Kinderfeestje Eindhoven

ook voor Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Best, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre en Helmond.

Kinderfeestje Eindhoven

Heb je binnenkort een kinderfeestje Eindhoven op het programma? Een onvergetelijke dag met de jarige job en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes? Zijn jullie klaar voor een bijzondere dag in Eindhoven. Eindhoven De Gekste! Dat sowieso maar misschien ook wel de gezelligste? Dé ideale plaats voor het vieren van jouw verjaardagsfeestje in Eindhoven. Combineer alle leuke elementen van deze leuke lichtstad aan een kinderfeestje. Of je nu gaat voor een creatief, actief of juist sportief uitje, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Laat je meenemen qua inspiratie en maak er een geweldige dag van.

Je kinderfeest aanbod op deze pagina?

Paintball kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Eindhoven

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Eindhoven

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Lasergamen kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergamen kinderfeestje Eindhoven

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Eindhoven? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje Eindhoven.

Piraat Chappie kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Eindhoven

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Lipdub maken kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Lipdub maken kinderfeestje Eindhoven

Sta jij altijd te zingen onder de douche? Hou je ontzettend van dansen en is muziek niet weg te denken uit je leven? Kies dan voor een onvergetelijke lipdub videoclip voor je kinderfeestje. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes zijn jullie de hoofdrolspeler in jullie eigen lipdub. De jarige begint natuurlijk met het uitkiezen van zijn of haar favoriete liedje. Vervolgens gaan jullie op een leuke, gezellige, en vooral bijzondere manier jullie eigen lipdub opnemen. En het mooie aan deze dag is dat je een blijvende herinnering hebt aan deze bijzondere dag. Interesse gewekt? Vraag onderstaand snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Springkussenverhuur Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Springkussenverhuur voor je kinderfeestje Eindhoven

Vier jij binnenkort je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes? Ga je er thuis een spetterend feest van maken? We helpen je dan graag op weg met springkussenverhuur Eindhoven opties bij jou in de buurt. Zo kun jij een gaaf springkussen regelen om zo een onvergetelijk kinderfeestje neer te zetten. Wil jij een uitgebreide hindernissenbaan? Of juist een leuk en simpel springkussen omdat er nog zo ontzettend veel meer te doen is op je kinderfeestje? Vraag snel meer informatie aan zodat je een geschikt springkussen in Eindhoven kunt vinden en een onvergetelijk kinderfeestje tegemoet kunt zien. Veel plezier toegewenst!

Kinderfeestje bowlen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Kinderfeestje bowlen Eindhoven

Gooi jij makkelijk een strike of een spare? Weet jij totaal niet wat deze termen betekenen? Tijdens je kinderfeestje bowlen in Eindhoven zul je helemaal worden meegenomen in de wereld van bowlen. Met een bal die past bij je mik je zo goed mogelijk op de witte kegels. En gooi jij ze allemaal om dan scoor je dikke punten met een strike!!! Ben jij klaar voor een spannende strijd tijdens dit bowl kinderfeestje Eindhoven? En wie weet kun je na afloop jezelf wel de bowl kampioen van al je vriendjes noemen. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Glowgolf/midgetgolf Eindhoven
incl. BTW vanaf
€6,75 p.p.

Glowgolf/midgetgolf Eindhoven

Ben jij een golf talent? Heb jij je trillende armen onder controle bij een spannend potje midgetgolf? Dan kun je daar met glowgolf of midgetgolf Eindhoven eens goed gebruik van maken. Bij midgetgolf is het namelijk je doel om zo snel mogelijk de bal in de hole te krijgen. Maar zo makkelijk gaat dit niet! Met verschillende obstakels die steeds weer anders zijn zal het soms best lastig worden. En kies jij voor glowgolf Eindhoven? Dan doen we ook nog eens het licht uit en worden de obstakels uitgelicht zodat je echt je best moet gaan doen voor die hole in one! Veel plezier toegewenst.

Kinderboerderij kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€6 p.p.

Kinderboerderij kinderfeestje Eindhoven

Schuilt er een echte dierenvriend in je? Wil jij een origineel kinderfeestje Eindhoven op de kinderboerderij in Eindhoven? Vraag dan snel meer informatie aan. Wat is je favoriete dier? Dol op een prachtige pauw met prachtige veren? Met paarden, varkens, kippen, ezels en misschien zelfs ook wel konijnen is er enorm veel te vinden op een kinderboerderij. Vier daarom je boerderij kinderfeestje Eindhoven op een bijzondere manier. En misschien kun jij even in de schoenen stappen van de verzorgers en de dieren eten geven.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€7,50 p.p.

Pannenkoekenhuis kinderfeestje Eindhoven

Wat is je favoriete pannenkoek? Hou je van hartige pannenkoeken in de vorm van kaas of worst? Liever een heerlijke pannenkoek met aardbeien, stroop of suiker? Je mag je eigen creatie kiezen tijdens je kinderfeestje in een pannenkoekenhuis Eindhoven. Vaak zijn er bij een pannenkoekenhuis voldoende leuke dingen te doen dus het zal vast een onvergetelijk kinderfeestje worden. We willen je alvast enorm veel plezier toewensen. Eet smakelijk!

Verkleedkist kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€9 p.p.

Verkleedkist kinderfeestje Eindhoven

Vier jij je kinderfeestje dit jaar thuis in Eindhoven? En wil je een heus verkleedfeestje ervan maken? Kies dan voor dit super sfeervolle verkleedfeest Eindhoven. Na je aanvraag krijg je meer informatie over een themakist vol leuke kleding. Zo maak jij je kinderfeestje tot een onvergetelijk geheel waarbij jij en je vriendinnetjes de spannendste avonturen kunnen beleven. Van piraten tot aan prinsessen. Met deze verkleedkisten is ieder kinderfeest onvergetelijk! Vergeten jullie niet leuke foto’s te maken als aandenken?

Eindhoven heeft veel te bieden

Behalve dat het de thuishaven is van voetbalclub PSV, staat Eindhoven bekend om de vestigingen van Philips en Daf. Dé werkgevers voor Eindhoven en omstreken. Beiden hebben ook een heus eigen museum. De eerste gloeilampenfabriek van Philips herbergt nu een museum over Philips. Meer geïnteresseerd in auto’s? Dan kunnen jij en je vrienden jullie hart ophalen in het prachtige DAF Museum. Wist je dat Eindhoven ook een eigen vliegveld heeft? Eindhoven Airport is de naam hiervan. Eindhoven Airport is qua passagiersaantallen de grootste regionale luchthaven van Nederland. Behalve veel industrie is Eindhoven ook een studentenstad. Je vindt er o.a. De Design Acadamy; een wereldwijd bekend instituut welke zich richt op industriële vormgeving. De Technische Universiteit van Eindhoven is, op Wageningen na, de kleinste van het land. Misschien ga je dus later wel in Eindhoven studeren? Je kunt nu alvast kennis maken met deze stad door jouw verjaardagsfeestje in Eindhoven te vieren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het Ijssportcentrum. Een heus schaatsfestijn en de mogelijkheid om Ijsvoetbal te spelen. Of wat te denken van crossen op een echte BMX? Na een instructie van een ervaren BMX-er, gaan jij en je vrienden de half-pipe in om jullie kunsten te vertonen. Je ziet wel dat Eindhoven enorm veel te bieden heeft voor een onvergetelijk kinderfeestje Eindhoven. Wat je ook gaat doen we hopen dat je een onvergetelijke dag tegemoet gaat en de jarige er nog lang van na zal genieten. We wensen je bij deze al veel plezier toe met jullie kinderfeestje Eindhoven. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Eindhoven. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Eindhoven of teambuilding Eindhoven.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE EINDHOVEN EN OMGEVING

Op zoek naar een kinderfeestje Eindhoven of omgeving? Zoals je eerder kon lezen is Eindhoven een plaats die bruist op alle gebieden. Geïnteresseerd in de natuur? Dan ga je langs bij het Valkerij en roofdierenpark Falconcrest waar je als hulpvalkenier aan de slag gaat. Hoe vet is dat? Een havik die uit je hand eet? Iets te spannend? Ga dan naar het Van Abbemuseum. Hier kun je diverse kunstwerken bekijken en inspiratie opdoen voor je eigen meesterwerk! Misschien schuilt er wel een echte Picasso in jou. Kortom: Eindhoven de beste! De ideale plaats voor het vieren van jou kinderfeestje. Een geslaagd kinderfeestje in Eindhoven de Gekste! Maar ook zijn er veel andere mogelijkheden voor een kinderfeestje omgeving Eindhoven. Met Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop heeft Eindhoven veel leuke plaatsen in de omgeving waar veel te doen is. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Best en sluit af bij de Mac Donalds, bezoek in Veldhoven bijvoorbeeld de Malpi (natuurgebied) en doe tijdens een kinderfeestje Veldhoven een leuke kinderspoorttocht. Ook Geldrop heeft deze mooie natuur in de omgeving voor een spannend kinderfeestje. Maar ook Deurne, Waalre, Valkenswaard en Helmond staan klaar voor een onvergetelijk kinderfeestje. Waar je keuze ook naar uit gaat, we wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie kinderfeestje omgeving Eindhoven.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar