het tweede uur met de airsoft replica van de H&K G36C. Weg achter de playstation en nu in het echt tijgeren, schuilen, sliden, zweten en bewegen! Call of Duty in het echt! Prijzen zijn per persoon inclusief materiaal, onbeperkt munitie, begeleiding, schminken, limonade en iets te snoepen.

incl. BTW vanaf
€18,99 p.p.

Reptielen kinderfeestje Delft

tot 10 personen 94,95 per feestje

Ben jij op zoek naar een buitengewoon bijzonder kinderfeestje? Heb jij altijd al een slang op je kinderfeestje willen hebben? Zoek dan niet verder! Een zeer speciaal en uniek kinderfeestje voor thuis waar je kennis maakt met echte reptielen. Alle deelnemers kunnen de dieren vasthouden en aaien en je kan er mee op de foto.

Pofferparty kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€15,95 p.p.

Pofferparty kinderfeestje Delft

met glittertattoo en schmink (2 uur)

Wil jij tijdens dit kinderfeestje Delft eens goed uitpakken? Zijn de kids tijdens dit kinderfeestje waarschijnlijk dol op poffertjes? Kies dan voor een super smakelijk kinderfeestje met poffertjes, glitter tattoos en schmink. Dit kinderfeest zal onvergetelijk worden met zoveel opties. De verschillende professionals zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken tijdens dit feest. Tijdens dit 2 uur durende feestje geniet je van heerlijke poffertjes terwijl je net een prachtige schmink versiering hebt laten zetten op je gezicht. Lijkt dit een perfect oplossing? Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin speurtocht kinderfeestje Delft

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Nerf kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Nerf kinderfeestje Delft

1 uur lang

Tuurlijk heb jij de Nerf! Wie heeft er geen? Organiseer de tofste Nerf events van het moment in de mooiste en spannendste arena, waar de Nerf darts om je oren vliegen. Alles is inbegrepen voor het leukste kinderfeestje ooit.. uit te breiden met een kids ontvangst, een drankje, donut of muffin vooraf.. Achteraf power food in een kids menu met patat, snacks drankjes en sausjes! Hier ga je de rest van het jaar op school nog over praten.. Samen met jouw kameraden in de loopgraven, Fortnite in het echie...! Prijzen zijn per persoon inclusief materiaal, onbeperkt munitie, begeleiding, schminken, limonade en iets te snoepen.

Piraat Chappie kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Delft

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Themakisten feestje Delft
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Delft

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Delft? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Delft. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Delft
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Delft

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Delft zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Delft? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Delft heeft veel te bieden

Wanneer je kiest voor een kinderfeestje Delft kies je voor een leuke kinderactiviteit in een bijzondere stad. Deze stad heeft een flinke historie met veel monumenten. Maar ook heeft Delft een belangrijke rol in de geschiedenis van Nederland. Dit zul je waarschijnlijk nog wel in de geschiedenis lessen hebben gehad of misschien nog krijgen. Zorg dus dat je extra goed oplet! Ook staat Delft in de hele wereld bekend om het Delfts Blauw. De vele toeristen die de stad trekt zorgt ervoor dat Delft internationaal op de kaart zal blijven staan. Maar ook staat Delft bekend als studentenstad. En iedereen weet dat als een stad een studentenstad is dat dit zeker bijdraagt aan de sfeer in de stad. Misschien is een kinderfeestje Delft dus niet het enige wat je van de stad gaat zien en gaat jullie zoon en/of dochter uiteindelijk studeren in deze bijzondere stad. Bezoek tijdens een kinderfeestje in Delft ook eens het mooie stadhuis, de rest van het historische centrum of het Delfst Blauw museum. Zorgen jullie er wel voor dat al het mooie porselein heel blijft wanneer jullie met jullie vriendjes en vriendinnetjes een kijkje gaan nemen? Maar Delft heeft uiteraard ook nog zoveel meer te bieden. Speelparadijzen, sportparken en natuurlijk ook flink wat natuur. Wat het plan ook gaat worden met een kinderfeestje Delft we hopen dat jullie een bijzondere dag tegemoet zullen gaan en wensen jullie alvast een enorm inspiratievolle dag toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Delft. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Delft of teambuilding Delft.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DELFT

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Delft of juist in omgeving Delft? Op deze pagina helpen we je graag op weg. Met Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker en Berkel en Roderijs heeft Delft en omgeving enorm veel mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje in de omgeving van Delft. Rijswijk is bijvoorbeeld een stad waar je even in de voetstappen kan treden van de Romeinen die daar vroeger waren tijdens jullie kinderfeestje Rijswijk. Maar ben jij meer dol op de natuur en trek jij met je vriendjes en of vriendinnetjes de natuur in om boomhutten te bouwen, levend stratego te spelen of misschien wel te spoorzoeken? Dan is Rijswijk natuurlijk ook een prima optie. Met veel mooie natuurgebieden heeft Rijswijk een stevige vinger in de pap wanneer je graag met een kinderfeestje omgeving Delft de natuur in wilt gaan. Maar ook een kinderfeestje Hoek van Holland met een bezoekje aan de kust, Naaldwijk, Pijnacker, Berkel en Roderijs en de overige steden zouden prima in een leuke kinderdag passen. Waar jullie ook voor kiezen we helpen jullie graag op weg met leuke inspiratie en hopen dat er een onvergetelijke optie bij zit. We wensen jullie alvast enorm veel plezier tijdens een kinderfeestje Delft of omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar