Kinderfeestje Delft

ook voor Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker en Berkel en Roderijs.

Kinderfeestje Delft

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Delft? Een bijzondere dag voor jullie jarige job en zijn of haar vriendjes en/of vriendinnetjes. Op deze pagina helpen we je graag op weg bij het vinden van een divers aanbod aan kinderfeestjes en activiteiten voor kinderen in Delft. Laat je verrassen door alle verschillende mogelijkheden die er beschikbaar zijn in deze leuke stad. Actief, sportief of juist enorm creatief, de mogelijkheden zijn eindeloos. We hopen dat ons aanbod je zal inspireren en wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Lasergame kinderfeestje Delft
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergame kinderfeestje Delft

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Delft? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje.

Themakisten feestje Delft
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Themakisten feestje Delft

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Delft? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Delft. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Kinderfeestje bowlen Delft
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Delft

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Delft zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Delft? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Delft
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Delft

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Delft eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Delft? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Springkussenverhuur Delft
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur Delft

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Delft opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Delft kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Delft
incl. BTW vanaf
€11 p.p.

Indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal Delft

Ben jij dol op voetbal? Schuilt er een enorm talent in je of kun jij gewoon geen dag zonder bal? Dan is dit voetbal kinderfeestje Delft de beste optie voor je kinderfeestje. Laat zien dat jij een koele afmaker bent voor de goal, een enorm goede verdediger of juist de beste middenvelder van het hele stel. Ga als aanvoerder voorop in de strijd en help je team naar de overwinning tijdens dit indoor soccer, zaalvoetbal of bubbelbal kinderfeest.

Manege Delft kinderfeestje
incl. BTW vanaf
€12 p.p.

Manege Delft kinderfeestje

Ben je helemaal weg van paarden? Kun je geen genoeg krijgen van alles wat met paarden te maken heeft? Ga dan tijdens je kinderfeest naar een prachtige manege in Delft. Tijdens dit bijzondere kinderfeestje krijg je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een rondleiding op de manege. En misschien mag je zelfs wat met de paarden aan de slag als een echte verzorger. Ben jij klaar voor deze spannende dag? We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens een hopelijk onvergetelijk kinderfeestje in de manage Delft.

Kinderboerderij Delft
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij Delft

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Delft op de kinderboerderij in Delft? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Delft op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis Delft
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis Delft

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Delft. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Delft heeft veel te bieden

Wanneer je kiest voor een kinderfeestje Delft kies je voor een leuke kinderactiviteit in een bijzondere stad. Deze stad heeft een flinke historie met veel monumenten. Maar ook heeft Delft een belangrijke rol in de geschiedenis van Nederland. Dit zul je waarschijnlijk nog wel in de geschiedenis lessen hebben gehad of misschien nog krijgen. Zorg dus dat je extra goed oplet! Ook staat Delft in de hele wereld bekend om het Delfts Blauw. De vele toeristen die de stad trekt zorgt ervoor dat Delft internationaal op de kaart zal blijven staan. Maar ook staat Delft bekend als studentenstad. En iedereen weet dat als een stad een studentenstad is dat dit zeker bijdraagt aan de sfeer in de stad. Misschien is een kinderfeestje Delft dus niet het enige wat je van de stad gaat zien en gaat jullie zoon en/of dochter uiteindelijk studeren in deze bijzondere stad. Bezoek tijdens een kinderfeestje in Delft ook eens het mooie stadhuis, de rest van het historische centrum of het Delfst Blauw museum. Zorgen jullie er wel voor dat al het mooie porselein heel blijft wanneer jullie met jullie vriendjes en vriendinnetjes een kijkje gaan nemen? Maar Delft heeft uiteraard ook nog zoveel meer te bieden. Speelparadijzen, sportparken en natuurlijk ook flink wat natuur. Wat het plan ook gaat worden met een kinderfeestje Delft we hopen dat jullie een bijzondere dag tegemoet zullen gaan en wensen jullie alvast een enorm inspiratievolle dag toe. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Delft. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Delft of teambuilding Delft.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE OMGEVING DELFT

Ben je op zoek naar een kinderfeestje Delft of juist in omgeving Delft? Op deze pagina helpen we je graag op weg. Met Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker en Berkel en Roderijs heeft Delft en omgeving enorm veel mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje in de omgeving van Delft. Rijswijk is bijvoorbeeld een stad waar je even in de voetstappen kan treden van de Romeinen die daar vroeger waren tijdens jullie kinderfeestje Rijswijk. Maar ben jij meer dol op de natuur en trek jij met je vriendjes en of vriendinnetjes de natuur in om boomhutten te bouwen, levend stratego te spelen of misschien wel te spoorzoeken? Dan is Rijswijk natuurlijk ook een prima optie. Met veel mooie natuurgebieden heeft Rijswijk een stevige vinger in de pap wanneer je graag met een kinderfeestje omgeving Delft de natuur in wilt gaan. Maar ook een kinderfeestje Hoek van Holland met een bezoekje aan de kust, Naaldwijk, Pijnacker, Berkel en Roderijs en de overige steden zouden prima in een leuke kinderdag passen. Waar jullie ook voor kiezen we helpen jullie graag op weg met leuke inspiratie en hopen dat er een onvergetelijke optie bij zit. We wensen jullie alvast enorm veel plezier tijdens een kinderfeestje Delft of omgeving.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar