Kinderfeestje Eindhoven

ook voor Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Best, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre en Helmond.

kinderfeestje.jpg

Kinderfeestje Eindhoven

Heb je binnenkort een kinderfeestje Eindhoven op het programma? Een onvergetelijke dag met de jarige job en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes? Zijn jullie klaar voor een bijzondere dag in Eindhoven. Eindhoven De Gekste! Dat sowieso maar misschien ook wel de gezelligste? Dé ideale plaats voor het vieren van jouw verjaardagsfeestje in Eindhoven. Combineer alle leuke elementen van deze leuke lichtstad aan een kinderfeestje. Of je nu gaat voor een creatief, actief of juist sportief uitje, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Laat je meenemen qua inspiratie en maak er een geweldige dag van.

Maak hieronder nu eerst je keuze:

Paintball kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Paintball kinderfeestje Eindhoven

Hou je van een flinke portie adrenaline en strijd? Combineer dit dan tijdens een kinderfeestje paintball! Stap tijdens dit kinderfeestje in de arena met een paintball wapen. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan tijdens dit spannende spel. Duik, ontwijk en verschuil jezelf voor de tegenstander op weg naar de overwinning. Ben jij scherper dan je vriendjes, ben jij een heuse scherpschutter in dit spel of de ideale soldaat? Laat je dan verrassen door de spanning van dit gave kinderfeestje. Heb je interesse gekregen? Vraag dan snel onderstaand meer informatie aan en ga een kinderfeestje vol adrenaline tegemoet.

Ranger Kevin kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17.90 p.p.

Ranger Kevin kinderfeestje Eindhoven

En de legende van de schaduwvogel

De schaduwvogel is een prachtige vogel die maar weinig wordt gezien. Toch is deze veelvuldig te vinden. Samen met Ranger Kevin gaan de kinderen op zoek naar het nest van deze bijzondere vogel. Met een speurtocht en leuke opdrachten gaan we samen op pad. Is het nest bewoont? De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. De tijdsduur van het feestje is 3 uur afhankelijk van extra activiteiten en spanningsboog. De speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat deze voor iedereen interessant blijft. Theater staat centraal bij dit kinderfeestje en zal dus door een ervaren acteur worden begeleid. Natuurlijk letten we erop dat vooral de kinderen de hoofdrol spelen in dit spannende avontuur!

Lasergamen kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Lasergamen kinderfeestje Eindhoven

Ben jij een echte scherpschutter? Weet jij wel raad om op een zo slim mogelijke manier door het spel te komen zonder geraakt te worden? Ben jij meer een soldaat of voer jij je vriendenteam aan bij dit super spannende potje lasergamen in Eindhoven? Ga in een spannend decor de strijd met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan. Ben jij een goede schutter en ga je voorop in de strijd...of wacht je liever als verdediging op de tegenpartij? Je zult zeker een bijzonder avontuur beleven tijdens dit spannende lasergame kinderfeestje Eindhoven.

Roofvogel en uilen kinderfeest
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Roofvogel en uilen kinderfeest

Ben je dol op roofvogels, uilen en valkeniers? Wil jij tijdens je kinderfeestje een onvergetelijke indruk maken op je vriendjes en vriendinnetjes? Tijdens dit roofvogel en uilen kinderfeestje leer je alles over deze magische wereld. Samen met een ervaren valkenier ga je samenwerken om op de juiste manier om te gaan met de uilen en roofvogels. Van een kleine uil tot een enorme Amerikaanse zeearend. Durf jij deze op je arm te laten rusten? In een actieve en 2 a 3 uur durende workshop is het lachen, leren en vooral genieten. Een gegarandeerd succes voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Let op: vanaf 10 jaar

Voetbal themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Voetbal themakist kinderfeest Eindhoven

Ben jij helemaal dol op voetbal? Ben je elke dag wel in de weer met een bal? Neem je deze soms misschien zelfs wel mee als je gaat slapen? Dan is dit voetbal themakisten kinderfeest perfect voor jou. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je een spannend voetbal kinderfeest tegemoet. Lekker buiten spelen, voetballen, balspellen spelen en sportief bezig zijn. Deze voetbal themakist Eindhoven bevat letterlijk alles wat je nodig hebt om dit kinderfeest spannend te maken. Je ontvangt een themakist met een draaiboek met binnen- en buitenactiviteiten, knutsel activiteiten, voetbaldecoratie, tafelkleed, borden, bekers, medailles, afspeellijst met voetballiedjes en natuurlijk prachtige diploma’s. Wanneer je gek bent van voetbal zal dit een onvergetelijke kinderfeest worden! Ben jij klaar voor een voetbal kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes? Vraag dan snel meer informatie aan. We wensen je veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraat Chappie kinderfeestje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€17,90 p.p.

Piraat Chappie kinderfeestje Eindhoven

En de zoektocht naar de schat van Kapitein Flint

Als piraat ben je altijd op zoek naar een schat. Piraat Chappie heeft de plek gevonden maar heeft ook nog bemanning nodig om deze schat op te halen. In Piraat Chappie en de schat van Kapitein Flint ga je samen met piraat Chappie op zoek naar de schat. In een leuke speurtocht krijg je verschillende opdrachten en spelletjes zodat je kunt laten zien dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn. Dit kinderfeestje is vanaf 5 jaar en duurt ongeveer 3 uur (afhankelijk van extra activiteiten en de spanningsboog). De spannende speurtocht is gebasseerd op de gemiddelde leeftijd zodat het voor iedereen interessant is. Het kinderfeestje zit vol theater en zal door een ervaren acteur worden begeleid met de kids in de hoofdrol.

Disco themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€9,5 p.p.

Disco themakist kinderfeest Eindhoven

Sta jij nooit stil wanneer de muziek aanstaat? Is muziek, dansen en disco een magische combinatie voor je? Kies dan voor dit disco kinderfeest bij jou thuis! Tijdens dit discofeest gaan de voetjes van de vloer en mag de muziek even wat extra hard…want je bent maar 1x per jaar jarig!!! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je er een onvergetelijke dag van. Voor je feestje ontvang je een disco themakist die gevuld zit met een draaiboek voor deze speciale dag. Spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten en veel decoratie om je kinderfeestje om te toveren in een disco. Ook ontvang je een discoprojector, afspeellijst met discoliedjes, kleurplaten en natuurlijk een oorkonde zodat je voor altijd kunt terugkijken op een geslaagd feestje. Vraag snel meer informatie aan en maak je klaar voor een disco kinderfeestjes met de voetjes van de vloer.

Kinderfeestje Eindhoven met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Piraten themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Piraten themakist kinderfeest Eindhoven

Ai ai kapitein…het is tijd voor een piraten kinderfeest met al je vriendjes of vriendinnetjes. Wat moet je eigenlijk allemaal weten en kunnen wanneer je op een rooftocht gaat? Misschien lijkt het veel makkelijker dan je denkt! Tijdens dit spannende piraten kinderfeestje Eindhoven leer je alle kneepjes van het piraat zijn. Je ontvangt een themakist vol piratenspullen. Niet alleen een draaiboek voor deze onvergetelijke dag maar ook spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten. Piratendecoratie om het huis helemaal in piratenstijl te brengen, natuurlijk piraten kostuums en alle andere zaken die je nodig hebt. En lukken alle piraten opdrachten met veel gemak? Dan ontvang je een heus piraten diploma om aan de hele wereld te laten zien dat je een echte piraat bent! Veel plezier met dit piraten themakist kinderfeestje.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Griezel themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€9,50 p.p.

Griezel themakist kinderfeest Eindhoven

Ben jij echt dol op griezels, spanning, spoken en halloween? Wil jij een onvergetelijk kinderfeest met je vriendjes of vriendinnetjes tijdens een magisch kinderfeestje? Laat je dan meenemen met dit spannende griezel thema kinderfeest. Je ontvangt voor je kinderfeest een gave themakist die bomvol griezelige dingen zit. Niet alleen een draaiboek voor deze spannende dag met ook uitleg voor spelletjes, opdrachten, knutselactiviteiten, enge decoratie voor de huiskamer, griezelkostuums, een afspeellijst met de griezeligste muziek en geluiden en natuurlijk griezeldiploma’s voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Dit verjaardagsfeest gaat enorm griezelig worden. Wil jij graag een heksenfeest, griezel horror feest of een griezel spookfeest? Maak een keuze en maak je klaar voor het meest stoere kinderfeestje ooit! We wensen je alvast veel plezier toe.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Paarden themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Paarden themakist kinderfeest Eindhoven

Ben jij dol op paarden? Deze lieve, mooie en grote beesten staan helemaal centraal tijdens je paarden themafeestje. Wanneer je kist voor deze paarden themakist stap je in de wereld van de magische viervoeters. Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes zal het een dag worden vol paardenspelletjes, knutselen en natuurlijk het testen van je paardenkennis. Je ontvangt een paarden themakist met een draaiboek voor het kinderfeestje. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten staan hierbij centraal. Ook ontvang je paardendecoratie om het huis helemaal in paardenstijl te brengen inclusief tafelkleed, borden en bekers. Zet hiernaast de playlist vol leuke paardenliedjes op en de paardenfilm en maak er een onvergetelijke dag van. Als klap op de vuurpijl kan iedereen een heus paarden diploma verdienen als mooie herinnering aan deze speciale dag. Veel plezier!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Prinsessen themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Prinsessen themakist kinderfeest Eindhoven

Ben jij dol op prinsessen? En wil je graag tijdens je kinderfeestje een waar prinsessen verhaal zelf naspelen? Kies dan voor deze prinsessen feestkist. Een magisch kinderfeestje zal het zeer zeker worden! Deze themakist zit bomvol de meest magische prinsessen spullen. Diverse opdrachten, leuke spelletjes en natuurlijk knutselactiviteiten die bijdragen aan een magisch prinsessen kinderfeest in Eindhoven. Ook ontvang je naast een ondersteunen draaiboek een prinsessen themakist met decoratie, kleurplaten, afspeellijsten, verkleed kostuums en alle andere benodigdheden voor je themafeest. Ben jij klaar voor een sprookjesachtig avontuur met al je vriendinnetjes? Kies jij voor een magische jurk om je zo samen met je vriendinnetjes een prinses te voelen? Vraag snel meer informatie aan en kies voor een speciale dag met dit prinsessen thema kinderfeest.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Ridder themakist kinderfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€8 p.p.

Ridder themakist kinderfeest Eindhoven

Lang, lang, lang geleden…het begin van een magisch ridder sprookje. Ben jij helemaal dol van ridders, zwaarden en het redden van de stad? Stap dan in de magische wereld van ridders met dit ridder kinderfeest. Deze themakist bevat werkelijk alles voor een onvergetelijk ridder kinderfeest. Spelletjes, opdrachten en knutselactiviteiten worden verwerkt in een leuk en spannend ridder avontuur. Ook ontvang je naast dit draaiboek een feestkist met decoratie, verkleed kostuums, kleurplaten, afspeellijsten en benodigdheden voor de activiteiten. En als klap op de vuurpijl ontvang je na het succesvol afronden van het ridder examen ook een ridder diploma die je mee naar huis kunt nemen. Een onvergetelijk avontuur met je vriendjes! Ben jij klaar voor een spannende dag in het leven van een ridder? Vraag dan snel meer informatie aan.

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen? Vanaf 6 personen is elk extra persoon € 5,-.

Eindhoven heeft veel te bieden

Behalve dat het de thuishaven is van voetbalclub PSV, staat Eindhoven bekend om de vestigingen van Philips en Daf. Dé werkgevers voor Eindhoven en omstreken. Beiden hebben ook een heus eigen museum. De eerste gloeilampenfabriek van Philips herbergt nu een museum over Philips. Meer geïnteresseerd in auto’s? Dan kunnen jij en je vrienden jullie hart ophalen in het prachtige DAF Museum. Wist je dat Eindhoven ook een eigen vliegveld heeft? Eindhoven Airport is de naam hiervan. Eindhoven Airport is qua passagiersaantallen de grootste regionale luchthaven van Nederland. Behalve veel industrie is Eindhoven ook een studentenstad. Je vindt er o.a. De Design Acadamy; een wereldwijd bekend instituut welke zich richt op industriële vormgeving. De Technische Universiteit van Eindhoven is, op Wageningen na, de kleinste van het land. Misschien ga je dus later wel in Eindhoven studeren? Je kunt nu alvast kennis maken met deze stad door jouw verjaardagsfeestje in Eindhoven te vieren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het Ijssportcentrum. Een heus schaatsfestijn en de mogelijkheid om Ijsvoetbal te spelen. Of wat te denken van crossen op een echte BMX? Na een instructie van een ervaren BMX-er, gaan jij en je vrienden de half-pipe in om jullie kunsten te vertonen. Je ziet wel dat Eindhoven enorm veel te bieden heeft voor een onvergetelijk kinderfeestje Eindhoven. Wat je ook gaat doen we hopen dat je een onvergetelijke dag tegemoet gaat en de jarige er nog lang van na zal genieten. We wensen je bij deze al veel plezier toe met jullie kinderfeestje Eindhoven. Kijk voor het vieren van je vrijgezellenfeest ook eens op Onemotion vrijgezellenfeest Eindhoven. Ook voor wat betreft bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten zijn er mogelijkheden, kijk voorbeeld op Onemotion bedrijfsuitjes Eindhoven of teambuilding Eindhoven.

Klik direct door naar het kinderfeestje aanbod in jouw regio:

Kinderfeestje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kinderfeestje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kinderfeestje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kinderfeestje Haarlem                                                  

Kinderfeestje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Kinderfeestje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Kinderfeestje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Kinderfeestje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Kinderfeestje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Kinderfeestje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Kinderfeestje Gouda

Kinderfeestje Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Kinderfeestje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Kinderfeestje Amersfoort

Kinderfeestje Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Kinderfeestje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Kinderfeestje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Kinderfeestje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Flevoland
Regio Almere:                                                                   Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Kinderfeestje Maastricht

Kinderfeestjes Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Kinderfeestje Groningen

Kinderfeestjes Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Kinderfeestje Zwolle

Kinderfeestje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Kinderfeestje Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Kinderfeestje Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Kinderfeestje Nijmegen

Kinderfeestje Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Kinderfeestje Drenthe

Kinderfeestje Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Kinderfeestje Zeeland

Kinderfeestje Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Kinderfeestje Friesland

Je kinderfeest aanbod op deze pagina

WAAROM ONEMOTION

 • originele ideeën

  voor je kinderfeestje
 • kinderfeestjes

  door heel Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • voor elk budget

  een leuke activiteit

Je activiteiten op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KINDERFEESTJE EINDHOVEN EN OMGEVING

Op zoek naar een kinderfeestje Eindhoven of omgeving? Zoals je eerder kon lezen is Eindhoven een plaats die bruist op alle gebieden. Geïnteresseerd in de natuur? Dan ga je langs bij het Valkerij en roofdierenpark Falconcrest waar je als hulpvalkenier aan de slag gaat. Hoe vet is dat? Een havik die uit je hand eet? Iets te spannend? Ga dan naar het Van Abbemuseum. Hier kun je diverse kunstwerken bekijken en inspiratie opdoen voor je eigen meesterwerk! Misschien schuilt er wel een echte Picasso in jou. Kortom: Eindhoven de beste! De ideale plaats voor het vieren van jou kinderfeestje. Een geslaagd kinderfeestje in Eindhoven de Gekste! Maar ook zijn er veel andere mogelijkheden voor een kinderfeestje omgeving Eindhoven. Met Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop heeft Eindhoven veel leuke plaatsen in de omgeving waar veel te doen is. Kies bijvoorbeeld voor een kinderfeestje Best en sluit af bij de Mac Donalds, bezoek in Veldhoven bijvoorbeeld de Malpi (natuurgebied) en doe tijdens een kinderfeestje Veldhoven een leuke kinderspoorttocht. Ook Geldrop heeft deze mooie natuur in de omgeving voor een spannend kinderfeestje. Maar ook Deurne, Waalre, Valkenswaard en Helmond staan klaar voor een onvergetelijk kinderfeestje. Waar je keuze ook naar uit gaat, we wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie kinderfeestje omgeving Eindhoven.

Ideeen-kinderfeestje.nl

Welkom op www.ideeen-kinderfeestje.nl. We helpen u graag op weg met leuke kinderfeest ideeën.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar